SKAJA Odesláno Červen 4, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červen 4, 2013 Pěkná divočina By mě zajímalo, jak mají přidělaný ty protipovodňový zábrany...že to tak parádně těsní k zemi a udrží to takovej tlak...to musí být nějak našroubovaný do země, ne?? Jinak s Vorlajzem jsem nemluvil, občas se tu ukázal, ale moc ne. Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Červen 4, 2013 Sdílet Odesláno Červen 4, 2013 No ono je to v postate na každých 2 metroch prišrubované do chodníka a dole je niečo ako mramor...záleží ako je to rovno s chodníkom, pri Karlovom moste resp. Lávke to trochu preteká zospodu ale nie je to nič strašné v podstate mláka ako keď naprší - to je daň za krivý chodník no. Ešte som videl video že na Kampe to preteká ale z dôvodu vysokého tlaku, ale keby tam neboli tie zábrany tak je celý park a to múzeum v prdeli... Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Červen 4, 2013 Sdílet Odesláno Červen 4, 2013 http://auto.bazos.sk/inzerat/26234261/Predam-BMW-X6-Za-super-cenu.php Odkaz ke komentáři
Wokhiii Odesláno Červen 5, 2013 Sdílet Odesláno Červen 5, 2013 Přijmné, opět deštivé ráno Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Červen 5, 2013 Sdílet Odesláno Červen 5, 2013 Dobré ráno.. mám ísť služobne do Bratislavy tak uvidím kam až sa dostanem.. :D Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Červen 5, 2013 Sdílet Odesláno Červen 5, 2013 Dobre rano z home office ze Stare Boleslavi Odkaz ke komentáři
Wokhiii Odesláno Červen 5, 2013 Sdílet Odesláno Červen 5, 2013 http://new.skoda-auto.com/cs/models/new-octavia-rs/entry Koukali jste ? :) Odkaz ke komentáři
Ofeig Odesláno Červen 5, 2013 Sdílet Odesláno Červen 5, 2013 Dobrá ráno, tak RSa je taková jak nám naznačovali před měsícem v MB. Nemůžu si pomoct, ale ta modrá je prostě dobrá :lool: Odkaz ke komentáři
Wokhiii Odesláno Červen 5, 2013 Sdílet Odesláno Červen 5, 2013 Já si nemůžu pomoct, ale to křídlo mě tam nesedí...Skoro až vadí. Vypadá to moc lacině. Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Červen 5, 2013 Sdílet Odesláno Červen 5, 2013 Predok vyzerá dobre, zadok otras :D cena a jazdné vlastnosti na zaplakanie :lool: Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Červen 5, 2013 Sdílet Odesláno Červen 5, 2013 Predek luxus, zadek je hezky jen u Combi Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Červen 5, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červen 5, 2013 Mně se to líbí, vzhledově bych si na moc věcí nestěžoval Motoricky jsme se moc neposunuli, klasik by řekl mírný pokrok v mezích zákona, ale to se dalo čekat. Papírově máme nejrychlejší octu všech dob a to byl evidentně cíl. Jo, nic jinýho se ani nedalo čekat, takže cajk ;) Teď záleží na jízdních vlastnostech, ale myslím, že když budu předpokládat, že to bude opět ve stylu "ani komfortní, ani sportovní", tak nebudu daleko od pravdy. Suma sumárum, kupce si to jistě najde, ostatně tady jde v první řadě o efekt, vzhled, RS pyčo, a to se jim IMHO opět povedlo, takže já to hodnotím veskrze kladně PS: Ne, že bych si chtěl dávat ORS na plochu, ale ty jejich wallpapery končící s rozměry na 1600x1200 teda nechápu. Všude kolem řádí doba FullHD monitorů s rozlišením 1920x1080 a škodovka si zarytě tlačí rozměry z doby kamenné. Vivat Simply Clever Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Červen 5, 2013 Sdílet Odesláno Červen 5, 2013 Takhle to vypadá, když praskne voda v podzemí ... zvednutá podlaha v garáži v zaměstnání až o 80 cm Odkaz ke komentáři
Wokhiii Odesláno Červen 5, 2013 Sdílet Odesláno Červen 5, 2013 Beztak kecáš a jsi nasraný, že si nemůžeš dát ORS na plochu. Zkus jim napsat email, ať to dají i v rozlíšení 1900x1080, že se chceš krásně kochat povedeným autem. Bohužel ty motory jsou smutné no :(. Aspoň ten 3,6l 191kw s 4x4 tam mohli dát. Bohužel to bych chtěl moc. Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Červen 5, 2013 Sdílet Odesláno Červen 5, 2013 Všude kolem řádí doba FullHD monitorů s rozlišením 1920x1080 a škodovka si zarytě tlačí rozměry z doby kamenné. Vivat Simply Clever Si vôbec neocenil ich ďalšie z rady "Simply Clever řešení" šetrenia (aj el. energie) že budeš mať malý monitor :lool: Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Červen 5, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červen 5, 2013 Tak já mám přístup na jejich media portál, takže si to můžu stáhnout v plné velikosti Technikus: Tak to je brutální, nečekal bych, že to takhle vyvalí podlahu WR: Aha, to mi nedošlo, že se jedná o koncepci udržitelného rozvoje Odkaz ke komentáři
Ofeig Odesláno Červen 5, 2013 Sdílet Odesláno Červen 5, 2013 Hlavně vepředu ten radar uprostřed nárazníku :lool: Bavil jsem se o tom se člověkem ze škodovky stylem "A co když trefím zajíce?" "No raději miřte na mlhovky, ty jsou levnější" "Fajn, ale ten zajíc si většinou nevybírá, kterou částí ho sestřelíte" "Jako ten radar není úplně křehkej, ale prostě zajíce v 80tce asi nepřežije." To mi stačilo. Dodnes nechápu, proč ho nemohli dát třeba do masky (po stylu Volva) :) Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Červen 5, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červen 5, 2013 Tak to je spíš problém pojišťoven :D Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Červen 5, 2013 Sdílet Odesláno Červen 5, 2013 Dáda to vykomunikuje Odkaz ke komentáři
Ofeig Odesláno Červen 5, 2013 Sdílet Odesláno Červen 5, 2013 No jakože přemýšlím jak si mám dát na další rok pojistku já. Mám teď kompletku za cca 9tisíc, ale slyšel jsem, že kdyby na něco došlo, tak pojišťovna se může cukat na vyplácení, protože auto má ve smlouvě relativně malou cenu... Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Červen 5, 2013 Sdílet Odesláno Červen 5, 2013 Tak nabídku nějak přepracovat? Dnes si jde nějak připlatit i to, aby nebyla amortizace nebo se pletu? Samozřejmě záleží, kdy si naposledy boural a zda se vyplatí si případně připlatit apod. Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Červen 5, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červen 5, 2013 Tak ona ta cena auta stejně celkem rychle klesá, takže kdo ví, jakou to má tabulkovou hodnotu dneska a jako bude mít za rok ;) Stejně by víc než aktuální hodnotu nedali. Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Červen 5, 2013 Sdílet Odesláno Červen 5, 2013 tak to mužete risknout s KOOP ta vám cenu neřekne :D jinak dobrý podvečer, nějaké tipy na 4-5 denní výlet místo skrz povodně zrušené budapešti? Odkaz ke komentáři
Ofeig Odesláno Červen 5, 2013 Sdílet Odesláno Červen 5, 2013 Oficialne jsem jeste neboural, ale zase jediny muj majetek je oficialne simson (od 16) a pak az ted pul roku Oktavka. Jsem prece jenom student, felda byla psala na taty ;) Ale mam to ted udelane tak, ze pojistnik je on, takze tam ma bonus za bezpojistny obdobi. Resil bych to stejne asi az na podzim, mame pojistku zaplacenou do rijna. Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Červen 5, 2013 Sdílet Odesláno Červen 5, 2013 jen bacha na 6ti týdenní vypovědní luhtu, takže začít řešit tak 2 měs dopředu ;) Odkaz ke komentáři
Ofeig Odesláno Červen 5, 2013 Sdílet Odesláno Červen 5, 2013 Tak nekdy koncem prazdnin to musim zacit resit, snad si na to v tu dobu vzpomenu... Diky za upozorneni. Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Červen 5, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červen 5, 2013 Hele, pokud má táta bonusy (bezeškodní průběh), tak některý pojišťovny jsou schopný ti ty bonusy "nakopírovat" na tebe, abys nezačínal s prvním autem od nuly ;) Pak samozřejmě záleží, jestli budeš nebo nebudeš bourat, ale to už je věc další. Nejsem si teda jistej, nakolik je to oficiální postup a nakolik je to záležitost konexí konkrétního pojišťováka, ale když jsem řešil pojistku já, tak mi byla baba schopná "nakopírovat" bonusy dokonce od dědy (s tím, že měla přislíbený od nějakýho oblastního managera KOOP, že by jí to schválil). Ale nakonec mi vyšla o něco levněji flotila od ČPP, takže jsem pod flotilou. Odkaz ke komentáři
Wokhiii Odesláno Červen 5, 2013 Sdílet Odesláno Červen 5, 2013 Také mám duplikované bonusy od matky. Ještě nikdy nebourala, tak pohoda. Mám KOOP i s havarijním platím nějakých 12/rok. Je to dost, ale měl bych v tom mít pojištěné snad vše. Teda doufám. Havarijko si platím kvůli sobě a hlavně přítuli, která s autem sem tam jede a já jí v tomhle ještě moc nevěřím, tak ať to nejde z mé kapse. Odkaz ke komentáři
Ofeig Odesláno Červen 5, 2013 Sdílet Odesláno Červen 5, 2013 No já neplánuju bourat, sice jsem kamarádce říkal, že chci novej předek, ale to jedině, když mi někdo nedá přednost :) I když nemám koule na to, nezabrzdit... Uvidíme co mi řeknou koncem prázdnin a kdyžtak to pak nějak překopu ;) Odkaz ke komentáři
Jack_Reacher Odesláno Červen 5, 2013 Sdílet Odesláno Červen 5, 2013 Já díky rodinným bonusům mám u ČP maximální bonusy + nějakou obchodní slevu a platím ALLRISK 7.990,-/rok (při aktuálně nastavené hodnotě vozu na 300tis. a těch vyšších limitech, včetně všech oken). Takže, když pojišťovny chtějí tak umí Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky