Přejít na obsah

Brněnská knajpa # 4x4+1 O:-)

SKAJA

Doporučené příspěvky

Samsungy máme doma dva a stěžovat si nemůžu, to je fakt. Ale některý věci (menu, ladění) mi přijdou trošku neblbuvzdorný. Vždycky u toho musím přemýšlet, jak se to dělalo. LG mi v tomhle sedlo víc cool.gif

Ačkoliv je jasný, že u novejch Smart TV bude všechno jinak, ideální by bylo si oboje osahat huh.gif

Odkaz ke komentáři

To chapu,

na druhou stranu je 80 prescasovych hodin pulka plnyho uvazku (tj.ze 160h mesicne) a tak abys je vybral, nemas chodit pul mesice do prace? To se firme moc nevyplati kdyz by mela byt pul mesice bez zamestnance a tak by mela prihlednout i na moznost proplaceni a mam dokonce dojem, ze pokud si prescasy nestihnes do 3 mesicu vybrat, musi je proplatit ale je mozne ze to neni primo v zakonech, ale pletu si to s nasimi firemnimi podminkami (kazda firma si je snazi prizpusobit dle svych moznosti)

Odkaz ke komentáři

Hoši hoši, vaše starosti bych chtěl mít :D Místo abyste byli rádi, že to můžete v práci zapíchnout, tak se ještě pomalu rozčilujete, že po vás chce zaměstnavatel volno vyčerpat :P Já bych si ten půlměsíc klidně vyčerpal z fleku, je po sezóně, ideální čas na pozdní dovolenou pivo.gif

Odkaz ke komentáři

Dobré.

Víte ono je to s tím volnem trošku jinak,vemte si volno,ale tak aby to nenarušilo chod firmy,když tak buď te na telefonu,kdyby bylo potřeba. Na moji poznámku že takové volno je v podstatě kničemu, byl na moji osobu vznesen dotaz , zda zde chci opravdu pracovat. To jsem se dočkal po 18 letech ve funkci

Odkaz ke komentáři

V práci se zase chystají 2 aukce:

VW Tiguan 2.0 TDI Sport & Style 4×4 AT (stav tachometru: 146 000 km od 5/2008)

vyvolávací cena: 191 310 Kč, původní cena 1 031 000 Kč

Ford Focus 2.0 TDCI Combi Ghia (stav tachometru: 200 777 km od 9/2005)

vyvolávací cena: 46 780 Kč, původní cena 798 140 Kč

Včerejší aukce prý skončila tak, že Tiguan se prodal za 350t Kč a Focus za 65t Kč.

Odkaz ke komentáři
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...