Přejít na obsah

1,9TDi 81kW r.v. 2002 - pridala si plyn zdochla a už nechce naštartovať!!!

Guest alex016

Doporučené příspěvky

Guest alex016

Zdravím všetkých

dnes ráno som sadol do auta a bez najmenších problémov som naštartoval auto. spravil som asi 20km potom som auto vypol a keď som znovu naštartoval tak si asi dva krát pridalo samo od seba plyn asi na 4500ot a potom zdochlo!!! po opetovnom štartovaní už auto nemalo žiadnu snahu. nafta do čerpadla ide filter je v pohode, ventil na čerpadle cvaka takže predpokladam že je v pohode ale keď sme povolili trubku k vstreku tak tam nafta pri štartovani nešla, rozvody su tak isto v pohode a diagnostika vypisala nejaku chybu s čeradlom ale už si nepametám aku ale bolo to niečo z nejakou spodnou hranicou.. :-?. prosim o nejaku stručnu radu čo by to mohlo byť...

ĎAKUJEM

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...
Guest panAleš

Zdravím všetkých

dnes ráno som sadol do auta a bez najmenších problémov som naštartoval auto. spravil som asi 20km potom som auto vypol a keď som znovu naštartoval tak si asi dva krát pridalo samo od seba plyn asi na 4500ot a potom zdochlo!!! po opetovnom štartovaní už auto nemalo žiadnu snahu. nafta do čerpadla ide filter je v pohode, ventil na čerpadle cvaka takže predpokladam že je v pohode ale keď sme povolili trubku k vstreku tak tam nafta pri štartovani nešla, rozvody su tak isto v pohode a diagnostika vypisala nejaku chybu s čeradlom ale už si nepametám aku ale bolo to niečo z nejakou spodnou hranicou.. :-?. prosim o nejaku stručnu radu čo by to mohlo byť...

ĎAKUJEM

Ahoj chlape,je to vadné palivové čerpadlo,musíš ho vyměnit.Měl jsem tu samou závadu.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...