jenule Odesláno Únor 2, 2013 Sdílet Odesláno Únor 2, 2013 Zdar pánové Mám takovou záhadu mám doma auto střelený na předek karosařina opravené ale jak mile sem tam dal nový světla tak začalo blbnout auto nevím zda to bylo už předtím auto sem dovezl už bouraný Ale problém je v tom jakmile zapojím konektor do světel tak když je zapnu tak se nerožnou začne se pomalu posouvat stěrač a ani se nerožne kontrolka světel na budíkách, když přepnu na dálkový tak začne cyklovat stěrač a ani stěrač neraguje na páčku od stěračů ale jakmile konektory ze světel odpojím tak to de vše v poho jak má kontrolka svítí při přepínání mezi dálkovýma vše de stěrače nic nedělají, a fungují jak má . Zkoušel sem tam zapojit jen jedno světlo a začalo vše fungovat i se rožlo a tak vše fungovalo jak má , tak se připojil druhé a zas to začalo odpojím nechám jen jedno a nic zas blbne prostě se to chová jak na pravý tak na levý světlo jak samostatně tak spolu. Dnes už se vybil baterku tak zatím nevím kde hledat chybu. Našel sem tam nějakej alarm tak ho odpojím at je vše originál ale pochybuju že to je tím. No snad měl někdo stejný problém jak já a poradí zatím dík za každou radu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jenule Odesláno Únor 2, 2013 Autor Sdílet Odesláno Únor 2, 2013 toz ješte mě napadli proměřit země bo to vypadá na to 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jenule Odesláno Únor 3, 2013 Autor Sdílet Odesláno Únor 3, 2013 toz ješte mě napadli proměřit země bo to vypadá na to bylo to tím :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.