Jim Odesláno Srpen 5, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 5, 2013 no podle mýho dodavatele dražší :D ale ten má jen normal žárovky Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Srpen 5, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 5, 2013 Možné to je, no pro mě to byla kdysi nejlevnější varianta s nákupem ihned s vyzvednutím v Brně na Osram žárovky, samozřejmě že to tak už nemusí být no ... Odkaz ke komentáři
Jack_Reacher Odesláno Srpen 5, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 5, 2013 Brý dopoledne pánové, zatím předběžně (pak bych to hodil do inzerátů), kdyby jste věděli o někom kdo by chtěl kupovat motorku, tak prodávám nevyužitou (není čas a nebude): Suzuki Bandit GSF650 N (Naked) - modrá Rok výroby: 4Q/2007 (do provozu 02/2008) Najeto: do 7tis. km (STK do 2014, projde bez investic, případně STK můžu zajistit) Nepadaná, nehavarovaná, garážovaná, TOP STAV Cena : 90.000,- Kč (vysloveně nespěchám, tedy cena pevná) FOTO - zatím url, přímo ta daná motorka je na posledních čtyřech fotkách Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Srpen 5, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 5, 2013 Dneska je teda den na zabití Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Srpen 5, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 5, 2013 (upraveno) ne ten byl ve čtvrtek :( spravila to až doma zelená :lool: Upraveno Srpen 5, 2013 uživatelem Jim Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Srpen 5, 2013 Autor Sdílet Odesláno Srpen 5, 2013 Dneska jsem zase narazil na jeden IT: A Bůh pravil: "Noe, udělej zálohu! Budu formátovat" Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Srpen 5, 2013 Autor Sdílet Odesláno Srpen 5, 2013 Asi někde chlapec dostal botičku a nepřekousnul to :D Odkaz ke komentáři
raym0n Odesláno Srpen 6, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 6, 2013 dobre, dobre, nejezdite nekdo na wake do ATC Merkur? Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Srpen 6, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 6, 2013 Dobré ráno niekto nemá spania :D Jim: na ten web mrknem večer najskôr - napíšem SZ ale to ftp mi predtým nejak nechcelo ísť, možno musím povoliť IP Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Srpen 6, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 6, 2013 ...to je teprve devět? Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Srpen 6, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 6, 2013 Hlad a nuda v práci :D Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Srpen 6, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 6, 2013 Potrebujem získať nejaké dáta tak som nainštalovali demo ale nič moc :D Nemá niekto náhodou nejaké dáta z Abry ktoré by sa dali komerčné použiť? Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Srpen 6, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 6, 2013 Musíš na nás mluvit česky :P Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Srpen 6, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 6, 2013 Myslíte si, že nás někdo v Chorvatsku ubytuje na jinak než sobota - sobota? Mám tím namysli třeba neděle / pondělí - sobota... jinak předpokládám, že v září by mohlo být na každém baráku cedule, že mají volné pokoje co myslíte? Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Srpen 6, 2013 Autor Sdílet Odesláno Srpen 6, 2013 Září by mělo být v klidu jak na silnici, tak co se týče ubytka. My byli před pár lety první týden v září a lidí bylo už relativně málo...holt děcka ve škole A s ubytkem jinak než sobota-sobota jsme nikdy problém neměli, ani v sezóně. Takže v září by to mělo být naprosto v klidu...budou místní rádi za kšeft ;) Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Srpen 6, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 6, 2013 Super zprávy, to mě těší. Pořád máme takový tušení, že se sbalíme, odjedeme a nikdo nás neubytuje :D Ale i když jsme byli teď v červenci v Krkononoších přes Slevomat, bylo i tam přímo na každým domě možnost ubytování za pár korun takže něco na tom jistě bude B) Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Srpen 6, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 6, 2013 Skoro třetí hodina a vůbec to neutíká Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Srpen 6, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 6, 2013 :D dnes si nejaký nedockavy Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Srpen 6, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 6, 2013 To je vedro je tak vysilujici, to je sileny... Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Srpen 6, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 6, 2013 :D už hlásia búrky...ešte budeš nadávať že je kosa Odkaz ke komentáři
Daywalker Odesláno Srpen 6, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 6, 2013 Mluvil jsem dneska s kamarádem ohledně ATC Merkur a říkal mě, že jezdit tam je teď kvůli novému aquaparku skoro nemožné. Čekat 3 hodiny na to, aby projel bránou, to je maso. Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Srpen 6, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 6, 2013 Az takovy sado maso je ten Aqualandia Moravia?? masakr... Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Srpen 6, 2013 Autor Sdílet Odesláno Srpen 6, 2013 Njn, je to nový, tak se tam všichni musí podívat :D ...Zlatej bazén na zahradě, proč se někde tlačit v davu Odkaz ke komentáři
raym0n Odesláno Srpen 7, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 7, 2013 Nooo... co se tyce toho vjezdu do ATC Merkur, tak ja to minulej tyden udelal tak, ze jsem ve ctvrtek utekl z prace po desate a vubec jsem necekal a na vleku jsem do 4 odpoledne jezdil sam, ma ve dvou az trech lidech, takze stejny scenar planuju zopakovat zitra i tyden na to.. Jinak wake euforie!! stejne jako prvni odpaneni se na snb Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky