Jan Pánek Odesláno Únor 27, 2013 Autor Sdílet Odesláno Únor 27, 2013 zkus kontaktovat Prazaka ze Skodaparts, mela by tam u nej ta sada lezet... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Únor 27, 2013 Sdílet Odesláno Únor 27, 2013 To těch šílenců bude docela dost, včetně mě. :lool: Za ty prachy co mě to vyšlo nebylo o čem debatovat za cenu 3 plných nádrží jsem měl přestavbu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Únor 27, 2013 Sdílet Odesláno Únor 27, 2013 Presne.da se auto zmenit i za 10tis se vsim! ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Únor 27, 2013 Sdílet Odesláno Únor 27, 2013 však já vás nepovažuji za šílence, ale je to uplně stejné jako ty sedačky :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petas.1 Odesláno Únor 28, 2013 Sdílet Odesláno Únor 28, 2013 :D hoši, když tak nad tím přemýšlím , tak by se šílenci dali nazvat skoro všichni, co jsou na tomto a podobných fórech :) Je to koníček/záliba . Málokdo pochopí, že si člověk něco na tom autě vylepší, a má z toho radost. Najde se spousta kreténů , co si rádo na to téma rýpne. Ale už neřeknou, že oni ty peníze prochlaščou a prohrají třeba v automatech. To už se ale nepočítá. :D Pro ně je to auto dostačující , tak jak to pořídí a i když z toho sem tam něco odpadne , nevadí jim to. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Únor 28, 2013 Sdílet Odesláno Únor 28, 2013 :-D :-D :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ladinek Odesláno Březen 1, 2013 Sdílet Odesláno Březen 1, 2013 To těch šílenců bude docela dost, včetně mě. :lool: Za ty prachy co mě to vyšlo nebylo o čem debatovat za cenu 3 plných nádrží jsem měl přestavbu. Ahoj muzes me nakopnout spravnym smerem, resp umel by jsi sehnat interier OIIRS FL ? Kdyz pises tak peknou story? Diky Lada 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Březen 1, 2013 Sdílet Odesláno Březen 1, 2013 Ahoj muzes me nakopnout spravnym smerem, resp umel by jsi sehnat interier OIIRS FL ? Kdyz pises tak peknou story? Diky Lada prazak@skoda-parts.cz 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.