Přejít na obsah

Brněnská knajpa # 4x4+1 O:-)

SKAJA

Doporučené příspěvky

Tak ono do Brna to asi taky dojde:

Aladin - 10.5.2013 18hod

Aladin - 10.5.2013 24:00hod

Wokhiii: Má to jedinou vadu ... mechanický kotoučový brzdy (lanko), kotouče jedině hydrauliku ...

Edit: spíš něco takového Leader Fox, má i vyšší verzi Shimano vybavy.

Pokud kotouče, tak jedině hydrauliky, jinak jsou V brzdy se správnýma špalkama vždycky praktičtější než lanko u kotouče.

Upraveno uživatelem Jack_Reacher
Odkaz ke komentáři

Brej, tak koukám, že za dobu mé nepřítomnosti se nic extra nestalo..

Až na "IPhone slečnu/paní" bez pokračovaní :palec: :(

Wokhi: můžu ti to lízo vyzvednout v seatu, kousek od školy ho mám, Poříčí :palec:

otázkou je tam ta cena, spadá to pod ROS a ti nebejvaj nejlevnější.. i když konkurence je velká, tak těžko říct :huh:

Odkaz ke komentáři

Přijemné nedělní odpoledne.

4 kuličky v zádech, 2x ve stehně,3x do ruky, jedna boule na hlavě, dostal jsema si 6 headshotů. Ale jinak super den na paintballu :D.

Dada: Kdyby jsi měl cestu kolem ROSu, zkus se tam zeptat, co za ně chtějí. Pokud cestu nemáš, nic se neděje :).

Odkaz ke komentáři

Mám to od školy asi 500m, tak se tam projdu :palec:

Pošli mi prosím do SZ to číslo dílu (nechce se mi to hledat, resp. musím makat na zítřejší prezentaci :angry: ).

Náhodou nemá někdo nějaký dokumenty, prezentaci, prácičku na téma: Tváření plastů.. beru cokoliv, nechce se mi nic extra vymýšlet :lol:

Odkaz ke komentáři

To já bych se měl zase šrotit neskutečný kvanta latinských věcí do něčeho jako "anatomie", jelikož příští týden z toho máme zkoušku, ale dneska jsme to řešili s kolegou po telefonu a shodli jsme se, že to je mimo naše schopnosti a nejlepší bude, když to opíšeme od doktorky, co sedí za náma. Ta by to snad měla znát :D

Odkaz ke komentáři

Tak ono všeobecně ty data někde získat (třeba i formou opsání) je takové nejlepší a nejpohodlnější :palec:

Skaja: vítaj :pivo:

Jack. no ač jsou TSP furt stejný, tak mi jdou čím dál hůř :angry: jinak dobrý vědět, právník se vždy hodí :palec: tedka budu jednoho potřebovat na soud s otcem, jelikož dopis už čeká na poště :huh:

Mám 2 knížky, co psali učitelé od nás, tak ta práce jde docela slušně.. jelikož to všecko opisuju, ale jako dělat z toho ještě prezentaci, no tak to se mi fakt nechce :blink::angry:

Odkaz ke komentáři

Zrovna včera jsme byli v O2 prodejně v Globusu kvůli ukončení stávající smlouvy (závazek do 17.5.) a samozřejmě jsme nevyřídili nic. Borec tam absolutně netušil, co, jak, proč rolleyes.gif Máme na hlavní smlouvě ještě druhý číslo v tandemu, tak jsem automaticky předpokládal, že se prostě s koncem smlouvy převedou obě čísla - každý zvlášť samozřejmě.

A to prej nejde. On umí pouze ukončit hlavní smlouvu, převést hlavní číslo a tandem zanikne, to se podle něj přeportovat nikam nedá. Když jsem se v tom začal vrtat hlouběji, že bych si třeba na to tandemový číslo zřídil u nich novej paušál, tak jestli jako budou schopní mi vyjít vstříc a to číslo tam hodit, tak by to prej možná nějak asi šlo, ale musel bych to řešit ve Vaňkovce, tam prej je hlavní O2 "základna" a oni by to měli umět zrušit a následně to "mrtvý" číslo zase nahodit zpátky.

Tak jsem volal kamošovi, co právě v té Vaňkovce dělá a ten mi řekl, že to je blbost a neschopnost toho člověka v Globusu. Že se napřed krásně převede tandemový číslo a pak teprve ukončí hlavní smlouva.

Tohle mě dokáže pěkně nasrat, člověk jede 50 km na jejich pobočku, aby něco vyřídil a stejně vyřídí hovno, protože ti pikolíci tam umí akorát prodávat to, co mají vystavený ve vitrínce. To je snad ještě horší, než když člověk dostane v McD číza bez okurky laugh.gif

Odkaz ke komentáři
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...