Přejít na obsah

Brněnská knajpa # 4x4+1 O:-)

SKAJA

Doporučené příspěvky

Tak nová hračka HP EliteBook 8470p dnes dorazila z Indie a už se instaluje B)

Nejaký indexy, pche :D

Já mám na noťasu 5,9 index. Přičemž 5,9 je za rychlost disku a Aera, které mám vypnuté.

Noťas mám rok a půl a úplná spokojenost s 13.3" Acerem :P

Pomerovani pindiku to si nemuzu nechat ujit akurat teda ja to mam z Win8 a maximum je 9.9

Zitra se podivam co rika muj firemni notas s Win7

Výstřižek.JPG

Odkaz ke komentáři

Tak to je super! Zvykli si na tebe lidi rychle, že jsi bez brýlí? Nebo jsi před tím nosil pořád čočky?

Já měl třeba problém si na mladou zvyknout, že je bez brýlí. Stalo se mě několikrát, že jsem se jí zeptal, jestli si brýle s sebou nebere :D

Teď koukám na smlouvu o povinném r. na auto a za oktuli platím 5339/rok - limit 70mil. Kč za škodu na zdraví nebo usmrcení a limit 70mil. Kč za škodu na věci nebo ušlém zisku.

Za havarijko 4393/rok, je v tom Základní havárie, odcizení vozidla, vandalismus, živel

a pak mám ještě dodatkové pojištění za 1125/rok na sklo, asistenční servis a limit pojistného plnění do 10tis

(Házím to jen pro zajímavost, jelikož pokud si dobře pamatuji, tak jsme se o tom minulý týden bavili).

Odkaz ke komentáři

Najlepšie by to bolo asi v tých hmlovkách.. majú to tak autá aj z výroby a myslím že len tak ľahko nepraskajú.. ale kameň môžeš chytiť hocikde na predok.. :D

wokhiii tak toto vyhotovenie nie je nič moc.. :D a myslím že už ich máš dosť nízko, radšej by som ich dal do hornej medzery tej mriežky a trochu zapustil nech tak netrčia..

Upraveno uživatelem lubinob
Odkaz ke komentáři

Nízko nejsou, měřil jsem to podle papíru, který byl přiložený a je to na správných místech. Musel jsem i do plastu řezat, jelikož nafta má jednu krytku plnou.

Dělal jsem to doma před garáží a vyšlo mě to na nějakých 700. Hold mám obě ruce levé, s tím jsem se už smířil :X

Jinak jakmile nastartuji motor, zapnou se LEDky, když chci zapnout xenony, otočím zapínáním světel a LEDky se zhasnou, xenony zapnou. To stejné naopak.

Jak říká lubinob, v mlhovkách je to nej, ale mě se do toho nechtělo šahat, když mám mlhovky ve světlech.

Upraveno uživatelem Wokhiii
Odkaz ke komentáři

Já mám teď od Fida zapnuté denní svícení mlhovkami (OCT2předFL) a pohoda. V kombinaci se světelným senzorem se o nic nestarám. Prostě až auto uzná, že se setmí, rozsvítí světla, zhasnou mlhovky a zapne se vnitřní osvětlení přístrojů. Parádní věc :palec:

Odkaz ke komentáři

...denní svícení mlhovkami (OCT2předFL) a pohoda. V kombinaci se světelným senzorem se o nic nestarám....

svetelny senzor je nekde v O2 pred FL v zakladu, nebo ti ho tam dodelaval? Ja mam stejnou karu, denni sviceni mlhovkami, ale prepinam to manualne, az uznam za vhodny, tlacitko na svetla v poloze vypnuto a nastartuju, tak se roznou mlhovky, stredova poloha, tak se mi rozne interier a zapnuto, tak to mam interier + xenony. Nevis, jak to delal? Kodovani, nebo neco sofistikovanejsi? Tohle mi zni hodne dobre :palec:

Odkaz ke komentáři

lubino už odpověděl za mě. Jinak já mám polohy:

0 - po odbrždění ručky svítí mlhovky

A - světelenej senzor (tj. za světla mlhovky + zhasnou při zatažené ruční brzdě, za tmy mlhy zhasnout, rozsvítí se regulérní světla + podsvětlení přístrojovky)

parkovačky - jen parkovačky + osvětlení interiéru (toto je jediná poloha, kde svítí parkovačky i pokud vytáhnu klíček)

klasika - parkovačky + potkávačky/dálky + interiér + NAVÍC po vytažení klíčku parkovačky zhasnou (na tuto polohu jsem jezdil, než mi zapnuli ty mlhovky)

Jinak mám Francouzku (v podstatě totožná výbava jako Alessi). Ten světelnej senzor nevím přesně, kde je. Určitě mám dešťový senzor a automatický zatmavování zpětného zrcátka.

Odkaz ke komentáři

:D :D :D :D Ještě sežeň 3litr nejlépe s podvozkem a můžeš skládat puzzle :D.

Jinak už mám okno vyměněné. Naprostá spokojenost. Vše zařídili sami, o nic jsem se nestaral. Nic jsem neplatil, takže koncem měsíce můžu na chip, pokud se něco nevysere O=). Snad už ne.

Odkaz ke komentáři
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...