Přejít na obsah

Brněnská knajpa # 4x4+1 O:-)

SKAJA

Doporučené příspěvky

Zdravim panove, nejaka rada, zda jde reklamovat plneni pojistne udalosti? Kdyz mi zkouseli vykrast kolumba (ne, p2p to nebyl :lol: ), tak stripky odletely az na volant a tez na madlo dveri, oboje je do dnes poskrabano a nebylo to uznano jako soucast pro plneni i kdyz s policii to jasne sepsano bylo. Dale jsem trefil srnu (kolem leve mlhovky), lak opraven, ale po roce provozu je jasne videt, ze ta barva je uplne neco jineho. Daji se tyhle veci nejak reklamovat? Diky za info.

Odkaz ke komentáři

Tak pokud to máš nějak připojištěné, asi by ti to měli uhradit, nicméně když řeknou ne, jak postupovat opravdu netuším :(

Co se týče toho druhého, na práci bývá záruka 6 měsíců, na díl nový 24 měsíců (může být i déle) a na použitý nějaký ten měsíc (tuším 1 - 6 měsíců) takže teď těžko říct, zda máš možnost reklamace :huh:

Odkaz ke komentáři

Já byl jen na kolech a na tom guláš festu. Jsem si bral pátek a pondělí volno.

Od 1. srpna máme s tou mojí nějaký wellness pobyt a nakonec jsme sehnali další 2 lidi a pojedeme od 20.srpna do Chorvatska.

Nejvíce mě štve, že jakmile vytáhnu paty z firmy někam na dovolenou, tak se něco posere... Viz. tento pátek :-! a nemluvě o několika dovolených před tím :D

Odkaz ke komentáři
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...