technikus Odesláno Srpen 19, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 19, 2013 Tak a jsem zase zpatky na vesnicce :) Asi marne hledam nejakou vetsi karticku na castejsi parkovani na P+R parkovistich, nevite o necem? Vypada to, ze se prodava jen denni a je potreba to pokazde kupovat, tzn.zaparkovat, jit do automatu a pak se vracet zaae zpatky do auta :( Pravdepodpbne nemaji moznost ani koupit to pres SMS, bo se v aute nechava protikus zaplacene uctenky Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Srpen 19, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 19, 2013 K nám to dorazilo teď. Monzún jak vloni v Praze :D To už je rok sa mi nechce veriť .... Vtedy nás to dobre prekvapilo Bol som odprevadit kamosa zo sk na florenc este pršalo už idem po našej ulici a príjemné Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Srpen 19, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 19, 2013 Tu na vesnici pomerne i zima, 17°C Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Srpen 19, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 19, 2013 Tak mal som iba tenký sveter na sebe ale ideál, uvidíme zajtra ako bude...leto už aj podľa skorej tmy pomaly ale isto končí :lool: http://praha.idnes.cz/vybirani-pokut-za-dopravni-prestupek-v-praze-fa7-/praha-zpravy.aspx?c=A130819_1966214_praha-zpravy_sfo#utm_source=facebook&utm_medium=text&utm_campaign=edit :lool: Takto sa vyberajú pokuty v Prahe Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Srpen 19, 2013 Autor Sdílet Odesláno Srpen 19, 2013 S tou Prahou jsem to už nedávno někde četl, že tuším za rychlost berou pětikilo místo osoby blízké :D ...Tak svým způsobem je to lepší než před tím, dřív se všichni vymlouvali, místo aby se čestně obhajovali, tak teď aspoň platí. Pokud si to radní nerozkradou, tak aspoň budou mít nějaký přilepšení k rozpočtu Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Srpen 20, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 20, 2013 Sa ani nevyspíš :D nehovorím že ja hej ale byť hore už o 5 :lool: Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Srpen 20, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 20, 2013 Když jdeš spát dřív tak ano :P Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Srpen 20, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 20, 2013 To áno ale to by som potom iba spal Bolo by fajn lietať okolo zeme smerom k usa by mal deň 48hodin :D Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Srpen 20, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 20, 2013 Tak ono poslední dobou v televizi nic nebývá a tak chodím spát nejpozději v 10hodin, a potom se krásně vstává v 4:50 (na ranní) a nebo kolem šesté na odpolední Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Srpen 20, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 20, 2013 Malá otočka na Václavák a zase pracovat Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Srpen 20, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 20, 2013 Po dobre odvedene praci drivejsi odchod a rychlejsi prelet na vesnicku je splnen :) Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Srpen 20, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 20, 2013 Pekny, no nic, je cas jit spat, zitra nastesti odpoledni a pak uz jen jedna noc a prelet do Brna :) Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Srpen 21, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 21, 2013 Dobre rano, omg 9°C brrr Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Srpen 21, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 21, 2013 Dnes vyzerá že by mohlo byť teplo nie? :D Odkaz ke komentáři
raym0n Odesláno Srpen 21, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 21, 2013 Tak co, spameri!! Kdo si zitra se mnou vezme volno? 8:15 vyjezd z Brna smer Pasohlavky do ATC Merkur na wake, kdo se prida a pojede si se mnou a kolegama namlit hubu? Odkaz ke komentáři
raym0n Odesláno Srpen 21, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 21, 2013 A jeste jedna vec - mrknete se mi, prosim vas, SEM na forum na dotaz, co jsem hodil na stredove krytky pro ALU, budu vdecnej za kazdou odpoved v tematu a pan buh Vam to zaplati jiste na detech Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Srpen 21, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 21, 2013 Dnes vyzerá že by mohlo byť teplo nie? :D no nevím nevím, ale ráno jsem si musel zatopit, teď mám na mobilu 16°C :D Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Srpen 21, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 21, 2013 V pohode oproti vcerajsku sa dá v krátkom a slnko Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Srpen 21, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 21, 2013 ono už tepleji moc asi nebude, chystejme si zimní oblečení :P Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Srpen 21, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 21, 2013 JIMe, tak i já jsem se na vesničce dostal do situace, kde mi není dovoleno použít síťovej kabel od routeru k TV a tak jsem si dnes koupil dáreček Naštěstí se jednalo o 6 stovek, dřív to stávávalo kolem tisícovky Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Srpen 21, 2013 Autor Sdílet Odesláno Srpen 21, 2013 Tak hlavně napiš zkušenosti, jak to chodí. Co to má vlastně krmit...třeba FullHD video z YouTube?? ...Nebo ještě něco náročnějšího?? Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Srpen 21, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 21, 2013 V předchozím pronájmu v Modřanech jsem měl 60 Mbit a tak ono nebude moc co srovnávat s aktuálním 5 Mbitem na vesničce a s tím, že předtím to byl navíc kabel a teď to bude na Wifině... Takže na HD to moc nevidím, ale v nějaké horší kvalitě by to mohlo jet, ale jde mi i o to, že to přes ten Wifi modul umí i DLNA, tedy z notebooku / mobilu pustím video / fotky přímo do TV (obě zařízení si předávají data přes Wifi router) a tam to nevyužívá net, tak to snad pojede. (obojí vyzkouším večer) Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Srpen 21, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 21, 2013 my jedem telku normálně na tu vestavěnou wifi a pohoda, ale že bych to nějak používal to ne :( zkusili jsme a tím to haslo, spíš mě mrzí, že při nahravání na disk se nelze divat na jiný program Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Srpen 21, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 21, 2013 Bys musel mít asi 2 tunery To my naopak Smart TV využíváme dost často, resp. využívali... pořád z netu na Youtube, líp se dívá na 107 cm než na 10" od netbooku či 5" v mobilu...no a pak přes to DLNA sledování filmů přímo z postele, odpadne tak nutnost se zvedat, zapojovat USB disk či flashku...přítelkyně má věčně plnou paměť v mobilu filmů na zpříjemnění cestování po Praze a tak jen klikne na ikonku a video se pustí v TV B) Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Srpen 21, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 21, 2013 Tak vám řeknu, že USB Wifi dongle a síťový kabel je sakra velkej rozdíl, minimálně na mé LG televizi ... nemám teď ani namysli, že s aktuálním netem cca 5 Mbitem se Youtube rozjede, ale seká co 5 sekund (chápu že internet nestíhá), ale po spuštění TV se zřejmě automaticky dongle nepřipojí na internet a připojí se až v okamžiku, kdy zvolím např. internetové rádio, počasí, www prohlížeč, voyo apod., přitom přes kabel jel internet pořád a tak si to hledalo třeba i automatické aktualizace FW a upozornilo mě to na ně, ale přes Wifi nic, jakoby po spuštění není připojen do sítě a až sám dám vyhledat zda není nová verze FW, připojí se... to je docela velký rozdíl a tak USB zřejmě vrátím a budu dumat nad kabelovou variantou, byť bude složitější. Abych ale jen nekritizoval, pokud jsem si do mobilu nahrál AVI film, normálně a plynule jej šlo pustit na TV a bez delších prodlev šlo i přetočit film do půlky a pokračoval dál (rychlost srovnatelná i přes kabel), ale co se týče těch internetových věcí, nic moc... Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Srpen 21, 2013 Autor Sdílet Odesláno Srpen 21, 2013 No mě nešlo o připojení k netu, ale čistě o tu WiFi konektivitu (TV-Router), protože mám obecně s čímkoliv, co má integrovanou anténu docela špatný zkušenosti, že to prostě není ideální spojení. Třeba to přehrávání z PC/notebooku na telku by mě zajímalo. Když pustím film v DVD kvalitě, jestli to ta WiFi zvládne a jede stabilně Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Srpen 21, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 21, 2013 To zvládá, film AVI cca 700 MB můžu přetáčet na mobilu a je tam minimální prodleva načtení obrazu na TV a hned to pokračuje dál... Zde je to vidět (natočeno ipadem, sorry za kvalitu), při přetáčení filmu na mobilu a reakce na TV (občas jsem kliknul někam jinam tak se omlouvám, on se blbě ovládá mobil přes displej ipadu) http://www.youtube.com/watch?v=X5BNPIasXgI Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky