Přejít na obsah

kola tomason tn4

Doporučené příspěvky

Tomasony mají pro O1 typový list, takže ukážu a usměju se na ně biggrin.gif

jinak já mám 18ky, mám to vepředu dole až na poslední závit stavitelnýho podvozku a v pohodě, zadek mám tak že mezi gumu a blatník nedám prst, guma si tam obrousila malou vrstvičku o lbatník a teď už v pohodě palec.gif samozřejmě že na závody a těžký náklady to není....

Odkaz ke komentáři

Wigo: Taky se rád svezu...Mám sníženo -35/-35 a není problém. Když se chci svézt tak se prostě svezu... Ale pět lidí do auta už je problém trochu...

Blejdík: Už jen podle tvýho avatara tam taky nemáš 16ky.. Jinak kola jsou zapsaná v TP a není problém.

Radek: To jen vozíš typák a nemáš zapsáno?

Odkaz ke komentáři

jj jen vozim typák, zapsáno nemám - jednou jsem jel na technickou že si ho nechám potvrdit, chtěli po mě i velkej techničák kterej jsem samozřejmě neměl, tak jsem se na to od tý doby vyprdl laugh.gif

jinak stalo se mi jednou že se ptali na kola, jinak mě stavěli třeba nějaký mladý a ty jen řekli že hezký kola a vůbec neřešili...

Odkaz ke komentáři

TAK MAM TEN TIPOVEJ LIST DODATEČNE ALE NEVIM ZDA TO JE ONO MAM TO ROVNOU Z NĚMECKA V NĚMČINE NA 11 STRANEK

Už to psal Dakie,typový list to není,ale někde by to projít mohlo,záleží na benevolenci nebo znalostech technika a úředníků.

typový list na Thomasony viz příloha,bohužel nevyplněný.

Zkus pohledat,TN4 tady lidi mají,třeba Ti ho někdo poskytne.

makotl_24_04_07 (3).doc

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...