Přejít na obsah

Brněnská knajpa # 4x4+1 O:-)

SKAJA

Doporučené příspěvky

Workhiii

Kup si v Hornbachu samolepící tapetu :lol: :lol: :lol:

Upřímně jsem se u tohoto položil k zemi. Když si představím, že krom mého dřevěného dekoru v interiéru bude i tapeta z hornbachu alá dřevo na zrcátkách, tak to už je moc i na mě.

To bych pak mohl rovnou začít dělat něco takového:

A ano, S4 s motorem z trabantu :D. Fotky interiéru jsou taky pecka. Má tam houpačku, dřevěné židličky a tak :D

Odkaz ke komentáři

Workhiii

Oni všichni píšou výdrž 5 - 20let, ale tak dlouho ani ty folie nejsou v ČR a tak nevím, jak mohou garantovat tuhle výdrž. Otec má na francouzských oknech domu "kvalitní" folie SunTec s nějakou propustností apod., a po 2 letech jsou tam popraskané žilky a drobí se, jako když loupeš starou dálniční známku (zřejmě výkyvy teplot jinak nevím)

Odkaz ke komentáři

furt kde je léto, kde je léto a když donde tak zase remcáte

:lol: mne teplo nevadí akurát som bol formálne oblečený - dlhé nohavice tak v tom sa nedá chodiť po ulici :lool: :lol:

Tentokrát budou sklepy v Prušánkách - Nechorách. Tam jsme byli už vloni a super akce palec.gif By mohl dojet WRCCKO, co?? :P

čo je to zač a kedy? :D práve riešim či budem v CZ cez leto no

Odkaz ke komentáři

furt kde je léto, kde je léto a když donde tak zase remcáte

do šortek a pupky ven, na studený pivko do zahrádky čučet na kobry v pidi šatkách a hned se vám to bude libit B)

:palec: :palec: :palec:

Já se jen projíždím v autě po vesnicích/městech s muzikou a velice se kochám krásným pohledem :)

Odkaz ke komentáři
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...