Přejít na obsah

Brněnská knajpa # 4x4+1 O:-)

SKAJA

Doporučené příspěvky

Maros: tentokrat dal od prace, centra i Vltavy, Strasnice

Tam straší :D bol som tam raz a nemám rád tu oblasť sami starí ľudia :lol: prečo sa stahujes a kedy

Nemáte někdo zkušenost s UPC a jejich rychlostmi? Jestli když nabízí 30/1, 60/6 a 120/10, jak moc bídně jsou na tom ty uploady? Download předpokládám 30 Mb/s plně stačí na běžnou práci s občasným stahováním... díky za info

Upload neviem ale net ide v pohode

Odkaz ke komentáři

Peťa dostala byt, respektive už kdysi dávno a dodnes se využíval jako skladiště starých a nepotřebných věci a ty se hodí do pryč a byt bude náš (voda, elektřina - 3 tisíce měsíčně, žádná hypo, nájem atd.) takže oproti aktuálním 12ti tisícům to bude velké zlepšení.

Jo není to nejnovější a největší byt, ale zase na nějaký čas to bude plně dostačující. Jen první investici do toho (postel, ledničku, kuchyň) a můžeme bydlet (konec prázdnin).

S tím netem si to taky myslím, takže 30/1 Mb/s zkusím...

VF mě po ránu potěšil ...

post-229-0-96982600-1371108912_thumb.pngpost-229-0-15312500-1371109259_thumb.png

Odkaz ke komentáři

Pokud nechceš doma provozovat server, tak na klasický brouzdání ten megabit UP stačí v poho, tam vyšší rychlost prakticky ani nepoznáš.

Co je problém, tak pokud má člověk doma server a potřebuje z něj posílat data do netu, pokud chceš aktivněji provozovat nějakou vzdálenou plochu, ať už RDP nebo TeamViewer, pak se to samozřejmě projeví při nahrávání videí na YouTube, odesílání většího balíku fotek atd. Ale to asi neděláš každej den, takže... ;)

Ostatně není to tak dávno, co ADSL mělo běžně UP na úrovni 256 nebo 512 kb/s a fungovalo to jako "rychlej net" lol.gif

Odkaz ke komentáři

Tak jsem volal na VF a o zadnem zvyhodneni balicku RED neslyseli... tak jsem se zeptal co mam udelat kdyz chci prejit ke konkurenci a hned se mne snazila prepojit na nejake oddeleni... Meli plno tak mi zavolaji... no budu trvat na balicku co mas ty 524,24 KC za neomezenej .. dik za info :palec:

Jo prosim te je to s DPH nebo bez??? Dik za info

Odkaz ke komentáři

p2p

Na prodejně / VF lince ti ho nenabídnou ani o něm doopravdy vědět nemusí. Není v žádné oficiální nabídce, jde doopravdy o retenční nabídku tedy o konkrétní nabídku pro konkrétního zákazníka. Toto spadá do speciálního VF oddělení - tzv. retenční call centrum. Takhle mi to bylo známým z VF vysvětleno a tak jsem na to šel tak, že jim oznámím že přejdu a ať se snaží... a vyšlo to, přesně jak říkal. ;)

Odkaz ke komentáři

Dobré ránko, tak po dovolence a včerejší honičce snad bude normální pracovní den, nemáte pánové někdo plonk rádio s eurokonektorem? stačí jen rádio, prostě co nejlevnější

Já mám staré Seaťácké rádio Elba (bez cd mechaniky, jen čistě rádio). Pokud by jsi chtěl, tak dočasně zapůjčím. Nedám/neprodám...

Odkaz ke komentáři

K tomu netu... ono mi ani nic jiného nezbyde, Wifi poskytovatele nechci a kabelový jsou jenom O2 a UPC, což v Praze volím UPC jako lepšího poskytovatele a tak není moc o čem diskutovat, když člověk internet doma potřebuje.

Teď už si jen přát, aby šlo vše hladce a pohodově a byl tu den D - stěhování a bydlení.

Jedna vzpomínková :wub:

post-229-0-50019200-1371124638_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...