Mslx Odesláno Únor 8, 2013 Sdílet Odesláno Únor 8, 2013 Zdravim, rozmyslam nad drevodekorom do octavie 1 . ma ho niektro ? konkretne nieco taketo . Na nete su fotky na eshopoch ale skor by ma zaujimala detailnejsia foto . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radek20VT Odesláno Únor 8, 2013 Sdílet Odesláno Únor 8, 2013 děs a hrůza, nebrat... je to kýč jak blázen... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tazz7 Odesláno Únor 9, 2013 Sdílet Odesláno Únor 9, 2013 Dřevo neber.Hezký je dekor hliník.Mám ho v autě a vypadá to super.Na srazech se to líbilo i některým uživatelům. :palec: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomášT Odesláno Únor 9, 2013 Sdílet Odesláno Únor 9, 2013 Zdravim, rozmyslam nad drevodekorom do octavie 1 . ma ho niektro ? konkretne nieco taketo . Na nete su fotky na eshopoch ale skor by ma zaujimala detailnejsia foto . Nechápu proč jsou někteří jedinci diktátoři vkusu pro ty druhé. Pokud se ti líbí dřevodekor, tak proč ne. Jen bych zvolil nějaké tmavší (případně kořenové) dřevo. Jednou jsem viděl něco dost světlého a to byl opravdu hnus Když jsem ještě počítal že budu mít starší palubku ala "vlna tsunami" tak jsem ho chtěl taky. Protože mám novější "budku" tak už byl celkem pasé. :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mslx Odesláno Únor 9, 2013 Autor Sdílet Odesláno Únor 9, 2013 no mne sa drevo dekor lubi . mas aj foto toho hlinikoveho ako to v aute vyzera ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tazz7 Odesláno Březen 8, 2013 Sdílet Odesláno Březen 8, 2013 Foto Hliníku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
1michael Odesláno Březen 11, 2013 Sdílet Odesláno Březen 11, 2013 Foto Hliníku Hmm,moc pekne,taky se mi to libi. Kde jsi to sehnal? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.