Přejít na obsah

Brněnská knajpa # 4x4+1 O:-)

SKAJA

Doporučené příspěvky

Reštaurácia Cola Transport tuším Holásky.. klasika miesto zrazu už asi 2 roky.. :D

Marceli teraz sa nás zišlo dosť preto bol nápad ísť niekde na spoločnú foto.. a to ešte dvaja s OII odišli skôr a jedna OI sa odpojila počas cesty (to je na videu).. a aj Pentadius so supom utekal skôr do práce..

Odkaz ke komentáři

To já jsem dneska vyměnil kabinovej filtr, rozebral a složil dveře, sundal starý známky, vyměnil gumičky ve stěračích a hodil novou plaketku na řadičku. ...A včera jsem Raketku umyl a vydesinfikoval klimu. Před pár dny dostala novej olej a ještě čekají v garáži dvě nový gumy biggrin.gif

Odkaz ke komentáři

Zkusím dotaz, třeba mi někdo poradí ...

mám větu ... Výpovědní lhůta činí dva měsíce. Výpovědní lhůta začne běžet prvním dnem měsíce následujícího po měsíci, v němž byla tato výpověď doručena a skončí tak dne XYZ.

Pokud tedy výpověď podám do konce června 2013, do toho data byste napsali 31.8. a nebo 1.9.?

Odkaz ke komentáři

Právě nevím, aby nechtěl zaplatit další měsíc - celé září.

A další věc, našel jsem nějaké vzory smluv na výpověď podnájmu, nicméně je doporučují poslat poštou doporučeně a že vyzvednutí na poště se bere jako souhlas. Nicméně co když mu to chci dát osobně, mám tam udělat 2 řádky na podpis - nájemce a pronajímatel? Pokud bych mu to dal jen s mým podpisem, mohl by říct, že nic nedostal a plaťte další měsíce...

Odkaz ke komentáři
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...