Vl@dik Odesláno Leden 5, 2013 Sdílet Odesláno Leden 5, 2013 Tak jsem dneska zjistil ze to dela spinacka - po vypnuti klicku a naslednemu vyjmuti ve spinacce necvakne, tudiz nejde zamknout volant a zde vznika cely problem. Komfortni jednotka si mysli, ze je klicek stale ve spinaci skrince a proto auto nelze zamknout pres DO. Pres zamek ve dverich zamknout lze jelikoz se zamykani pres klicek ridi hlavnim motorkem centralu ve dverich ridice. DO je rizene komfortni jednotkou. Doufam, ze jsem vam Octavakum pomohl pri reseni problemu. Vlozku spinacky bud vymenit nebo promazat, aby se tam nezasekavali stavitka. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vl@dik Odesláno Leden 6, 2013 Autor Sdílet Odesláno Leden 6, 2013 tak ještě pro upřesnění jsem teď rozhejbal zadní kolík na zámku spínací skřínky a funguje to jak má. DO funguje bez problémů. Takováto hovadina by mě opravdu nenapadla, že to má vliv na dálku v centrálu. Pro info přikládám foto 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Simasima Odesláno Prosinec 22, 2024 Sdílet Odesláno Prosinec 22, 2024 simonaprokupkova@seznam.cz Zdravim, stejnej problem, octavia 2 a Vladik ma pravdu. Ten umelej kolik vzadu na spinacce je vice dulezitej, nez se zdalo. Princip fakt neznam, ale po promazani spinacky okamzite naskocila dalka a vse je ok. Diky moooc 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.