Guest Vladha Odesláno Leden 25, 2013 Sdílet Odesláno Leden 25, 2013 Zdravím, mám problém, mám combi TDI O2, vozilo mně mírně táhne doleva. Volant rovně, jede rovně, pustím volant skočí o 2-3 stupně vlevo, zde zústane jako na nulové hodnotě serva a vozidlo jede vlevo. Měl jsem vozidlo v karosárně na měřící stolici, vše OK, 5x geometrie, několik sad pneu, nová ramena a silenbloky přední nápravy, pořád stejné. Brzdy nepřidírají. Zajímavé je, že vozidlo jezdilo normálně, ale dal jsem si do servisu vyměnit volant s ovládaním a zapojit navigaci a když se vrátilo tak táhlo doleva. Nemá někdo podobnou zkušenost? Děkuji 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Honza9007 Odesláno Leden 28, 2013 Sdílet Odesláno Leden 28, 2013 sice píšeš, že máš rovně volant, ale nemáš ho přeskočený jen o jeden zub na tom tisícihranu? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Leden 28, 2013 Sdílet Odesláno Leden 28, 2013 Přesně možné to je ale ja bych to viděl na špatne seřízení nulové hodnoty volantu pokud ti dávaly multifunkční volant tak ti musely asi měnit i jednotku pod volantem a udělaly špatne nastavení úhlu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Vladha Odesláno Leden 29, 2013 Sdílet Odesláno Leden 29, 2013 No volant mně přesazovali, ale to bych poznal, nejde o křivý volant. Spíše bych se přiklonil k té nulové hodnotě, ale dotazem u 20 autorizovaných servisů po republice, nikdo nedokázal sdělit možnost seřízení jednotky a nastavení nějakého úhlu. V tom jsem mimo, jak se nastavuje úhel a čeho? Řízení? Díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Leden 30, 2013 Sdílet Odesláno Leden 30, 2013 Tim ze ti přesadi volant se nic nevyresi . . . Je na to přímo postup ve Visu takhle z hlavy to nevím Stejne potřebuješ někoho kdo má vag 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vasekk Odesláno Leden 30, 2013 Sdílet Odesláno Leden 30, 2013 Sensor for Steering Angle (G85) Prerequisites: Start the vehicle. Turn the steering wheel one turn to the right and one turn to the left. Drive in a short distance straight line on a level surface at a speed not higher than 20 km/h. If the steering wheel is straight during the test drive then stop the vehicle with the wheels pointed straight. Ensure that the steering wheel is not moved again. Keep the engine running and do not switch off the ignition. System voltage at least 12.0 V. [select] [03 - Brake Electronics] [Measuring Blocks - 08] Group 004 [Go!] Check field 1, the value has to be between -1.5 and +1.5 °. [Done, Go Back] [Coding-II - 11] OR (if Coding-II is not available) [security Access - 16] Enter 40168, to enable the basic setting. [Do it!] [basic Settings - 04] Group 060 [Go!] After a successful basic setting, field 2 should say "OK". [Done, Go Back] [Close Controller, Go Back - 06] 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Vladha Odesláno Leden 30, 2013 Sdílet Odesláno Leden 30, 2013 Vasekk. Tvému příspěvku vůbec nerozumím 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vasekk Odesláno Leden 30, 2013 Sdílet Odesláno Leden 30, 2013 Potom by jsi to mel sverit nekomu kdo ma vag a umi ho pouzivat. Odkud jsi? Koukni na klubova elektrikare. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Vladha Odesláno Leden 31, 2013 Sdílet Odesláno Leden 31, 2013 Zdravím, všem děkuji za příspěvky. Není nad dobrou radu, díky ní jsem donutil v servisu konat a všem kdo má podobné potíže sděluji, že skutečně řízení se nastavuje na vagu přes počítač. U mne zjistili, že při výměně volantu použili jinou jednotku, která nekomunikovala s daným typem vozidla. Vše smazali a nahráli nový program a vše je jak má být. Děkuji. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Leden 31, 2013 Sdílet Odesláno Leden 31, 2013 (upraveno) Klasika umělci v servisech . . . Upraveno Leden 31, 2013 uživatelem chipmann 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Květen 9, 2013 Sdílet Odesláno Květen 9, 2013 hosi mam podobny problem. akurat ze mne auto taha do pravej strany. nie je to moc a zacina to az od cca 70km/hod. ked idem po dialnici tak aby som siel rovno musim drzat volant mierne pootoceny dolava cca tak 2-3 mm od zakladnej cize nulovej polohy. ked volant pustim pomaly uchodin do prava. na geo som bol uz 2krat za tento mesiac a nic. na 15 kolach zimnych sa mi skor zdalo ze to zas taha do lava ale len obcas. robi mi to az na 17palc. kolach. neviem ci mam dat prestavit geo na nejake ine hodnoty. kola su nove takisto aj pneu a su vyvazene. nafukane su na tlak 2,2 bar. vdaka za pripadne rady 0 Citovat Odkaz ke komentáři
feki Odesláno Květen 9, 2013 Sdílet Odesláno Květen 9, 2013 ja to tiez riesim, uz musim dat nastavit aj ten uhol... ale je mozne ze pocitovo auto raz taha do jednej strany a inokedy do druhej? akurat som to citil aj na zimnych 15stkach a stale citim na letnych novych 16stkach... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Květen 9, 2013 Sdílet Odesláno Květen 9, 2013 mne sa tiez niekedy zda ze pbcas taha aj do lava ale vazne len obcas. a o akom uhle hovoris?? myslis cez vag nastavit nulovy uhol??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
feki Odesláno Květen 9, 2013 Sdílet Odesláno Květen 9, 2013 jj toto myslim... mne tuna radil 160r, tak pisal ze problem moze byt v geo, v priecke volantu alebo v tom snimaci natocenia... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Květen 9, 2013 Sdílet Odesláno Květen 9, 2013 a ked sa nastavi nulovy uhol a mam napr teraz trosku vytocene dolava ked chcem ist rovno tak myslis ze volant sa pootoci na tu hodnotu sam ???? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
feki Odesláno Květen 9, 2013 Sdílet Odesláno Květen 9, 2013 neviem praveze ako to funguje, no ja mam pocit ze po dlhsej jazde ma dokonca boli ruka co stale musim pevne drzat volant... takze by to z toho v pdostate vyplyvalo :D akurat momentalne som si na jednej zimne pneu vsimol mierne zubky, tak neviem co je zle... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Květen 9, 2013 Sdílet Odesláno Květen 9, 2013 ak zubky tak si myslim ze geo treba dat spravit ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
feki Odesláno Květen 9, 2013 Sdílet Odesláno Květen 9, 2013 jj tiez si mylsim, akurat ze tento problem trva odkedy sme ju kupili, a to sa geo kontrolovala na novych zimakoch... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.