milhaus Posted June 23, 2009 Share Posted June 23, 2009 Co je tu někdo kdo se zybývá tímhle krásným sportem 0 Quote Link to comment
Martin Posted June 23, 2009 Share Posted June 23, 2009 Hmm barierá na rusáka, to je dobrej základ... kolik běháš ? A co tretry ? s těma je to taky uplně jinde... Jinak jo dřív hlavně za dorost.... btw, není to v Turnově ? 0 Quote Link to comment
Spooky1 Posted June 23, 2009 Share Posted June 23, 2009 Co je tu někdo kdo se zybývá tímhle krásným sportem Já ale jen útok... Nějak na ty bariéry nemám postavu...Ale pralesní liga. Děláme to hlavně pro zábavu... ;-) 0 Quote Link to comment
milhaus Posted June 23, 2009 Author Share Posted June 23, 2009 Základ dobrej ale dopad naprd jináč tak kolem 20vteřin(holt bych měl začít víc trénovat ) a v Turnově to je, za týden jedu jako vedoucí na mčr dorostu do třebíče tak se těším 0 Quote Link to comment
Martyp Posted June 23, 2009 Share Posted June 23, 2009 Jehe...Tohle je hodne zajimavej sport..Me to moc nerika,ale kamaradky manzel je snad pry jeden z nej v CR v tomhle... 0 Quote Link to comment
Seth Posted June 23, 2009 Share Posted June 23, 2009 píšeš pro zábavu, to bys měl vidět nás ;) .. já co jsem se narodil, tak mi byly tak dva dny a už mi vystavili členskou průkazku, takže v SDH jsem od narození .. dřív se to tady bralo víc vážně, to sme i vyhrávali ty soutěže tady po okolí tý naší vesnice, ale teď jak nejsou lidi tak se na to hodně kašle .. polovina lidí řekne že nemuže, že jde do práce a tak, takže plány na nějaký trénování sou špatný a hlavně se ty lidi už ani tolik mezi sebou nemusejí jako dřív a je to docela škoda .. tý srandy co se na těch soutěžích dycky zažilo 0 Quote Link to comment
Spooky1 Posted June 24, 2009 Share Posted June 24, 2009 píšeš pro zábavu, to bys měl vidět nás .. já co jsem se narodil, tak mi byly tak dva dny a už mi vystavili členskou průkazku, takže v SDH jsem od narození :P .. dřív se to tady bralo víc vážně, to sme i vyhrávali ty soutěže tady po okolí tý naší vesnice, ale teď jak nejsou lidi tak se na to hodně kašle .. polovina lidí řekne že nemuže, že jde do práce a tak, takže plány na nějaký trénování sou špatný a hlavně se ty lidi už ani tolik mezi sebou nemusejí jako dřív a je to docela škoda .. tý srandy co se na těch soutěžích dycky zažilo ;) Tak mi trenujeme tak maximálně před první soutěží že si to zkusíme... Ale řekl bych že SDH u nás funguje velice dobře. Většina lidi se schází dosti pravidelně a celkem dobrá banda kámošů... 0 Quote Link to comment
Martin Posted June 24, 2009 Share Posted June 24, 2009 Základ dobrej ale dopad naprd jináč tak kolem 20vteřin(holt bych měl začít víc trénovat ) a v Turnově to je, za týden jedu jako vedoucí na mčr dorostu do třebíče tak se těšímJo tam se možná taky chystám... když tak přemýšlím, to asi postupujete za Liberecký kraj a asi pojedete z Pěnčíňačkama busem ne ? 0 Quote Link to comment
milhaus Posted June 24, 2009 Author Share Posted June 24, 2009 Ne jedu jen j s dvojbojařem(sdh vilémov) a asi pojedem dodávkou s 2 holkama z jilemnice. Jinak Pěnčíňačky znám 0 Quote Link to comment
mischicka Posted June 24, 2009 Share Posted June 24, 2009 Tak mi trenujeme tak maximálně před první soutěží že si to zkusíme... Ale řekl bych že SDH u nás funguje velice dobře. Většina lidi se schází dosti pravidelně a celkem dobrá banda kámošů... U nás je to taky jen pro zábavu, i když teď se naši mladí hecli a v okrskové soutěži byli druzí :-) A staří taky :-) 0 Quote Link to comment
Spooky1 Posted June 24, 2009 Share Posted June 24, 2009 U nás je to taky jen pro zábavu, i když teď se naši mladí hecli a v okrskové soutěži byli druzí :-) A staří taky :-) Tak občasnej hec není na škodu ne? U nás děti letos začali zase fungovat po x letech takže uvidíme jak jim to půjde... Jo starším chlapům se Áčku taky občas zadaří dobrý místo v okrskovej,ale vejš už to neženeme... 0 Quote Link to comment
milhaus Posted June 24, 2009 Author Share Posted June 24, 2009 My jsme to loni s dorostem i chlapama dotáhli na republiku. mazec 0 Quote Link to comment
Spooky1 Posted June 25, 2009 Share Posted June 25, 2009 My jsme to loni s dorostem i chlapama dotáhli na republiku. mazec njn... holt jste trochu jiná liga... :lool: 0 Quote Link to comment
Marek Posted June 25, 2009 Share Posted June 25, 2009 Včara jsem viděl v TV jak zdolávaj tu stěnu se žebříkama...mazec, jsou to borcííí :lool: 0 Quote Link to comment
FRANK Posted June 25, 2009 Share Posted June 25, 2009 Tak todle je taky dobrej sport, to můžu potvrdit - teda spíš náš mladej to může potvrdit :D ten v zelené helmě, co mu není vidět do tváře: ten uprostřed: Tímto zároveň dík všem, kteří to pro ty děcka dělají 0 Quote Link to comment
milhaus Posted June 25, 2009 Author Share Posted June 25, 2009 Ty malý jsou fakt borci 0 Quote Link to comment
Marek Posted June 26, 2009 Share Posted June 26, 2009 Prckové jsou super, jednou jsem je viděl při závodech.....a líbí se mi, jak to berou strašně vážně..a jakou mají snahu..... 0 Quote Link to comment
m_tsch Posted June 26, 2009 Share Posted June 26, 2009 Tak prcci jsou fakt super, to nemá chybu jak se perou s tou nasávací hadicí :) , jinak jsem tenhle sport nikdy mc nebral, ale spíš z neznalosti. Ale teď jak byl na ČT4, má to vážně něco do sebe, hlavně ten výstup po žebříku do 4 patra je myslím i divácky dost atraktivní. 0 Quote Link to comment
maca Posted June 26, 2009 Share Posted June 26, 2009 Máme dvě družstva na útok,mužský a ženský.....ale jezdíme se spíše pobavit něž soutěžit :) 0 Quote Link to comment
Dakie Posted June 27, 2009 Share Posted June 27, 2009 jj, taky sem kdysi běhal začínal sem jako strojník, pak rozdělovač a skončil u pravýho proudu :) savice a koš sem si nikdy nezkusil, nechtěl sem bejt mokrej :P jinak SDH Vyskeř :) 0 Quote Link to comment
Vinca Posted July 2, 2009 Share Posted July 2, 2009 pozarni sport je pekny, ale jelikoz u nas nejsou schopni se sejit lidi, mladi nemaji zajem, tak u nas pozarni sport neni :) 0 Quote Link to comment
FRANK Posted July 2, 2009 Share Posted July 2, 2009 A právě proto jsem tak vděčný těm lidem u nás, kteří do toho tahají děcka už od školky a mají s něma tu trpělivost a starají se o ně. A není to jenom o trénincích a soutěžích, oni pro ně vymýšlejí různé akce, jako např. víkendové přespávání na hasičce s celodenním programem, různé výlety atd. Ty děcka to potom fakt baví a jsou ochotné lépe snašet právě ten dril na trénincích. No a když je pak vidíš na soutěži, jak do toho jdou naplno a s naprostou vážností a podaří se navíc dovézt nějaký ten pohár nebo medaile.... Ještě jednou díky Peťo, Blani a Renčo :) (i když oni si to tady nikdy nepřečtou, ale to neva...) 0 Quote Link to comment
milhaus Posted July 6, 2009 Author Share Posted July 6, 2009 Tak jsem se večer vrátil z Třebíče z misrovství republiky dorostu a bylo to super. Sice máme jen 24 místo z dvojboje kluků ale byla sranda. Teď už se jen připravit na srpen do Turnova na okresní kolo mužů. A na podzim zas příprava dětí na plamen 0 Quote Link to comment
cokapid Posted November 2, 2009 Share Posted November 2, 2009 Ahojte , tak taky válčím už v tomto sportu od 6 ti let , jak stovky tak útoky. Teď pracujeme na nové mašině a musím říct že je to jako s auty kolik do toho člověk vrazí to je šílený už aby bylo hotová .-)) 0 Quote Link to comment
milhaus Posted November 4, 2009 Author Share Posted November 4, 2009 jj je to makačka ale když vidíš jakou maj děcka po závodech radost to je k nezaplacení 0 Quote Link to comment
FRANK Posted August 19, 2011 Share Posted August 19, 2011 Trošku to tady oživím. Náš mladý je v té prostřední části (mladší "B") na sacím koši. Děvčata po nich (starší "A") - čas 17.05 sec. - údajně čas "z jiné planety"....... (....nevím, nedokážu posoudit, zas tak ty soutěže s klukem neobjíždím a časy nesleduju) 0 Quote Link to comment
Dakie Posted August 19, 2011 Share Posted August 19, 2011 to je dost dobrej čas, to už jezdí na kraj a republiku, ne? my měli nejlepší časy kolem 23vteřin.. 0 Quote Link to comment
FRANK Posted August 19, 2011 Share Posted August 19, 2011 Pouze okresní přebor. Trošku jsem teď zapátral na netu a zjistil, že to je snad okresní rekord starších žáků a předchozí rekordní čas byl 18.19 sec zaběhnutý jen o tři týdny dřív tou samou partou holek. 0 Quote Link to comment
Pepééé Posted July 8, 2012 Share Posted July 8, 2012 koukám, že tady dlouho nikdo nebyl.... já běhám východočeskou hasičskou ligu www.vchl.com nedávno jsme si nechali postavit motor z taz 1500 na 1,9 TOP je to masakr a ranec peněz. Náš nejrychlejší čas byl zatím 18:48 sec. na 3 úzká B...Jinak tretry a elasťáky jsou v tomhle sportu základ... 2.9.2012 máme u nás jedno kolo VCHL vřele všechny zvu... naše stránky www.sdhlhotack.cz 0 Quote Link to comment
milhaus Posted September 11, 2012 Author Share Posted September 11, 2012 koukám, že tady dlouho nikdo nebyl.... já běhám východočeskou hasičskou ligu www.vchl.com nedávno jsme si nechali postavit motor z taz 1500 na 1,9 TOP je to masakr a ranec peněz. Náš nejrychlejší čas byl zatím 18:48 sec. na 3 úzká B...Jinak tretry a elasťáky jsou v tomhle sportu základ... 2.9.2012 máme u nás jedno kolo VCHL vřele všechny zvu... naše stránky www.sdhlhotack.cz jj je tu trochu mrtvo.my jsme teď byli na mistrovství republiky a máme 9 místo celkově ale mohlo to dopadnout líp. peníze by se v tomhlu sportu fakt hodily 0 Quote Link to comment
Recommended Posts