KOKYN Odesláno Únor 9, 2013 Sdílet Odesláno Únor 9, 2013 Chlapi jak je to z odpovědností při prodeji auta přes autobazar. Pokud auto které dal majitel DO KOMISE do bazaru umře novému majiteli jak je to tam právně s odpovědností je to na bazaru nebo na bývalém majiteli? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Únor 9, 2013 Sdílet Odesláno Únor 9, 2013 zalezi jak je napsana smlouva, ale autobazar si pise smlouvu jenom vetsinou jako zprostredkovatel... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Honza9007 Odesláno Únor 9, 2013 Sdílet Odesláno Únor 9, 2013 v případě komise je autobazar vždy v roli zprostředkovatele, a podle toho vypadá i smlouva (jak píše p2p). Takže odpovědnost leží na prodávajícím=původním majiteli vozidla. V případě prodeje auta do autobazaru, který to pak prodává dále, tak je autobazar prodejcem a proto nese další odpovědnost (výjimka např. při klamavém vyjádření původního majitele např. ohledně právní zástavy vozu atp.). 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomasB Odesláno Únor 9, 2013 Sdílet Odesláno Únor 9, 2013 bazary mají smlouvy takové, že každé auto je defakto plečka, tak by neměl být problém. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
KOKYN Odesláno Únor 11, 2013 Autor Sdílet Odesláno Únor 11, 2013 Takže odpovědnost je na majiteli ale přes bazar je to vlastně tak nějak loteie... :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomasB Odesláno Únor 11, 2013 Sdílet Odesláno Únor 11, 2013 Jak jsem psal, bazar prodává se smlouvou, kde je prakticky každé auto v rozkladu. Ty smlouvy bývají takové, že moc šance na reklamaci není. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Únor 11, 2013 Sdílet Odesláno Únor 11, 2013 Bazar od toho vždy dá ruce pryč. Kupoval jsem dokonce přes autorizák svojí dřívější Fabii a když byl problém, odkázali mne na původního majitele. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
KOKYN Odesláno Únor 11, 2013 Autor Sdílet Odesláno Únor 11, 2013 Takže si se na to pak vykašlal.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Únor 11, 2013 Sdílet Odesláno Únor 11, 2013 Bazar ti auto nafoti,udělá reklamu(inzerci) a když se to prodá tak ti odečte 2-3% a je to tak jak píšou chlapi,veškerá zodpovědnost je z jejich strany mimo hru. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Únor 11, 2013 Sdílet Odesláno Únor 11, 2013 Takže si se na to pak vykašlal.... Nevykašlal - vypátral jsem jeho číslo (na smlouvě nebylo), týden ho sháněl než jsem se mu dovolal, ale stejně to k ničemu nebylo. Po telefonu samozřejmě všechno popřel, takže bych musel na policii nebo k soudu a v tu chvíli jsem se na to vykašlal. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirouch76 Odesláno Únor 11, 2013 Sdílet Odesláno Únor 11, 2013 Mišáku tak to si měl docecla smůlu. Mě původní majitel nechal vyměnit xenon i se stratérem. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Únor 15, 2013 Sdílet Odesláno Únor 15, 2013 U me to tenkrát na chvíli vyřešila lambda sonda, ale definitivně to rozlouskl až bruder, když otevřel jeden z kabelových svazků a dráty konečně přestaly být navlhlé. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.