technikus Odesláno Září 27, 2013 Sdílet Odesláno Září 27, 2013 Coze? Vzdyt jste nedavno kupovali byt a ted je v dohlednu baracek? Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Září 27, 2013 Sdílet Odesláno Září 27, 2013 tak v 2+kk asi ve 3-4 těžko, a když hypo tak rychle než je žena na mateřské :( musime zjistit zda v naší cenové se dá něco koupit rozumnýho, nebo koupit STP a pomalu si to chystat ;) Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Září 27, 2013 Sdílet Odesláno Září 27, 2013 Prej 2KK těžko, my v něm žili asi 17 let ve čtyřech :lool: Co je STP? Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Září 27, 2013 Sdílet Odesláno Září 27, 2013 Stavební pozemek ;) tak víš jak plány a sny jsou, ted je potřeba je potkat s realitou. byt je náš a defacto splacený a výhledově potřebujeme větší, a kdy jindy než když jsme bez dětí? ještě je čas a elán budovat i něco sám třeba ;) ale to je na fil debatu u lahvinky vína(asi ne jednééééé :D) Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Září 27, 2013 Sdílet Odesláno Září 27, 2013 To je jasné, každopádně držím palce ...to my se už nějaký ten měsíc rozhlížíme po bytu v Praze a je to děs běs, ceny jsou úplně o level jinde jak v Brně, jde o šílené cenové rozdíly bytů stejných velikostí... Tak snad taky něco zdárně najdeme, abychom si mohli s přítelkyní udělat bydlení dle svého Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Září 27, 2013 Sdílet Odesláno Září 27, 2013 njn v praze je prej blaze, mi stačí když slyším ceny mimo brno a řikám si proč jsem sem šel :D Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Září 28, 2013 Sdílet Odesláno Září 28, 2013 Vstavat a sup na Svatovaclavskou pout, stanky a na strelnici si vystrelit nejakou malickost Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Září 28, 2013 Sdílet Odesláno Září 28, 2013 V tej kose....mi stačilo v noci otvoriť okno :D ...dobre ráno Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Září 28, 2013 Sdílet Odesláno Září 28, 2013 Nenadelas nic, za mesic budeme prezouvat a ocekavat snehovou nadilku :P Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Září 28, 2013 Sdílet Odesláno Září 28, 2013 ja ju určite nebudem čakať :D Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Září 29, 2013 Sdílet Odesláno Září 29, 2013 si představte že mi někdo ve čt šlohnul SPZ a natankoval ujel na ni já to zjistil v pátek, hlášeno na PČR, tak ted čekám co přijde ještě za vysvětlování Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Září 30, 2013 Sdílet Odesláno Září 30, 2013 Brý ráno, nezávidím JIMe, akorát starosti a vyřizování. Duplikát nedají a tak je potřeba si vyřídit nové dvě značky? Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Září 30, 2013 Sdílet Odesláno Září 30, 2013 Budou nové 2 značky, ale už Bčkový držte mi palce, snad se do pátku stanu právoplatný členem ;) Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Říjen 1, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 1, 2013 Dobre rano, fuj 1°C Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Říjen 1, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 1, 2013 Tak jsem to podcenil, pred chvili jsem skrabal auto...brr kosa Odkaz ke komentáři
raym0n Odesláno Říjen 1, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 1, 2013 hmmmmm, skrabani kary.... fuj! nemate nekdo zkusenosti s teou magickou 'finskou' skrabkou? Jestli to ma smysl si neco takoveho porizovat? Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Říjen 1, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 1, 2013 Zbytečnost, stačí si přivstát 5 minut, šeškrábat a vyjet a nebo pořídit garáž Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Říjen 1, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 1, 2013 Brutal kosa v centre prahy a to svieti slnko Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Říjen 1, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 1, 2013 Zima je tu, takže do víkendu musím koupit zimní směs do ostřikovačů a objednat se na přezutí gum Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Říjen 1, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 1, 2013 Mise splnena, zimni smes dolita Odkaz ke komentáři
Mirek1.8T Odesláno Říjen 1, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 1, 2013 Pěkný večer do knajpy ! Tady na brněnsku to není ještě tak hrozný, dnes ráno kolem 5°C, ale také připravím a doliju zimní směs Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Říjen 1, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 1, 2013 Na jihu je vzdycky tepleji :) Cekame jeste na naskladneni zimnich pneu a do 14 dnu budeme prezouvat Odkaz ke komentáři
raym0n Odesláno Říjen 2, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 2, 2013 Dneska jsem uz skrabal a sedacky celkem slusne studily Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Říjen 2, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 2, 2013 taky jsem škrábal, kurna musím ještě objednat nemrzky, za chvilu tu zase začne :D Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Říjen 2, 2013 Autor Sdílet Odesláno Říjen 2, 2013 Tak jsem asi blbej, ale nemůžu se dostat přes FB registraci. Pořád to po mně chce vyplnit "Muž nebo žena", ale nikde na to nevidím kolonku Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Říjen 2, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 2, 2013 Hezky pěkně :lool: Muž / žena se pak volí - mění až po přihlášení EDIT: odhlásil jsem se a volbu Muž / Žena při registraci vidím :P Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Říjen 2, 2013 Autor Sdílet Odesláno Říjen 2, 2013 Ale to je osobní registrace. Já chtěl udělat firemní page a nespojovat ji s osobním účtem, ale vytvořit "Business account". A tam to prostě není. Zkoušel jsem to i v IE a anglické mutaci a stejnej problém. Tak si holt vytvořím nějakej osobní pseudo účet, no EDIT: Marceli, ty si takovej FB guru...když si vytvořím na FB svůj účet, dá se někde zakázat, aby mě ostatní označovali na fotkách a podobný kravinky?? Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Říjen 2, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 2, 2013 Nastavení / Nastavení soukromí (označování, vyhledávání apod.) Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Říjen 2, 2013 Autor Sdílet Odesláno Říjen 2, 2013 OK, tak snad to bude fungovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky