Jump to content

Požární sport

milhaus

Recommended Posts

píšeš pro zábavu, to bys měl vidět nás ;) .. já co jsem se narodil, tak mi byly tak dva dny a už mi vystavili členskou průkazku, takže v SDH jsem od narození :lol: .. dřív se to tady bralo víc vážně, to sme i vyhrávali ty soutěže tady po okolí tý naší vesnice, ale teď jak nejsou lidi tak se na to hodně kašle .. polovina lidí řekne že nemuže, že jde do práce a tak, takže plány na nějaký trénování sou špatný a hlavně se ty lidi už ani tolik mezi sebou nemusejí jako dřív a je to docela škoda .. tý srandy co se na těch soutěžích dycky zažilo :huh:

píšeš pro zábavu, to bys měl vidět nás :lol: .. já co jsem se narodil, tak mi byly tak dva dny a už mi vystavili členskou průkazku, takže v SDH jsem od narození :P .. dřív se to tady bralo víc vážně, to sme i vyhrávali ty soutěže tady po okolí tý naší vesnice, ale teď jak nejsou lidi tak se na to hodně kašle .. polovina lidí řekne že nemuže, že jde do práce a tak, takže plány na nějaký trénování sou špatný a hlavně se ty lidi už ani tolik mezi sebou nemusejí jako dřív a je to docela škoda .. tý srandy co se na těch soutěžích dycky zažilo ;)

Tak mi trenujeme tak maximálně před první soutěží že si to zkusíme... :huh: Ale řekl bych že SDH u nás funguje velice dobře. Většina lidi se schází dosti pravidelně a celkem dobrá banda kámošů...

Základ dobrej ale dopad naprd jináč tak kolem 20vteřin(holt bych měl začít víc trénovat ) a v Turnově to je, za týden jedu jako vedoucí na mčr dorostu do třebíče tak se těším
Jo tam se možná taky chystám... když tak přemýšlím, to asi postupujete za Liberecký kraj a asi pojedete z Pěnčíňačkama busem ne ?
Tak mi trenujeme tak maximálně před první soutěží že si to zkusíme... :smich: Ale řekl bych že SDH u nás funguje velice dobře. Většina lidi se schází dosti pravidelně a celkem dobrá banda kámošů...

U nás je to taky jen pro zábavu, i když teď se naši mladí hecli a v okrskové soutěži byli druzí :-)

A staří taky :-)

U nás je to taky jen pro zábavu, i když teď se naši mladí hecli a v okrskové soutěži byli druzí :-)

A staří taky :-)

Tak občasnej hec není na škodu ne? U nás děti letos začali zase fungovat po x letech takže uvidíme jak jim to půjde... Jo starším chlapům se Áčku taky občas zadaří dobrý místo v okrskovej,ale vejš už to neženeme...

Tak todle je taky dobrej sport, to můžu potvrdit - teda spíš náš mladej to může potvrdit :D

ten v zelené helmě, co mu není vidět do tváře:

post-18-1245964311_thumb.jpg

post-18-1245964340_thumb.jpg

ten uprostřed:

post-18-1245964352_thumb.jpg

Tímto zároveň dík všem, kteří to pro ty děcka dělají :lol:

Tak prcci jsou fakt super, to nemá chybu jak se perou s tou nasávací hadicí :) , jinak jsem tenhle sport nikdy mc nebral, ale spíš z neznalosti. Ale teď jak byl na ČT4, má to vážně něco do sebe, hlavně ten výstup po žebříku do 4 patra je myslím i divácky dost atraktivní.

A právě proto jsem tak vděčný těm lidem u nás, kteří do toho tahají děcka už od školky a mají s něma tu trpělivost a starají se o ně. A není to jenom o trénincích a soutěžích, oni pro ně vymýšlejí různé akce, jako např. víkendové přespávání na hasičce s celodenním programem, různé výlety atd. Ty děcka to potom fakt baví a jsou ochotné lépe snašet právě ten dril na trénincích.

No a když je pak vidíš na soutěži, jak do toho jdou naplno a s naprostou vážností a podaří se navíc dovézt nějaký ten pohár nebo medaile....

Ještě jednou díky Peťo, Blani a Renčo :) (i když oni si to tady nikdy nepřečtou, ale to neva...)

Tak jsem se večer vrátil z Třebíče z misrovství republiky dorostu a bylo to super. Sice máme jen 24 místo z dvojboje kluků ale byla sranda.

Teď už se jen připravit na srpen do Turnova na okresní kolo mužů. A na podzim zas příprava dětí na plamen

• 3 months later...
  • 1 year later...

Trošku to tady oživím. Náš mladý je v té prostřední části (mladší "B") na sacím koši.

Děvčata po nich (starší "A") - čas 17.05 sec. - údajně čas "z jiné planety".......

(....nevím, nedokážu posoudit, zas tak ty soutěže s klukem neobjíždím a časy nesleduju)

• 10 months later...

koukám, že tady dlouho nikdo nebyl.... já běhám východočeskou hasičskou ligu www.vchl.com nedávno jsme si nechali postavit motor z taz 1500 na 1,9 TOP je to masakr a ranec peněz. Náš nejrychlejší čas byl zatím 18:48 sec. na 3 úzká B...Jinak tretry a elasťáky jsou v tomhle sportu základ...

2.9.2012 máme u nás jedno kolo VCHL vřele všechny zvu... naše stránky www.sdhlhotack.cz :palec:

• 2 months later...

koukám, že tady dlouho nikdo nebyl.... já běhám východočeskou hasičskou ligu www.vchl.com nedávno jsme si nechali postavit motor z taz 1500 na 1,9 TOP je to masakr a ranec peněz. Náš nejrychlejší čas byl zatím 18:48 sec. na 3 úzká B...Jinak tretry a elasťáky jsou v tomhle sportu základ...

2.9.2012 máme u nás jedno kolo VCHL vřele všechny zvu... naše stránky www.sdhlhotack.cz :palec:

jj je tu trochu mrtvo.my jsme teď byli na mistrovství republiky a máme 9 místo celkově ale mohlo to dopadnout líp.

peníze by se v tomhlu sportu fakt hodily