SKAJA Odesláno Červenec 9, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červenec 9, 2013 Jen ať lepí, aspoň si každej na parkovišti dává pozor, aby se neumazal a neodře ti to Odkaz ke komentáři
Wokhiii Odesláno Červenec 9, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 9, 2013 :D Názor dobrý, ale to auto pak patří zaparkovat někam mimo civilizaci, ať si toho nikdo nevšimne. Ono je docela srandovní dojet s černou oktávkou a mít ji na půl žlutou :D Odkaz ke komentáři
Jack_Reacher Odesláno Červenec 9, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 9, 2013 Tak Skaja má žlutou a nápůl černou od bordelu, že :D Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Červenec 9, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 9, 2013 :lol: si nevybereme :lol: Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Červenec 9, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 9, 2013 Dneska to tu nějak opadá oproti včerejší horlivé debatě Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Červenec 9, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červenec 9, 2013 To víš, strejda Ol@f už sedí v autoškole a dodělává si éčko, tak to nemá kdo rozproudit Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Červenec 9, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 9, 2013 Tak snad Lunárku prodává a nepočítá s tím, že si je přece jenom nechá dalších X let Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Červenec 9, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 9, 2013 Dnes krásny biely Beetle (za Filadelfiou) predok luxus zatmavené svetlá a okolo LEDky Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Červenec 9, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 9, 2013 Jsem to hnedka říkal, že ten Beetle je povedený auto. Čekám, až ho Skaja otestuje a udělá pár fotek, aby se nám pochlubil, jaký doopravdy je po přesedlání z Octavie. Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Červenec 9, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 9, 2013 Tak snad Lunárku prodává a nepočítá s tím, že si je přece jenom nechá dalších X let Lunárka patrí k nemu, načo by to predával Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Červenec 9, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 9, 2013 Tak poměrná dobrá akontačka na nový vůz, ale otázkou zní, zda jsou lidé ochotni za ni dobře zaplatit Odkaz ke komentáři
Wokhiii Odesláno Červenec 9, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 9, 2013 :D Taky bych si měl do té autoškoly sednout a dodělat to Éčko. Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Červenec 9, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 9, 2013 Teď je s tím i docela prý prdel, když se autoškola nepovede, můžeš přijít i o aktuální skupiny a navíc je všechno jiný, než když jsem ho dělal já. V autoškole se jen jezdí, testy jsou na PC přímo u Policajtů a technická už není. Odkaz ke komentáři
Wokhiii Odesláno Červenec 9, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 9, 2013 Ony už nejsou 3 pokusy než ti vzali řidičák jak když jsem v 18cti dělal papíry? (3roky zpátky) Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Červenec 9, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červenec 9, 2013 Já bych si chtěl jednou dodělat Céčko, akorát kde na to vzít čas Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Červenec 9, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 9, 2013 Jak to je s pokusama nevím, jen vím to co jsem psal - technická je formou otázky v testu, testy se dělaj u PČR či co to je za odvětví a jenom jízdy se dělají v autoškole. Každopádně se toho od mé doby (asi 8 let) změnilo snad všechno A to já jezdil ještě ve Feliciích, dnes jsem viděl i Nissan Z, BMW či Audi :D Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Červenec 9, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 9, 2013 Je to velká hovadina, nicméně PCŘ schvaluje mít denní svícení ve výšce až 1,5m, tedy na střeše některých os. automobilů :lol: Viz pravidla: na jedno vozidlo se montují dva kusy světel, svítících světlem ve spektru bílé barvy svítilny se umísťují ve vodorovné rovině ve výšce od 250 mm do 1500 mm na přední část vozidla vzdálenost svítilen od bočního obrysu je max. 400 mm a vzájemně mezi světly min. 600 mm (u vozidel s šířkou menší než 1300 mm je povolena vzájemná vzdálenost 400 mm) světla se rozsvěcejí automaticky po zapnutí zapalování (nastartování motoru) a zhasnou po jeho vypnutí, nebo při rozsvícení obrysových světel dodatečná montáž světel pro denní není přestavbou vozidla ani změnou technických údajů, proto jejich umístění na vozidlo nepodléhá žádnému schvalování ani zápisu do TP. Ilustrační foto ...i když to bude asi platný návod i na nákladní automobily B) Odkaz ke komentáři
Jack_Reacher Odesláno Červenec 9, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 9, 2013 Čoveče já ti teda nevím, že by PČR měla jakoukoliv zákonodárnou moc, případně vydávala jakékoliv předpisy nižší právní síly, které by jakkoliv upravovaly provoz na pozemních komunikacích :P To budeš muset spílat jiným orgánům :D Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Červenec 9, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 9, 2013 Tak ten odkaz na obrazek i text je z jejich stranek :P Odkaz ke komentáři
Jack_Reacher Odesláno Červenec 9, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 9, 2013 Njn, oni jen konají, jak ti nahoře pískají :D Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Červenec 9, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 9, 2013 Tak oni jsou ti, kteri nas kontroluji :P Odkaz ke komentáři
Jack_Reacher Odesláno Červenec 9, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 9, 2013 To jo, ale nevytvářejí a neurčují co a jak bude, v podstatě jsou to poslušní pejsci na vodítku Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Červenec 9, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 9, 2013 Taky fakt, uvidi ze nejaky svetla mam a to jestli sedi rozmerove jak kaze zakon bude asi jedno. Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Červenec 9, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červenec 9, 2013 Tak upřímně řečeno je IMHO lepší mít ty světla na střeše, než někde v nárazníku/mlhovkách. To pak člověk nemusí svítit vůbec, protože když jede zmíněný auto třeba někde za horizontem, tak ty bludičky 25 cm nad silnicí stejně nevidíš Odkaz ke komentáři
Jack_Reacher Odesláno Červenec 9, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 9, 2013 Nějakou pořádnou světelnou rampu jak ve Skandinávii a bylo by :D Je pravda, že mě přijde denní svícení mimo hlavní světlomety taky nepraktický, ale kurvit si furt H7 NB+ je taky naprd ... Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Červenec 9, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červenec 9, 2013 Njn, jak kdyby nemohli místo denních světel kdesi v nárazníku na nových autech hodit jednu blbou žárku/ledku navíc do hlavních světlometů. Jenže to zas někdo vymyslel prasečinu a všichni ostatní se toho chytli, aby náhodou nebyli pozadu Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Červenec 10, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 10, 2013 proč mám svitit i ve dne? ABYCH BYL VIDĚT! takže 4 ledky kdesi v čiči, nebo jedna pidi žárovka v mlhovce... svitim furt a všim co mám toledo 8 let a praskaj mi jen přední h7 jednou za 2 roky, pánové já nestydím, já to přiznám, já na ně mám, abych je mohl vyměnit :D Odkaz ke komentáři
Wokhiii Odesláno Červenec 10, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 10, 2013 Dobré ráno. Stejně to svícení je na prd. Já to říkám od té doby, co jsem si je dával do auta :D Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Červenec 10, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 10, 2013 Dobre dobre Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky