Přejít na obsah

Moje béžová slečna

Doporučené příspěvky

Zdravím měl jsem vlákno na ŠH ale tam se to moc nechatlo snad budu mít tady víc úspěchu :smich: A nebudu trhat tady aprtu a připojim se i když neni čim se chlubit. Mám ji od minulýho roku zhruba z poloviny srpna od známýho táty takže relativně se vědělo do čeho se de :palec: Když sme ji kupovali tak byla 3 a půl roku stará a necelejch 72tis najeto. Dneska tam mám 91tis. Takže brzo rozvody,olejček už dostala s filtrem ten mám KNkovej ale jen vložku otevřenym konusum moc nevěřim...od něj mám do nárazniku vedenou ohebnou trubku pro přívod vzduchu a musim říct, že to fakt pomohlo :) když jsem to tam neměl auto nedalo víc jak 170 ani z kopce a ted se dá říct žádnej problém po rovině 200 víc sem nezkoušel. Když sem si ji přivez byla v základu. Ale dostal jsem k tomu i volant a sedačky :D ne měla jen vyhřejvaný zadní okno tot vše.

Pak to přišlo od honzy72 tempomat, palubní počítač a maxidot.

Kolesa Anzio drift SS 17- musim říct že od tý doby co tam mám 17 se mi auto jen ku*ví ;) silentbloky, vrře mi něco od nápravy, strop strašně skřípe, dveře od kufru dělaj bordel a spotřeba mírně nahoru

Přední RSovej laminátovej náraznik...hezky hladoučkej bez lišty :palec:

Výfuk udělanej dle mého od Laityngu koncová duplexka funkční a pak i místo středovýho tlumiče trubka.

Ani se mi po tom nezvedla spotřeba :) a výkon to taky asi nepřidá i když se mi zdá že možná i jo v určitějch otáčkách

Zadní světla od JOM i když občas lituju že sem ty faceliftový prodal třeba je zas někde seženu za dobrej peníz.

Asi zatim nejdražší a nejvíc práce na mym autíčku udělal Martin.RS což znamené vše do elektriky okna, klíče, zrcátka,moře kabelů :) atd atd za což mu moc děkuju. Nikdy jsem neviděl oktu jako je moje...až do minulýho roku :D

Jinak závady nic strašnýho :) odešlo čidlo na teplotu u motoru 2 prožraný trubky od oleje v motor.prostoru a ted mi nějak zlobí alternátor.

Spotřeba parádní mezi 5,8 - 7,3 což je dobrý na to že nejezdim všude zrovna předpisově :)

No a pak takový už jenom drbnosti rádio,řadička,subáč a zesik, doma vyrobený plato do kufru atd :) tak a ted už jenom fotky :) bohužel jsem nenašel starý když sem si ji přivez tak pak až někdy. Jinak na fotkách prošla změnama :D Mustang v masce, polepy atd :) ale z toho už sem taky vyrost tak poslední fotky budou nejnovější :) Snad se aspon někomu bude líbit ta moje šereda :)

post-424-1255287300_thumb.jpg

post-424-1255287349_thumb.jpg

post-424-1255287366_thumb.jpg

post-424-1255287407_thumb.jpg

post-424-1255287429_thumb.jpg

post-424-1255287486_thumb.jpg

post-424-1255287505_thumb.jpg

post-424-1255287527_thumb.jpg

post-424-1255287693_thumb.jpg

post-424-1255287716_thumb.jpg

Upraveno uživatelem Sentinel
Odkaz ke komentáři

Nojo ale ty si s tou tvoji slečnou můžeš vyhrát daleko víc jak já :palec: myslim hlavně motorově. Já tu závodim s kdejakou felicii :) teda nezávodim ale snažim se :smich: fantasmagoras tam můžu tak možná hodit turbo a nebo odlehčit auto tak o 500kilo a sám zhubnout tak 30 ;) jinak taky na zimu e mi nic nechce dělat :palec: taky se těšim zas na teplíčko na jaro :)

Odkaz ke komentáři

Já mám v plánu jen to bud udržet v pojízdnym stavu několik let a nebo to výhodně prodat :) mě chip nepomůže jestli se teda u mě tomu dá řikat čip. ne tak chtěl bych ještě folie a nějakej pěknej zadní naraznik a schovat do něj ty koncovky...na cestě mám ted RS tapece ty moje to je hnus ty díry po kličkách. Koukám že máš stejný koberečky jako já.že by taky od někoho z autkra?

Odkaz ke komentáři

jj jsou od tam tud :smich: a ty foli ti doporučím abys sis je nekupoval u benzínek tam prodávaj strašný šmejdy :) to si radši nech udělat od nějaký reklamky která to dělá dáš za to sice cca kolem 5tisíc ale zato ti něco vydržej ;) mě osobně je dělala máma ta se v reklamě pohybuje a udělala mi to zadara protože jsem to dostal k svátku a narozkám :palec: :palec: jinak by si za to řekla něco málo kolem 3ky.

A počítej taky s tím že nesmíš aspoň 2 dny stahovat okna aby se to tam pořádně přilepilo a zmizeli takový bublinky :)

Odkaz ke komentáři

cerrtinka: s tou bagetou jsem chtěl napsat že tu možná ale ještě že jsem to nenapsal....ale je možný že jsi mě viděla 2x jsem tam projížděj ale to by byla fakt náhoda :smich: jinak se ze svého království (kladensko)nehnu :)

Sterny: no přijdou opravy to je jasný :palec: taková tátová toyota...no skoro 8let a bez závady ;) skoro až závidim když cidim co sem měl za blbej rok

Odkaz ke komentáři
cerrtinka: s tou bagetou jsem chtěl napsat že tu možná ale ještě že jsem to nenapsal....ale je možný že jsi mě viděla 2x jsem tam projížděj ale to by byla fakt náhoda :) jinak se ze svého království (kladensko)nehnu :rolleyes:

Sterny: no přijdou opravy to je jasný :) taková tátová toyota...no skoro 8let a bez závady :lol: skoro až závidim když cidim co sem měl za blbej rok

náhoda je blbec ale tu by musela být hodně velký blbec :P :lol: soused má navíc ,jak sem si nedávno všimla,na kapotě u světla malý nápis,to ty nemáš,tak vím,že sem se spletla

Odkaz ke komentáři
Jj to je pravda díky moc :angry: eště se určitě ozvu.

PS: dneska mi přišly RS tapece, ale česká pošta to zase jednou p**** :lol: zadní tapece uražený rohy a přední jsou nakřuplý ;) mám to ale já smůlu :P

ahoj auto mas pekny je videt spousta prace :wacko: akorat ja bych dal ty zrcatka a kliky do barvy auta, jinak ty tapece proste smula skoda jich :smich:

Upraveno uživatelem kenny
Odkaz ke komentáři

Díky díky :) jo občas taky váhám nad těma světlama bohužel jsem je prodal.

ty tapece mě hodně štvou....půl roku sem je scháněl a vždycky mi o fous unikly a když už je mám tak poničený :P sem si je aspon zevnitř trošku zpevnil ale je to vidět bohužel

zadní kliky jsou už v barvě na přední se necejtim kvůli tomu zámku se bojim že to zas nedám dohromady...je normální že když jsem sundal kličky a dal je pak zpátky že tam maj mezeru?docela dost velkou...no a zrcátka jsou taky v plánu

Odkaz ke komentáři
Díky díky :smich: jo občas taky váhám nad těma světlama bohužel jsem je prodal.

ty tapece mě hodně štvou....půl roku sem je scháněl a vždycky mi o fous unikly a když už je mám tak poničený :smich: sem si je aspon zevnitř trošku zpevnil ale je to vidět bohužel

zadní kliky jsou už v barvě na přední se necejtim kvůli tomu zámku se bojim že to zas nedám dohromady...je normální že když jsem sundal kličky a dal je pak zpátky že tam maj mezeru?docela dost velkou...no a zrcátka jsou taky v plánu

na tim nic neni je to stejny jako zadni kliky :smich: jen se toho neboj :palec::lol:

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...