Guest alex016 Odesláno Leden 18, 2013 Sdílet Odesláno Leden 18, 2013 Zdravím všetkých dnes ráno som sadol do auta a bez najmenších problémov som naštartoval auto. spravil som asi 20km potom som auto vypol a keď som znovu naštartoval tak si asi dva krát pridalo samo od seba plyn asi na 4500ot a potom zdochlo!!! po opetovnom štartovaní už auto nemalo žiadnu snahu. nafta do čerpadla ide filter je v pohode, ventil na čerpadle cvaka takže predpokladam že je v pohode ale keď sme povolili trubku k vstreku tak tam nafta pri štartovani nešla, rozvody su tak isto v pohode a diagnostika vypisala nejaku chybu s čeradlom ale už si nepametám aku ale bolo to niečo z nejakou spodnou hranicou.. :-?. prosim o nejaku stručnu radu čo by to mohlo byť... ĎAKUJEM 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest panAleš Odesláno Leden 30, 2013 Sdílet Odesláno Leden 30, 2013 Zdravím všetkých dnes ráno som sadol do auta a bez najmenších problémov som naštartoval auto. spravil som asi 20km potom som auto vypol a keď som znovu naštartoval tak si asi dva krát pridalo samo od seba plyn asi na 4500ot a potom zdochlo!!! po opetovnom štartovaní už auto nemalo žiadnu snahu. nafta do čerpadla ide filter je v pohode, ventil na čerpadle cvaka takže predpokladam že je v pohode ale keď sme povolili trubku k vstreku tak tam nafta pri štartovani nešla, rozvody su tak isto v pohode a diagnostika vypisala nejaku chybu s čeradlom ale už si nepametám aku ale bolo to niečo z nejakou spodnou hranicou.. :-?. prosim o nejaku stručnu radu čo by to mohlo byť... ĎAKUJEM Ahoj chlape,je to vadné palivové čerpadlo,musíš ho vyměnit.Měl jsem tu samou závadu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.