Přejít na obsah

Zmena podsvietenia interieru

Doporučené příspěvky

• o měsíc později...

rozmerove jako 0805 ... ale v tom klasickem bilem pouzdre ... nekde by se dalo najit oznaceni toho pouzdra ... Jinak ja uz zasadne vsechny menim na cca velikost a zasadne nekupuji shity co ma GM Elektro a GES. je nutne dodrzet vsechny diody stejne ze stejne vyrobni serie - a nebo mit kvalitni znacku ( Osram, Nichia ), panac kdybych Vam ukazal ty rozdily, i pres stejne papirove paramatry ... A nemluvim ocene kdy me kvalita vyjde na polovinu nez ty sracky v GES, .... Jinak vsude se da dat i 1206, vejde se to ... D

Odkaz ke komentáři

ebay, z 90% ze statu ... dej vyhledat Osram a najdes ... opravdu ty smejdy za 6-7 Kc z GM nebo GESu ... to si radsi objednam sam z ciny za 1Kc ... Jinak treby ted ty tyrkysove Osramky me vysly na 2,9Kc/kus ... mam predelane zatim jenom ovladani oken a uz s tim 2 dny jezdim a koukam na to a rozhoduji se jestli nechat bile nebo dam nove ty tyrkysove, ony jsou fakt krute modrozelene ... vecer dam fotku toho ovladace.

Edit : JInak ony ty smejdy take sviti, ale kazda serka jinak a sladit to je mord ...

Odkaz ke komentáři

Hele jezdil jsem v hodně autech, a třeba modrá, mě v interiéru absolutně irituje, a oražová mě připadá zastaralá, možná je to o tom, že vím, že tam patří zelená, protože samozřejmě nový auta tu bílou mají (lexus atd.) ale prostě u té kokty mě to přijde divný. Tot samozřejmě můj názor :)

Odkaz ke komentáři
  • o měsíc později...
  • o 6 měsíců později...
  • o rok později...

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...