kenny_fx Odesláno Říjen 12, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 12, 2009 Zdravím chlapi, chtěl jsem se zeptat zda je možné do OI použít toto http://shop.obautodily.cz/index.php?main_p...roducts_id=2809 místo žárovek do blinkrů? Kolega mě straší, že to bude blikat moc rychle, protože má malý odběr. Díky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luďa Odesláno Říjen 12, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 12, 2009 Já tam měl LEDky od Žofky a venku to blikalo stejnou rychlostí, jen kontrolka blikala rychlejc. Ale hlavně to svítilo jen jak obrysovka :) Vyndej jednu žárovku a uvidíš jak rychle to bude blikat-je to to samý. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
stihacka Odesláno Říjen 12, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 12, 2009 Tak já mám taky od Žofky a bliká to přibližně dvakrát rychlejc než normálně, odpor to neřeší, ještě mám nějaký relé ale nemám čas ho tam dát. A jinak, logicky, když ti bliká rychle kontrolka tak ti zákonitě blikaj rychle i blinkry, ono je to totiž propojený. Ale jinak to bliká pěkně. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Říjen 14, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 14, 2009 a mě jedna žárovka v blatníku nebliká a bliká to porád stejně.... Může to mít facelift už jinak řešený? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
stihacka Odesláno Říjen 14, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 14, 2009 Ta v blatníku má minimální odběr, takže ta se na rychlosti blikání neprojeví. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Říjen 14, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 14, 2009 Stihacka: Tak to pak joooo.... Díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mr.Mira Odesláno Červenec 12, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 12, 2010 fotka zadni LED: video s rozdilem svitivosti a rychlosti (s original prerusovacem bez uprav): youtube link - prvni dve casti jsou s normalnimi zarovkami, na zbytku je leva (za ridicem) nahrazena LED - v rezimu vystrazneho trojuhelniku se rozdil pri jedne zarovce nahrazene LEDkou v rychlosti blikani neprojevi, normalni blikani je ale zhruba 2x rychlejsi - v odrazu na vratech je videt ze stara zarovka ma mnohem lepsi svitivost, LED svetlo je zase "rozprostrenejsi" - stejne silne i na okrajich. No, nechal jsem tam nakonec LED :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.