Přejít na obsah

Chybějící podtlak

Guest janecka.jakub

Doporučené příspěvky

Guest janecka.jakub

Ahoj.

Nedávno se mi projevila závada typu - nefunkční posilovač brzd + ztráta výkonu. Hledal jsem na netu, a dle návodu jsem prošel vše, začínaje tandemovým čerpadlem (funkční - tvoří podtlak), hadice z něj do posilovače - bez díry. Baňka tlak drží, podtl. hadičky nové. Syčení při volnoběhu neslyším. Nemůže mi někdo poradit, kde a co by se mohlo ještě posrat, popř. na co se kouknout?

Děkuji moc za každou radu.

Jakub

Odkaz ke komentáři
Guest janecka.jakub

Jojo baňku u motoru. Ano, VGT taky mám. V hadičkách právě nevidím problém, a když z toho čerpadla u hlavy sundám hadici a dám prst, tak cítím že saje - vytváří podtlak... A stává se to pořád, už to mám asi 2 týdny tu závadu. Při jednom brždění asi dost podtlaku je - protože to brzdí relativně dobře, ale při sešlápnutí brzd. pedálu hned v zápětí už je pedál tvrdý jako prase. Tah nemám vůbec - jede jako SDI.

Odkaz ke komentáři
Guest janecka.jakub

To nevím, u mojí octy je turbo strašně vzadu, nejde to nahmatat, natož vidět. Pokud teda nemyslíš EGR a chcípací klapu. Nějaké nápady? jsem už z toho zoufalý :(

Odkaz ke komentáři

To nevím, u mojí octy je turbo strašně vzadu, nejde to nahmatat, natož vidět. Pokud teda nemyslíš EGR a chcípací klapu. Nějaké nápady? jsem už z toho zoufalý :(

Videt tam nejde ale nahmatat to jde.

Pokud to nejede a podtlaku je malo,muze to byt ta banka na turbu = dirava.

Odkaz ke komentáři
  • o 4 týdny později...

ja mel prasklou hadicku ktera vede od ty banky k ventilu N75 a automi pri vetsim zaberu padalo do nouzaku ... po vymene hadicky auto jede jako blazen do nouzaku nepada alepe brzdi ;) poznal jsem to tak ze jsem mel potrhanou tu latku cim je potazena ale nebylo poznat jestli je dirava nebo ne tak sem vzal kompresor nasadil na hadicku druhou stranu ucpal a to misto ktere bylo potrhane sem ponoril do misky s vodou a bylo jasno ani ne pri polovicnim zmacknuti tlaku kompresoru voda zacala bublat a bylo jasno ;)

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...