Přejít na obsah

Brněnská knajpa # 4x4+1 O:-)

SKAJA

Doporučené příspěvky

Ta moje na tom byla v 18cti také. Byla v Brně v Neovizi. Je hrozně spokojená, protože měla taky 3 a 3,5 na očích.

Akorát na co si stěžovala bylo pálení očí nějaké 2 měsíce po zákroku. Od té doby ale nic. Na kontrole jí už naměřili 0,5 na obouch očích, jelikož si platila ten program s doživotní "údržbou", tak říkala, že po porodu, až se jí dioptrie ustálí, půjde na korekci.

Hlavně, že jsi spokojený.

:palec:

Odkaz ke komentáři

Zvolil jsem dnes nejnovější technologii - 6D DIAMANT LASIK a taky s doživotní zárukou - bez ní bych do toho asi ani nešel, nikdo neví co se může na očích vyskytnout i když se nabízí operace i s pouhou dvouletou zárukou, ale cenový rozdíl mezi tím moc není (2x16 tisíc a nebo 2x24 tisíc). Dneska jdu na kontrolu tak jsem zvědavý. Hned po operaci jsem cca půl hodiny (cestou domů) vůbec nic neviděl - tedy ještě horší jak kdybych chodil bez brýlí, poté mě donutilo mírné pálení a štípání jít spát a po cca 2h spánku jsem se podíval a viděl hned jasně a čište a to jak do dálky tak do blízka.

Nicméně stále si kapu troje kapky několikrát v průběhu dne a tak se to jistě ještě stále léčí, říkali / četl jsem, že se to ustálí cca do měsíce, ale cca do roka se to stále ještě může hejbat.

Nicméně jsem zvědav, co dnes naměřím (přečtu za písmenka) a jestli mi daj nějaký papír pro obvoďáka, aby mi napsal potvrzení a s tím pak zašel na Magistrát pro úpravu - odstranění nutnosti brýlí. Obvoďák mi toho ani moc nezměří, má sotva na dveřích nějakej plakát a přes ten zkouší, na tom Gemini to měli přes počítač, ve zdi vytesanej tunel a v něm nějaký multifunkční displej kde se to zobrazovalo. K tomu samozřejmě cosi co představovalo obruby brejlí a do nich měnili skla. Ale ty obruby má dnes každá optika, aspoň jsem se s tím už kolikrát setkal.

Odkaz ke komentáři

No, mladá za to atky dávala hrozný prachy. Myslím kolem 40tis za obě oči. Hned po zákroku byla jak zfetovaná. Mluvila nesmysly a tak. Docela jsem nechápal. Ale je pravda, že šla taky pak spát.

Ty si kapeš troje kapky? My měli jen dva druhy, teď sem tam kape jen ty jedny. Jedny byly nějak s antibiotikama nebo něčím takovým. Každopádně tak jak tak jsou ty kapky předražené a vydrží to hovno.

Ale když už se jde na tak drahý zákrok, tak už se s tím tak nějak počítá no...

Odkaz ke komentáři

Auto máme, ale do práce jezdím MHD cca 20 minut a 7 km (byť je roční 4750 Kč, stále to je nejlevnější varianta) a autem na nákupy, návštěvy, do Brna apod., tzn. cca 1700 km měsíčně. Do práce by tak mohla přispět motorka / skútr a nebo kolo (je to mírně do kopce), ale není místo na stání u domu. U práce máme stojan.

Jinak garáž doma i v práci, ale tam nelze přikurtovat motorku / kolo. Snad k nosnýmu sloupu o šířce asi 2m :D

Odkaz ke komentáři

Však 7km je kolo ideálka ne? Přinejhorším vemeš do kanclu :D.

Já se taky chystám, že jen co na tom ujedu pár kilometrů do kopců, tak začnu jezdit i do práce na kole. Mám to nějakých 14-15km, tak by to šlo.

Ale musím se vytrénovat trošku :D. Teď mám na tom novým ujetých cca 200km za 2 týdny no. Jsme teď byli s přítelkyní u jejího strýca a to je vášnivý cyklista, takže první den na rozehřátí s přítelkyní 30km, druhý den 60km, třetí den 74km. Bohužel u prvního jsem neměl tracker zapnutý, u druhého dne mě pro jistotu tracker spadl, ale 3 den mám přesnou mapu a vše okolo, kama jsem jel. Nejhorší bylo asi 20km do kopce se silným protivítrem. Jsem myslel, že umřu. Asi 3km před vrcholem kopcu nás předjel cca 65 letý pán a ještě se nám vysmál do xichtu, že jedeme pomalu. Než jsme se vyhrabali na kopec, už měl 3 píva v sobě :D.

Ale bylo vidět, že asi jezdí jen na kole, protože měl kolo za cca 50-60tis.

Nevíte, kdo na počkání flashuje v Brně xbox 360tku? :X

Odkaz ke komentáři

Sitovka / wifi dostava pouze IP adresu v rozsahu 169.x.x.x a to je velmi spatne a pri konzultaci s IT oddelenim nasi firmy pry na teto modelove rade odchazela deska a s tim spojenymi komponenty. Takze asi tak

Za poslednich pul roku 2x reinstalace a proveden update BIOSu, nicmene vzdy vsechno pomohlo jen docasne v radu tydnu.

Odkaz ke komentáři

Dobré ráno. Konečně malý pátek :blink:

Takže 4 dny po operaci a z -3.75D jen -0.25D ale i ta prý brzy bude pryč

Pěkné, pěkné :palec:

Opět doma ze školy. Tentokrát to bylo luxusní, během tří dnů mám hotových 5 zápočtů a všechny výborně. Na to, že jsem nic moc nevěděl super výsledek :D

Gratuluji pane!

Odkaz ke komentáři
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...