Ofeig Odesláno Květen 29, 2013 Sdílet Odesláno Květen 29, 2013 Máte kdyžtak pak na další oheň někdo představu jak z daleka se dá na ohňostroj dívat? Co třeba od OC MAX co je na Kubíčkové. Tam je vidět hladina přehrady. Jinak zákulisní info: večer jsem se byl projít k přehradě a už to tam mistři pyrotechnici obhlíželi a něco si počítali :D :D Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Květen 29, 2013 Sdílet Odesláno Květen 29, 2013 Přijde mi to daleko od přehrady a navíc uprostřed sídliště, ale kdo ví. Hodně se říká že je dobře vidět z Rozdrojovic a pak samozřejmě podél celé přehrady. Odkaz ke komentáři
Ororo Odesláno Květen 29, 2013 Sdílet Odesláno Květen 29, 2013 Jo z Rozdrojovic je vidět fantasticky,bohužel v době ohńostrojů nemůžu být doma,ale musím být v hokně na Santonu a pouštět hudbu jako doprovod k ohńostrojům. Honza Odkaz ke komentáři
Ofeig Odesláno Květen 29, 2013 Sdílet Odesláno Květen 29, 2013 Tak daleko - vidíš na hladinu, to je důležitý. Ohňostroj nemusíš vidět z 10 metrů, aby byl vidět dobře, to Tě spíš pak bolí za krkem :D Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Květen 29, 2013 Sdílet Odesláno Květen 29, 2013 To je fakt. No zkus to misto na nejaky ohnostroj a uvidis. Pri nejhorsim na dalsi pujdes na jine misto. Bydlel jsem v Novem Liskovci a tak jsem se vzdy musel nekam priblizit, pres kopec neslo nic videt :D Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Květen 29, 2013 Sdílet Odesláno Květen 29, 2013 Tak po 2 rokoch sme sa dostali trochu do tela! :) Odkaz ke komentáři
Wokhiii Odesláno Květen 30, 2013 Sdílet Odesláno Květen 30, 2013 (upraveno) Jak mě se nic nechce :-! Už jste někdo objednali teplo, vždyť v tom počasí nejde ani to auto umýt :( wrccko: Kudy jsi frčel? Já si dával v úterý 38km z Rosic na Holednou, do Bystrce k přehradě z Bystrce k Ríšově studánce, k okruhu a domů do Rosic. Potřebuji inspiraci kudy jezdit :D Upraveno Květen 30, 2013 uživatelem Wokhiii Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Květen 30, 2013 Sdílet Odesláno Květen 30, 2013 Kdesi jsem četl, že nás čeká 4 týdny dešťů :o ...a dnes ráno v Praze leje docela fest, i cestou do práce stěrače skoro na max. rychlost :( Odkaz ke komentáři
Wokhiii Odesláno Květen 30, 2013 Sdílet Odesláno Květen 30, 2013 Achjoooo :( Vše se zbláznilo. Co mě po ránu docela zvedlo adrenalin: http://www.novinky.cz/krimi/303303-v-duchcove-houstne-atmosfera-po-rvacce-s-romy-bude-se-protestovat.html Jelikož na zprávy nekoukám, tak jsem si o tom přečetl až dnes. Doopravdy je čas asi na ten zbroják. Toto kdyby někdo udělal té mojí, tak bych si to nikdy neodpustil, i když jich tam bylo jak nas**ných. Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Květen 30, 2013 Sdílet Odesláno Květen 30, 2013 Takováhle černá kronika je na TV Nova na denním pořádku, dokonce mi připadá, že se v tom Nova vyžívá. Nicméně bohužel se dnes stávají velmi zajímavé případy, se kterými jsme se v historii nesetkávali Odkaz ke komentáři
Wokhiii Odesláno Květen 30, 2013 Sdílet Odesláno Květen 30, 2013 Já už na TV Hovna radši nekoukám. Je mě na blití z těch "srdceryvných" reportáží, té dramatičnosti atd. Půlku zpráv o tom, jak nějaká bába uvízla 5 metrů za chajdaloupkou chycená o kořen. To je na mě dost. Neříkám, že novinky se svoji cenzurou jsou také dobré, ale přečtu si je raději, než novu. Více se dozvíte na TéeN.CéZet. Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Květen 30, 2013 Sdílet Odesláno Květen 30, 2013 Je to fakt, Nova je dramatická, dělá ze všeho příhody na pokračování, viz psí útulky, nemocní lidé apod. Na idnes / novinky apod. si najdeš co potřebuješ a máš to. Odkaz ke komentáři
Wokhiii Odesláno Květen 30, 2013 Sdílet Odesláno Květen 30, 2013 Toto je prostě nejvíce :D :D :D Odkaz ke komentáři
Ororo Odesláno Květen 30, 2013 Sdílet Odesláno Květen 30, 2013 Už se to chystá!PrskavkyHonza Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Květen 30, 2013 Autor Sdílet Odesláno Květen 30, 2013 Všechny (komerční) televize jsou stejný a ČT se je snaží napodobovat To jejich zpravodajství je absolutně k prdu, lepší pustit na hodinku net a dozví se člověk víc Ale člověk se jim nemůže divit, to je nabídka a poptávka a dnešní lid si ty senzace žádá, oni za to v podstatě nemůžou Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Květen 30, 2013 Sdílet Odesláno Květen 30, 2013 Ororo: takhle na to vidíš z terasy? Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Květen 30, 2013 Sdílet Odesláno Květen 30, 2013 já se dival na slovákách na tučnáky z madagaskaru :D, ale už skončili to bylo lepší než všechny zprávy dokupy Odkaz ke komentáři
Wokhiii Odesláno Květen 30, 2013 Sdílet Odesláno Květen 30, 2013 Tučnáci z Madagaskaru jsou super :D. Stáhl jsem si někde na torrentech všechny díly. Bohužel jsem mrknul asi na 10 dílů a nějak není už čas. Ale jak říkáš Jime, je to lepší než všechny zprávy dohromady. Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Květen 30, 2013 Sdílet Odesláno Květen 30, 2013 To by bylo svezeníčko Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Květen 30, 2013 Sdílet Odesláno Květen 30, 2013 Tak co kluci, jak jste dopadli se změnami tarifů a přechodem k jinému operátorovi apod.? JIM se upsal na O2 nepmezený, ale ještě někdo něco měnil? Já totiž vůbec nevím, jakou službu u jakého operátora si vybrat, všechny tarify jsou v dnešní době pro velmi omezený okruh lidí a nikdo nemyslel na ten zbytek populace :( Jiřík: ta mamka už má BLESKmobil? Odkaz ke komentáři
Wokhiii Odesláno Květen 30, 2013 Sdílet Odesláno Květen 30, 2013 Na firemním mobilu mě pan šéf dal ten neomezený u T-Mobilu. Fakturu jsem ještě neviděl. Ale až mě slehne obídek v bříšku, tak se půjdu usmát na paní účetní, ať mě ukáže fakturu a řeknu :) Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Květen 30, 2013 Autor Sdílet Odesláno Květen 30, 2013 Jo jo, po menším boji s neschopnými takyprodejci O2 v brněnským Globusu už je všechno vyřešeno, máma smlouvu ukončila a teď je u Blesku a řekl bych, že jí to naprosto vyhovuje. Internet nevyužívá, SMS taky moc ne a levnější volání jí nikdo nabídnout nedokáže. Já jsem zatím zůstal dočasně na O2 ZERO (protože jsem byl na její smlouvě v tandemu) a teď si musím vybrat něco definitivního. Odkaz ke komentáři
Ororo Odesláno Květen 30, 2013 Sdílet Odesláno Květen 30, 2013 Technikus - jo takhle a ještě někdy líp, tohle je terasa ve 2.patře a hotel jich má 5.Nejlepší pohled je z pátého patra z apartmánu. :D Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Květen 30, 2013 Sdílet Odesláno Květen 30, 2013 kufaaaaaaaaaaaaaaaaa já to rozkopu, do Prahy a podobnejcg pr... nevíte, kde se dá udělat funknčí banner? Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Květen 30, 2013 Sdílet Odesláno Květen 30, 2013 Na dálnici a nebo někde na webu? Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Květen 31, 2013 Sdílet Odesláno Květen 31, 2013 Hezky patecni rano Odkaz ke komentáři
Wokhiii Odesláno Květen 31, 2013 Sdílet Odesláno Květen 31, 2013 Hezké asi nebude :(. Ale snad to rychle uteče. Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Květen 31, 2013 Sdílet Odesláno Květen 31, 2013 V Praze je po celodenním dešti a tak to i ujde, navíc ve 12 končím a šup do Brna Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky