Přejít na obsah

Brněnská knajpa # 4x4+1 O:-)

SKAJA

Doporučené příspěvky

Svištík se už rýsuje? :rolleyes: Pěkný :palec:

No viděl jsem fotografii bouračky Citiga a Passatu a dá se říct, že se dá z obou udělat pěknej šrot, takže až tak na plechy bych se nespoléhal. Nikdy nevíš, kde při bouračce skončíš či do čeho narazíš a pak už je jedno, jestli jedeš v tom či onom. Při shodě několika nešťastných náhod se dokáže i z nejbezpečnějšího auta stát koule plechu ani nevíš jak :( Ale bohužel tomu nezabráníš, může jezdit třeba v tanku a nakonec ji srazí někdo na označeným přechodu a co ...

Odkaz ke komentáři

Ten FB je stejně úžasnej :D Jen jsem se tam registroval, ale nic nevyplňoval...žádný údaje o sobě, nepustil jsem ho do mailu, nenechal jsem vyhledat žádný kontakty...a stejně mi dneska po přihlášení nabídne komplet spolužáky od základy po střední, hafo lidí z OC a další, o kterých jsem 10 let nic neslyšel.

A pak že jsem paranoidní, když jsem se tomu bránil tongue.gif

Odkaz ke komentáři

Já tam e-mail tedy mám, ale i tak mi doporučuje lidi jak píšeš, ale leckdy to doporučí jen podle názvu školy a tak do doporučuje zcela nesmyslné a neznámé stovky osob :lool:

V nastavení jsem si vypnul veškeré notifikace do e-mailu a SMS a tak jsem informován o novém komentáři / fotce, události či kamarádovi až po přihlášení, aktivně mi tak nic nechodí a nespamuje.

Odkaz ke komentáři

No s tím sledováním si člověk nevybere...ono stačí, co si google všechno nasbírá z toho, že člověk používá třeba chrome a pak to používá v reklamách...v životě se mi nezobrazovaly reklamy na krabice...pak jsem jednou najel na e-shop a objednal si pár krabiček a od té doby je to samá reklama na obaly všeho druhu laugh.gif

Odkaz ke komentáři
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...