Přejít na obsah

Brněnská knajpa # 4x4+1 O:-)

SKAJA

Doporučené příspěvky

Já jsem cca před rokem vybíral mezi Samsungem a LG a vzhledem k tomu, že jsem měl (už nemám) domácí kino LG jsem zvolil LG 42LS570S - 107 cm LED s Full HD, DVB-T i DVB-S, bez Wifi ale s LAN zásuvkou, 4x HDMI (bylo nutností, 2 bylo málo), Smart TV (Voyo, Youtube, Skype apod.). Rozmýšlel jsem se v tý době i nad 3D TV, ale to jsem ještě nosil brýle a nebylo to moc realizovatelný, teď už se dá pořídit jen nástavec na dioptr. brýle, ale já už jaksi vidím i bez nich :D Navíc to byl poměrně cenový skok, 3D co jsem měl vybranou byla za cca 21 tisíc a já zvolil bez 3D za 14 tisíc. Navíc mám opravu doma na místě do 2 dnů, ale to má dneska už kdejaké zařízení.

Odkaz ke komentáři

Rozhodně být tebou ale vezmu TV, která bude mít jak Wifi modul, tak i LAN zásuvku (abys pak nelitoval, když by Wifi padalo apod. tak do zálohy zásuvka se vždycky hodí) a 3D bych popravdě odmítl i dnes...

Já mám pouze s LAN zásuvkou, ale naopak Wifi modul mohu přikoupit (cca 700 - 1000 Kč) - mám celkem 3x USB, ale vždycky jsem měl router od TV asi do 2 metrů a tak jsem využil UTP kabel.

Odkaz ke komentáři
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...