Ofeig Odesláno Leden 2, 2013 Sdílet Odesláno Leden 2, 2013 (upraveno) Prodáno Zdravím, letos to Ježíšek nějak nedomyslel, tak jsem našel pod stromkem 2 rádia Audience :-) Jedno už mi hraje v autě, další nabízím: AUDIENCE MP3 integrovaný měnič na 6CD, podpora AUX, MP3 zobrazuje údaje z parkovacích čidel, climatronicu, čas, teplotu úplně nové, nikdy nebylo v autě, s kódem cena STREAM pochází z mého auta zobrazuje údaje z parkovacích čidel, climatronicu vypadá jako nové (auto má 120 tis. km) cena Případné foto dodám. Rádia vystavuji i jinde, kdo dřív platí, ten dřív hraje Po dohodě samozřejmě možnost vyzkoušení. Upraveno Červenec 1, 2013 uživatelem Ofeig Odkaz ke komentáři
didoop Odesláno Leden 4, 2013 Sdílet Odesláno Leden 4, 2013 Ahoj, mal by som zaujem o ten audience MP3. Akurat je tu troska problem ze som z SR ... Odkaz ke komentáři
Guest PavelFru Odesláno Únor 2, 2013 Sdílet Odesláno Únor 2, 2013 UP + snížení ceny mám zájem, mohu pořádat o tel. číslo a místo vyzvednutí ? Odkaz ke komentáři
Ofeig Odesláno Únor 3, 2013 Autor Sdílet Odesláno Únor 3, 2013 mám zájem, mohu pořádat o tel. číslo a místo vyzvednutí ? Odeslána soukromá zpráva ;) Jinak jsem z Brna. Odkaz ke komentáři
Ofeig Odesláno Únor 25, 2013 Autor Sdílet Odesláno Únor 25, 2013 UP + ještě jednou ponížena cena... opravdu nikdo nechce origo rádio? :) Odkaz ke komentáři
Cortez Odesláno Březen 5, 2013 Sdílet Odesláno Březen 5, 2013 To by asi nešlo dát do OI co ? :D Odkaz ke komentáři
Ofeig Odesláno Březen 6, 2013 Autor Sdílet Odesláno Březen 6, 2013 To by asi nešlo dát do OI co ? :D Tak byl by to asi boj :D Má to atypický rozměr pro O2. Nicméně pokud si s tím chceš hrát, tak nemám problém ;) Odkaz ke komentáři
Ofeig Odesláno Duben 8, 2013 Autor Sdílet Odesláno Duben 8, 2013 Aktualizace nabídky + UP Odkaz ke komentáři
Ofeig Odesláno Duben 23, 2013 Autor Sdílet Odesláno Duben 23, 2013 (upraveno) UP - Audience za ... Upraveno Červenec 1, 2013 uživatelem Ofeig Odkaz ke komentáři
Ofeig Odesláno Květen 11, 2013 Autor Sdílet Odesláno Květen 11, 2013 Up + dalsi sleva ;) Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky