schwaro Odesláno Říjen 12, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 12, 2009 Ahojte chcel by som si do interieru zakomponovat taky ten maly budik s tlakom v turbine. Mam octu z '99 1.8T 20V. Vedeli by ste mi dat nejake how to? Diky moc. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
olisoft Odesláno Říjen 12, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 12, 2009 A mas vymyslene, kde ho chces mat? Jedna z moznosti je na Ackovy stlpik. Predavaju sa priamo "puzdra" prisposobene na stlpik, do nich sa len zasunie a mas to. Akurat si musis pripevnit ten drziak o plast stlpika (a zagitovat, nafarbit, alebo potiahnut kozenkou, alebo ako chces). Pripadne na vrch palubovky niekde. Osobne sa mi ale viac pozdava montaz na ten stlpik. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
schwaro Odesláno Říjen 12, 2009 Autor Sdílet Odesláno Říjen 12, 2009 Az tak som nad tym zatial nepremyslal ze kam ho umiestnim, ako ten stlpik vyzera najidealnejsie. Ale mna by hlavne zaujimalo kam zapojit ten budik aby snimal tlak v turbe. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
schwaro Odesláno Říjen 13, 2009 Autor Sdílet Odesláno Říjen 13, 2009 Nikti nic? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Říjen 14, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 14, 2009 Všeobecně ho musíš dát někam na cestu mezi turbo a sání... Nevím jak přesně to má okta. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
schwaro Odesláno Říjen 14, 2009 Autor Sdílet Odesláno Říjen 14, 2009 Takze to asi doma v garazi nezvladnem, sak? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
olisoft Odesláno Říjen 14, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 14, 2009 Ked si zozenies redukciu na to (rovna trubka s priemerom ako ma sanie s odbockou na hadicku do budika), tak to spravis aj sam. Spytaj sa TDIfun-a, ten na starom fore tusim daval aj foto takej redukcie. Pozor na to, ze aj ta redukcia ma hladke priruby, tak sa bude vysmykovat. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Říjen 14, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 14, 2009 tak tak... přesně jak píše oli... Jde o to jak zvládneš někde sehnat tu redukci. ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Octavius84 Odesláno Říjen 14, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 14, 2009 No to je ale u TDI, poradim ti jinak u 1,8T to ma delany clen Alegro, mozna to bude mit i vyfoceny ve vlakne, nebo mu zkus napsat, ale jednou jsem se s nim o tom bavil, a rikal mi ze jen roztrihl nejakou hadicku, vlozil do ni takove Tcko, ktere bylo soucasti baleni budiku, a od neho natahl jen k budiku hadicku. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
schwaro Odesláno Říjen 14, 2009 Autor Sdílet Odesláno Říjen 14, 2009 zeby to bolo az take jednoduche??? a potom ked tam tu hadicku na Tcko upevnim nejakou stahovacou paskou bude to drzat? Pride mi to ako take poriadne brutane riesenie :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.