Guest peper Odesláno Leden 4, 2013 Sdílet Odesláno Leden 4, 2013 Čau,řeším problém u Octavie II 2005 1,6 75kW.při vyřazení za jízdy mi stoupnou otáčky na cca 2000 a vrátí se na normálních 900.Někdy to udělá víckrát po sobě.Při zastavení na volnoběh to nedělá.Závada se projevuje jenom za jízdy po vyřarení se zahřátým motorem.Diagnostika nic neukazuje,klapka je vyčištěna... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
drastys Odesláno Leden 4, 2013 Sdílet Odesláno Leden 4, 2013 mam stejny problem, take klapa vycisteni a diagnostika nic, pokud si pamatuji tak mi rekli ze se tento motor takhle nekdy chova.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ukrij71 Odesláno Prosinec 12, 2021 Sdílet Odesláno Prosinec 12, 2021 ahoj, tento problem řeším mnoho let různě, např. klapka čistá-nic,benzin 98 na půl roku-nic, změna nastavení ot.volnoběhu-nic, atd.atd. letos v létě jsem musel vyměnit volnoběžku v alternátoru a ejhle, případ byl vyřešen- krásně padaly otáčky dolů, jenže po půl roce na začátku zimy se situace opakuje, tak už to neřeším. L.J. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.