Přejít na obsah

Brněnská knajpa # 4x4+1 O:-)

SKAJA

Doporučené příspěvky

Ale,

mamka přítelkyně má někoho v práci, kdo jede v září (náš preferovaný termín) do Chorvatska a mají asi každoročně (pochopil-li jsem to správně) rezervovaný velký dům hned u moře a tak že bychom jeli taky. Je tam několik oddělených pokojů a tak oni by měli plné auto a my plné auto, tedy cca 4 dvoulůžkové pokoje, cesta a ubytování za pakatel, a pak jen jídlo (obědy, večeře) v restauracích a snídaně z marketu v domě, takže bychom to asi prubli... Současně přitom provětráme Micru a bude jasné, že ještě do konce roku půjde na servis po 20 tkm :lool: (na servisu byla 7.5.2013), jen musíme pořídit další 3 vesty a můžeme vyrazit :rolleyes: Autem se nemusíme na nic vázat, můžeme se tam vydat kamkoliv na výlet - např. Makarská, Dubrovník apod. a hlavně by to nyní přišlo na méně, jak Tunisko, který je i v lastu v září za cca 13 tisíc / osobu (jo holt All Inclusive a letecky, nicméně bychom přijeli asi 100% každej tak o 5kg více :D ).

Odkaz ke komentáři

Mároš dostal práci a tak jde pěkně dřít na důchod, jestli se ho dožijeme :lool:

No dva dni sú za mnou a vyzerá to celkom zaujímavo...uvidíme či budú nejaké projekty, tak snáď ;)

...Mároš dnes při Filadelfii grilování :wub:

to my tam máme luxusné hospody, dnes "vepřovo-kuřecí" řízek so šalátom a k tomu 0.2L piva zdarma...luxus :pivo: kam sa hrabe čína :lool:

...tak se moje plány s dovolenou v Africe (Tunisko) posouvají a v září se pojede do Chorvatska, tak jsem zvědav :rolleyes:

Hmm, no keď si predstavím že by som tam a naspäť musel šoférovať tak neviem či je to dobrá voľba :huh:

Je to nemožný, ale už zase se blíží víkend a v příštím týdnu další výplata :rolleyes:

asi tak...ani neviem ako zbehol celý týždeň a zas je víkend ktorý zas zbehne a znovu makať :huh: ...no výplatu máte asi skôr :D

tak hlavně pravou :D

No kolektív je v pohode, ešte jeden kolega mal dovolenku ale toho už poznám...tak verím že sa chytím

Tam jedeš stejně pořád na dvojku, takže není co řešit :D

Micra má aj trojku?? :lol: :lool:

Odkaz ke komentáři
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...