Přejít na obsah

SKODA Octavia TDI PD

Doporučené příspěvky

...U té lehčí motorizace to bude těch -50 , u těžší je to těch -55.

Já ji mám na 2.0 TDI a můžu to potvrdit. Pro někoho to může být vítanou skutečností, já jsem z toho moc radost neměl.

Není to tak jako u varianty -35 mm , která se vyrábí ve dvou variantách podle zatížení přední napravy.

Peťas ak chceš ja ti tie tvoje -50 vymením za moje -35.. :D

keby sa rozhodujem dnes tak určite dám -50, s -35 som odjazdil celú zimu na taxíku bez problémov a na leto je to stále vysoké hlavne ak dáš 18" kola..

Michale len u nás by som do 18" nešiel pokiaľ nie sú zapísané v TP.. a to sa u takto lacno kúpených kôl asi nebude dať zapísať..

Odkaz ke komentáři

Michal ano ja viem ze sa daju zohnat za slusnu sumu :palec: pozeram ich lebo chcem aby to aj otec obul na novy superb ale on nechce ze mu to bude zbytocne viac napravy j*bat :wallbash:

A kolesa zatedy volako vydrzia zatedy si spravim ine veci a ak sa podari tak na dalsie leto skusim uz 18" ak sa podari :pivo:

Fotka znudy :lol:

Podla mna bude treba dať ŠPZ na obojstrannu pasku, svetla zatmavit, novy znak a oznacenie octavia prec! vase navrhy?

post-26061-0-29337900-1363278611_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Este ich nechavam na zimu ked bude uz peknee a odprace sa strk z ciest tak pojdu prec! Je to humus ale na dalsiu zimu kupim aj predne aj zadne tie "style" nech mi to neohuka lak a nezacne korodovat ako predu :( zadne svetla davam robit ako ma jarysek a pojde nove logo a znacka nalepit..

Mam otazku ako dam dole moju antenu? Chcem dat novu tu malu ale nejde mi moja uplne odsrobovat a vytiahnut ja mam tu sklapaciu :(

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...
  • o měsíc později...

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...