szyrma Odesláno Leden 3, 2013 Sdílet Odesláno Leden 3, 2013 Zdar všichni, prosím Vás poraďte. Mám v záměru vyměnit ovladač z předFL verze na FL verzi manuální klima. Nevíte jestli je to možné jen vyměnit kus za kus samozřejmě ještě rámeček. Někdo zkušenosti nebo už to sám dělal? Díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pavel P. Odesláno Leden 3, 2013 Sdílet Odesláno Leden 3, 2013 Zdravím, už se to tu řešilo, stačí trochu hledat.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
szyrma Odesláno Leden 4, 2013 Autor Sdílet Odesláno Leden 4, 2013 Já tohle nikde nenašel asi špatně hledám. Nechci předělávat klimu ale jen vyměnit panely z orig před FL za FL viz obrazky na tento panel 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pavel P. Odesláno Leden 4, 2013 Sdílet Odesláno Leden 4, 2013 pokuď jen panely tak to nejde, FL je elektronika a předFL jestě táhla atd...někdo si ale hrál a vyměnil jen ty čudly... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
szyrma Odesláno Leden 4, 2013 Autor Sdílet Odesláno Leden 4, 2013 Aha dík zkusím ty čudly 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Leden 5, 2013 Sdílet Odesláno Leden 5, 2013 jj přesně tak 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gregy Odesláno Květen 6, 2013 Sdílet Odesláno Květen 6, 2013 Zdravím, dá se bezproblémově prohodit ovládání manuální klimatizace z O2, na tu co je ve faceliftu a tour (viz obr) ? Samozřejmě mi je jasný, že je jinačí rámeček. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Květen 6, 2013 Sdílet Odesláno Květen 6, 2013 ne nedá, jen čudle víc nic. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gregy Odesláno Květen 11, 2013 Sdílet Odesláno Květen 11, 2013 Jo díky už jsem to tady našel. Nevím jak smazat můj příspěvek. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest martinez5 Odesláno Prosinec 31, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 31, 2013 Ahojte, velmi by mi pomohlo foto alebo popis vymeny cudlov ... Diky moc 0 Citovat Odkaz ke komentáři
OCIIA Odesláno Leden 14, 2014 Sdílet Odesláno Leden 14, 2014 Vykoumal to už někdo? Mohli by jste se sem hodit foto, či nějaký návod? :) Mám na to taky velký zálusk. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
OCIIA Odesláno Leden 16, 2014 Sdílet Odesláno Leden 16, 2014 Prosím tě kde jsi to našel? Taky bych ty čudle rád vyměnil. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Honza9007 Odesláno Únor 24, 2014 Sdílet Odesláno Únor 24, 2014 Dvě duplicitní témata sloučená a upravený název pro lepší orientaci ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Grmy Odesláno Duben 21, 2016 Sdílet Odesláno Duben 21, 2016 Vykoumal to už někdo? Mohli by jste se sem hodit foto, či nějaký návod? :) Mám na to taky velký zálusk. ja som si vymenil komplet ovladanie ako je tu na zaciatku na obrazkoch,bola to jebavka,vlastne uchytenie ovladania a vlastna vorba suplika pre superswingovw radio aby to ladilo a pasovalo,ale podarilo sa a este motorcek klapky ventilatora som musel zohnat a pridat na klapku a zapojit do ovladania elektriku miesto tahla z manual ovladania. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spaiken Odesláno Říjen 28, 2016 Sdílet Odesláno Říjen 28, 2016 A poradil by i mě někdo, jak vyměnit jen to ovládání - ty čudle, jak jim říkáte. Vím akorát, že ten prostřední se vytáhne tak, že je v poloze 2 a tahá se ven a ty po stranách se vyndají jak? Nechci to nějak doku*rvit :jelen: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.