pospaa Odesláno Leden 12, 2013 Sdílet Odesláno Leden 12, 2013 Zdravím Vás, mám problém, na své OII mám špatný příjem signálu na autorádiu Stream , byl jsem dnes na diagnostice ve škodovce a ukázalo to závadu, viz foto. Mechanik mi k tomu nic nepověděl, protože elektrika není v jeho oboru, takže mám přijít až tam bude elektrikář. Tak mě napadlo se podělit s chybou tady na fóru, třeba by se někdo našel s návodem jak vyřešit sám doma Mockrát díky za pomoc 0 Citovat Odkaz ke komentáři
160R Odesláno Leden 13, 2013 Sdílet Odesláno Leden 13, 2013 Táto závada by so zlým príjmom rádia nemala mať žiaden súvis. Napadá ma jedine skontrolovať anténu, či náhodou nie je niekde poškodené vedenie... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pospaa Odesláno Leden 13, 2013 Autor Sdílet Odesláno Leden 13, 2013 Me zas napadlo zda treba v aute neni nejaky zesilovac na prijem signalu, nevis? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Leden 14, 2013 Sdílet Odesláno Leden 14, 2013 doporučuji rozebrat anténu, bývá zaoxidovaná mezi zesilovačem a prutem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ferda25 Odesláno Leden 14, 2013 Sdílet Odesláno Leden 14, 2013 Autorádio Stream je proslulé tím, že hraje s odpuštěním na prd. První co hrálo z těhle prvních rádií byla dvoutunerová Audience. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pospaa Odesláno Leden 14, 2013 Autor Sdílet Odesláno Leden 14, 2013 Dobre, zkusim to rozebrat, ale abych pravdu rekl, moc se mi nechce do sundavani toho tapeciru v aute :-( je to slozite? Ohledne streamu, stejne planuji tam dat pozdeji jine autoradio, columbus, amundsen nebo nexuse.. Jeste musim zjistit, ktere je lepsi a hlavne zase zalezi na kcccc 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Leden 14, 2013 Sdílet Odesláno Leden 14, 2013 Autorádio Stream je proslulé tím, že hraje s odpuštěním na prd. První co hrálo z těhle prvních rádií byla dvoutunerová Audience. Ona hrála lépe i ta jednotunerová oproti Streamu, ale i Stream umí hrát obstojně. Totál úlet byly první Streamy, kde se ale flešoval SW, kterým se to opravilo. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pospaa Odesláno Leden 14, 2013 Autor Sdílet Odesláno Leden 14, 2013 no to ja mam asi to prvni stream, protoze ho mam i bez mp3 :-( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Topolik Odesláno Únor 2, 2013 Sdílet Odesláno Únor 2, 2013 Zdravím Vás, mám problém, na své OII mám špatný příjem signálu na autorádiu Stream , byl jsem dnes na diagnostice ve škodovce a ukázalo to závadu, viz foto. Mechanik mi k tomu nic nepověděl, protože elektrika není v jeho oboru, takže mám přijít až tam bude elektrikář. Tak mě napadlo se podělit s chybou tady na fóru, třeba by se někdo našel s návodem jak vyřešit sám doma Mockrát díky za pomoc ahoj..podarilo se ti tu chybu odstranit? ja mam ten samej problem. z niceho nic je slabej signal i v praze :( vzdy jsem daval cestu praha bratislava bez jedineho sumu a ted uz pro vyjezdu z prahy obcas sumi :( ..vlastne skoro furt.. na diagnostice jsem nebyl .. dik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Únor 2, 2013 Sdílet Odesláno Únor 2, 2013 Rozdělat pod tapecem antenu a vycistit vzdyt vam to psal rolbar o par prispevku vise 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Topolik Odesláno Únor 2, 2013 Sdílet Odesláno Únor 2, 2013 vím,to udelam. jen me zajimalo jestli se to podarilo odstranit. nechci to delat cestou pokus omyl.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pospaa Odesláno Únor 2, 2013 Autor Sdílet Odesláno Únor 2, 2013 Zdravím Te, jeste jsem se na to nekoukal, asi pockam az si koupim nejakou navigaci do toho. Ale asi to bude s tou antenou, zjistil jsem ze kdyz je sucho tak mam spatny signal, ale jakmile mrzne nebo je mokro tak signal je dobry :lool: nejak to kouzlí Jen nechapu furt tu chybu co mi to hodilo na diagnostice ohledne radia 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jakas Odesláno Duben 9, 2013 Sdílet Odesláno Duben 9, 2013 doporučuji rozebrat anténu, bývá zaoxidovaná mezi zesilovačem a prutem Můžeš to prosím popsat podrobněji? Zesilovač je umístěn v základně antény na střeše? Jak se do toho leze? Nějak se mi taky najednou zhoršil příjem rádia Stream MP3. Děkuji, Jakub. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jakas Odesláno Květen 5, 2013 Sdílet Odesláno Květen 5, 2013 (upraveno) Tak jsem anténu rozdělal, zesilovač byl v zadní části zaoxidovaný. Po vyčištění se ale příjem nezlepšil. Dnes jsem podle tohoto návodu http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=18156 vyřadil z funkce předzesilovač a zdá se, že se příjem kupodivu opravdu zlepšil. Uvidím zítra cestou do práce, pak dám vědět. Jakub EDIT. Řekl bych, že to teď hraje jako dřív. Tak nevím, k čemu tam ten zesilovač je. J. Upraveno Květen 8, 2013 uživatelem jakas 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.