Ororo Odesláno Září 6, 2013 Sdílet Odesláno Září 6, 2013 Dobré - takhle při pátku. :D Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Září 6, 2013 Sdílet Odesláno Září 6, 2013 SKAJA: Ty si demontoval čalúnenie predných dverí že? Nevieš jak tam vymením tú žiarovku dole pri repráku - červenopriehľadný kryt? Dá sa to nejak vylúpnuť a vložiť naspať či ako? Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Září 6, 2013 Autor Sdílet Odesláno Září 6, 2013 Jo, demontoval...ale tu lampičku jsem z tapecu nikdy nevytahoval. Teoreticky by mohla jít podebrat šroubováčkem a opatrně vytáhnout (pokud tomu nebude zezadu bránit konektor), ale ruku do ohně za to nedám Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Září 6, 2013 Sdílet Odesláno Září 6, 2013 Toz zdravim kousek od Prahy, dovolena u konce, predemnou uz jen vikend a zase do prace Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Září 6, 2013 Autor Sdílet Odesláno Září 6, 2013 A jaký byly lázně?? :) Odkaz ke komentáři
Jack_Reacher Odesláno Září 6, 2013 Sdílet Odesláno Září 6, 2013 Tááák nová pracovní "hračka" :D Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Září 6, 2013 Sdílet Odesláno Září 6, 2013 ten displej neni malej, uz se tesim na sraz Odkaz ke komentáři
Jack_Reacher Odesláno Září 6, 2013 Sdílet Odesláno Září 6, 2013 Ale oproti BB 9900 je to takovej plastogumak, je to bytelny, klasicky bytelna BB konstrukce, ale nepusobi tak hodnotne Ale systém pěkně svižnej (zatím). Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Září 6, 2013 Sdílet Odesláno Září 6, 2013 A jaký byly lázně?? :) Super, mame za sebou Frantiskovy Lazne (tam jsme bydleli), Karlovy Vary, Marianske Lazne, Plzen, kousek Nemecka (Bayreuth a Hof), Aquaforum, Motyli farmu a raseliniste - najeto 950 km od vyjeti z Bolky po prijezd do Boleslavi od nedele do dneska (patku). Docela jsme cumeli na zapadocesky ceny naturalu 95 - od 34 Kc u no name benzinek po max 35,80 Kc (OMV, Shell ci Benzina) - kam se hrabe moje oblibena Jihlava s 36,30 Kc; takze bylo radost tam natankovat plnou :) Co se tyka utraceni za jidlo atd., na kolonadach vsude prirazky (poledni menu neslo pod 100 Kc, a klidne stalo i 189 Kc), jinak jak se dalo ocekavat 98% duchodcu a z mladych mimo nas jsme potkali snad 6paru :D Pocasi se vydarilo, nebylo vedro ani zima, z rana povetsinou mlhy ale behem dne se vzdy vyjasnilo. ten displej neni malej, uz se tesim na sraz Jen 3,14"? :P To neni moc velkej displej, zacal jsem se 4,8" u S3 a ted jsem skoncil u 5" na S4 a mensi bych si uz neumel ani predstavit... navic jsem nikdy k BB nejak nepricuchl na chut, ale verim kdo si zvykne, bude spokojen. Odkaz ke komentáři
Jack_Reacher Odesláno Září 6, 2013 Sdílet Odesláno Září 6, 2013 Jen 3,14"? :P To neni moc velkej displej, zacal jsem se 4,8" u S3 a ted jsem skoncil u 5" na S4 a mensi bych si uz neumel ani predstavit... navic jsem nikdy k BB nejak nepricuchl na chut, ale verim kdo si zvykne, bude spokojen. Nedržkuj :D Já měl doteď 2,8" (BB 9900) a stačilo to taky, takže na BB s QWERTY je to velký akorát :D Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Září 6, 2013 Sdílet Odesláno Září 6, 2013 Ano to je přesně ta myšlenka ukažte mi mobil s 3.14" a full qwerty. Myslel jsem že bude menší. Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Září 6, 2013 Sdílet Odesláno Září 6, 2013 Jo, demontoval...ale tu lampičku jsem z tapecu nikdy nevytahoval. Teoreticky by mohla jít podebrat šroubováčkem a opatrně vytáhnout (pokud tomu nebude zezadu bránit konektor), ale ruku do ohně za to nedám tak som to vylúpol najprv špendlíkom a potom šrubovákom išlo to hladko...nakoniec tí debili v autorizáku nezapojili konektor to tej lampičky alebo bol slabo (menil sa sťahovák okna niekedy na jar asi) Tááák nová pracovní "hračka" :D nechýba ti tam k.... pod obrazovkou? Jen 3,14"? :P :lool: Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Září 7, 2013 Sdílet Odesláno Září 7, 2013 Ještě se vrátím k dovolené několika snímky (vše foceno S4) Auto pana domácího... Motýlí farma Rašeliniště jak se vede? Nazdárek, copak děláš v ČR? Ano to je přesně ta myšlenka ukažte mi mobil s 3.14" a full qwerty. Myslel jsem že bude menší. ...je pravda, že s jakoukoliv HW klávesnicí se dá psát za jízdy, na dotykové je to za jízdy už peklo ... Nicméně já preferuji velký displej, protože na telefonu vlastně dělám v poslední době úplně všechno, doma nemám stolní počítač ani notebook a tak případně ještě z tabletu a nebo v práci z firemního notebooku, přičemž jen mobil mám vlastně vždy u sebe. Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Září 7, 2013 Autor Sdílet Odesláno Září 7, 2013 To rašeliniště je mi nějaký povědomý...po stejných lávkách jsem někdy někde chodil...ale už si nevzpomenu, kdy a kde Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Září 8, 2013 Sdílet Odesláno Září 8, 2013 Ďalšie "Simply Clever" řešení u auta za 600-700tis... http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=20072&view=findpost&p=1399789 Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Září 9, 2013 Sdílet Odesláno Září 9, 2013 Vstavat a cvicit :) Vubec se mi nechce do prace Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Září 9, 2013 Sdílet Odesláno Září 9, 2013 Tak se Prahou prohnala nemalá bouřka a hurá do práce Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Září 9, 2013 Sdílet Odesláno Září 9, 2013 Když jsme u těch fotek, aneb hurá do lesa Odkaz ke komentáři
Ororo Odesláno Září 9, 2013 Sdílet Odesláno Září 9, 2013 Zubní pasta nebude potřeba. právě jsem přišel o další zub. To nám ten týden pěkně začíná. Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Září 9, 2013 Sdílet Odesláno Září 9, 2013 I prd zubní pasta :D Pivo a zelená je klasika a není po ní ráno blbě ;) Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Září 9, 2013 Sdílet Odesláno Září 9, 2013 To není, ale to lepidlo v hubě :D :D :D ...jsem už dlouho neměl :lool: Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Září 9, 2013 Autor Sdílet Odesláno Září 9, 2013 No ráno možná ne, ale blbě je člověku hned, jak má zalepenej žaludek Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Září 9, 2013 Sdílet Odesláno Září 9, 2013 Marcel jsem na dovolene v cz :D Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Září 9, 2013 Sdílet Odesláno Září 9, 2013 nám blbě nebylo a to jsem načinal ještě 2*0,5 k tomuto to ten jéééééééger byl horší Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Září 9, 2013 Sdílet Odesláno Září 9, 2013 Vladan Já se celý září v Brně neukážu, nicméně nebudete mít výlet do Prahy? Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky