Přejít na obsah

Brněnská knajpa # 4x4+1 O:-)

SKAJA

Doporučené příspěvky

Tak a jsem zase zpatky na vesnicce :) Asi marne hledam nejakou vetsi karticku na castejsi parkovani na P+R parkovistich, nevite o necem? Vypada to, ze se prodava jen denni a je potreba to pokazde kupovat, tzn.zaparkovat, jit do automatu a pak se vracet zaae zpatky do auta :( Pravdepodpbne nemaji moznost ani koupit to pres SMS, bo se v aute nechava protikus zaplacene uctenky

Odkaz ke komentáři

S tou Prahou jsem to už nedávno někde četl, že tuším za rychlost berou pětikilo místo osoby blízké :D ...Tak svým způsobem je to lepší než před tím, dřív se všichni vymlouvali, místo aby se čestně obhajovali, tak teď aspoň platí. Pokud si to radní nerozkradou, tak aspoň budou mít nějaký přilepšení k rozpočtu cool.gif

Odkaz ke komentáři

V předchozím pronájmu v Modřanech jsem měl 60 Mbit a tak ono nebude moc co srovnávat s aktuálním 5 Mbitem na vesničce a s tím, že předtím to byl navíc kabel a teď to bude na Wifině...

Takže na HD to moc nevidím, ale v nějaké horší kvalitě by to mohlo jet, ale jde mi i o to, že to přes ten Wifi modul umí i DLNA, tedy z notebooku / mobilu pustím video / fotky přímo do TV (obě zařízení si předávají data přes Wifi router) a tam to nevyužívá net, tak to snad pojede. (obojí vyzkouším večer)

Odkaz ke komentáři

Bys musel mít asi 2 tunery :rolleyes:

To my naopak Smart TV využíváme dost často, resp. využívali... pořád z netu na Youtube, líp se dívá na 107 cm než na 10" od netbooku či 5" v mobilu...no a pak přes to DLNA sledování filmů přímo z postele, odpadne tak nutnost se zvedat, zapojovat USB disk či flashku...přítelkyně má věčně plnou paměť v mobilu filmů na zpříjemnění cestování po Praze a tak jen klikne na ikonku a video se pustí v TV B)

Odkaz ke komentáři

Tak vám řeknu, že USB Wifi dongle a síťový kabel je sakra velkej rozdíl, minimálně na mé LG televizi ... nemám teď ani namysli, že s aktuálním netem cca 5 Mbitem se Youtube rozjede, ale seká co 5 sekund (chápu že internet nestíhá), ale po spuštění TV se zřejmě automaticky dongle nepřipojí na internet a připojí se až v okamžiku, kdy zvolím např. internetové rádio, počasí, www prohlížeč, voyo apod., přitom přes kabel jel internet pořád a tak si to hledalo třeba i automatické aktualizace FW a upozornilo mě to na ně, ale přes Wifi nic, jakoby po spuštění není připojen do sítě a až sám dám vyhledat zda není nová verze FW, připojí se... to je docela velký rozdíl a tak USB zřejmě vrátím a budu dumat nad kabelovou variantou, byť bude složitější. Abych ale jen nekritizoval, pokud jsem si do mobilu nahrál AVI film, normálně a plynule jej šlo pustit na TV a bez delších prodlev šlo i přetočit film do půlky a pokračoval dál (rychlost srovnatelná i přes kabel), ale co se týče těch internetových věcí, nic moc...

Odkaz ke komentáři

No mě nešlo o připojení k netu, ale čistě o tu WiFi konektivitu (TV-Router), protože mám obecně s čímkoliv, co má integrovanou anténu docela špatný zkušenosti, že to prostě není ideální spojení.

Třeba to přehrávání z PC/notebooku na telku by mě zajímalo. Když pustím film v DVD kvalitě, jestli to ta WiFi zvládne a jede stabilně palec.gif

Odkaz ke komentáři

To zvládá, film AVI cca 700 MB můžu přetáčet na mobilu a je tam minimální prodleva načtení obrazu na TV a hned to pokračuje dál...

Zde je to vidět (natočeno ipadem, sorry za kvalitu), při přetáčení filmu na mobilu a reakce na TV (občas jsem kliknul někam jinam tak se omlouvám, on se blbě ovládá mobil přes displej ipadu)

http://www.youtube.com/watch?v=X5BNPIasXgI

Odkaz ke komentáři
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...