Jan Pánek Odesláno Únor 10, 2013 Sdílet Odesláno Únor 10, 2013 sháním do octavie RS II face sedadla z verze "edition" aspon tak je oznacovana v Nemecku a Francii, je tam i v konfiguratorech, v Ceském vubec neni... Neumel by nekdo poradit? Jde mi o interier, potrebuju zajistit sedacky a tapecaky (bez soundsystemu), nebo v nejhorsim jen samotne potahy - calouneni sedacek origo. Asi bych za to umel dobre zaplatit, nebo bych respektoval cenu, rozhodujici jsou nove nebo zanovni! prikladam obrazky - kdo by nevidel rozdil, jde o sedacky s cervenym sitim! pripadne, pokud by nekdo byl ochotny a mel etku co umi identifikaci dle VIN kodu, tady je vin auta z nemecka, ktere ma tu vybavu o kterou mi jde, daly by se vypsat cisla dilu? TMBUH61Z7D2032240 tapecaky vsechny (bez soundsystemu) maji take cervene prositi sedacky komplet NEBO jen samotne potahy (calouneni) pokud je nabizeno. diky moc. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vasekk Odesláno Únor 10, 2013 Sdílet Odesláno Únor 10, 2013 Tady máš funglovky na prodej http://auto.bazos.cz/inzerat/21720833/sedacky-octavia-2-RS-LIMITED-EDITION.php 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jan Pánek Odesláno Únor 10, 2013 Autor Sdílet Odesláno Únor 10, 2013 heh, neskutecny, vcera jsem u toho sedel a ten inzerat tam nebyl, muselo se to tam objevit nejak pozdeji! diky moc, zarezervovano! jeste teda kdyby nekdo vedel o tech tapecakach no... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Únor 12, 2013 Sdílet Odesláno Únor 12, 2013 myslíš TYto??? http://auto.bazos.cz/inzerat/21733177/vyplne-dveritapecy.php 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jan Pánek Odesláno Únor 12, 2013 Autor Sdílet Odesláno Únor 12, 2013 včera jsem to vzal z jedné vody na čisto, do Bolky pro sedačky, pak do Železnýho Brodu pro tapecáky diky vsem za ochotu a pomoc! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Únor 12, 2013 Sdílet Odesláno Únor 12, 2013 Proč je tolik sháníš? Zrovna ty sedačky mi moc "oku lahodící" nepřijdou. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Únor 12, 2013 Sdílet Odesláno Únor 12, 2013 jestli to není tajné, co jsi za to dal??? Kolovali tady zvěsti, že ty sesle stály skoro 30tis?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ambri@piota Odesláno Únor 12, 2013 Sdílet Odesláno Únor 12, 2013 Za ty prachy, by ti ty tvoje starý maník v Bolce přešil na takový bomby, že by si slintal a ještě by ti půlka peněz zbyla. Mě tam ten semiš taky nějak nesedí nebo co to je 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ambri@piota Odesláno Únor 12, 2013 Sdílet Odesláno Únor 12, 2013 To bude furt honit hřebenem aby to neměl flekatý :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vasekk Odesláno Únor 12, 2013 Sdílet Odesláno Únor 12, 2013 Jsi nikdy nevidel rs sedacky? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jan Pánek Odesláno Únor 12, 2013 Autor Sdílet Odesláno Únor 12, 2013 protože mám kamaráda, co se rozhodl si svoji octavku udělat jako RS edition, která tady není nabízená, za použití originál dílů. Proto jsem sháněl originál sedačky, originál tapecáky, originál lišty atd. Cena za sedačky byla vyšší - 28 000,- naštěstí se to ale nemuselo řešit protože požadavek byl jasnej a kámoš je spokojenej. Že sedačky nejsou oku lahodící bych neřekl, protože ja říkám že díky materiálům a červeným švům (díky kterým jsme měnili i manžety, loketku, madlo ručky a volant) ten interiér vypadá o dost líp než ta standartní kombinace, o to víc že je v černým autě. pár fotek, nemyslím že by ten interiér nebyl hezkej, a důležitý je, že spokojenej je majitel auta ;) To že to tady těžko bude k vidění v každým autě je druhá věc. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ambri@piota Odesláno Únor 12, 2013 Sdílet Odesláno Únor 12, 2013 To viš, že to neni ošklivý ještě když ten člověk nereší finance. Mě spíš bylo líto těch peněz,ale je pravda, že original je original. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SirMike Odesláno Únor 12, 2013 Sdílet Odesláno Únor 12, 2013 autointerier.cz - p. Šindelář šije originálně pro Škodu tak třeba pro Benet + náhradní "díly". Nechával jsem si u něj dělat opěradlo řidiče v kůži Ivory, cena pětinová oproti tý co si ŠA říká za originální díl. Vše na počkání. Neřešit peníze je fajn, otázka je jakou tyhle díly mají svojí vlastní reálnou hodnotu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kadlec Odesláno Únor 12, 2013 Sdílet Odesláno Únor 12, 2013 jo je to pěkný, ale ta cenovka kolik jsi dal za ten pytel u řadičky, předpokládám, že je taky origo, někdo mi říkal že to stojí 2 pruty? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jan Pánek Odesláno Únor 12, 2013 Autor Sdílet Odesláno Únor 12, 2013 už si nepamatuju, zkusím se zeptat, protože tyhle drobnosti se kupovaly všechy z originálu nové, a tuším že loketka, manžeta řadičky a madlo ruční brzdy byly asi za 4500,- 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kadlec Odesláno Únor 12, 2013 Sdílet Odesláno Únor 12, 2013 no jo trochu červený nítě a ceny letí vzhůru 0 Citovat Odkaz ke komentáři
160R Odesláno Únor 12, 2013 Sdílet Odesláno Únor 12, 2013 V CZ tento interiér vôbec nebol ponúkaný? U nás bol, príplatok v cenníku voči štandardnému RS interiéru bol len 52 eur a výbava sa volala "Interiér RS Red". Pôvodne som ho chcel aj ja, ale naživo sa mi nepáči. Auto je s ním veľmi tmavé, so svetlou alcantarou a strieborným dekorom vyzerá priestrannejšie. Ale koľko ľudí, toľko chutí 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Únor 12, 2013 Sdílet Odesláno Únor 12, 2013 Ted mě to přijde šílené, ale pár let zpět, jsme měli Lancii KAppu a tam jsem chtěli koupi origo hlavici šaltry, přirovnám to jen k vršku , čili jen taková velikost, klasická guma 1590,- a potažená kůží stála 4900,- Takže zase na druhou stranu, to zas tak šílené není, i když borec co to prodával opravdu nahodil o 10víc a nštěstí se našel "magor" co to do toho dal. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vasekk Odesláno Únor 12, 2013 Sdílet Odesláno Únor 12, 2013 Je fakt ze tyhle sedacky byly pred pul rokem za 15tis 0 Citovat Odkaz ke komentáři
160R Odesláno Únor 12, 2013 Sdílet Odesláno Únor 12, 2013 A bude horšie, s ukončením výroby OII niekedy v 14-tom KT sa rapídne obmedzí prístup k dielom pre OIIFL. Takže ak niekto niečo zháňa, treba sa poponáhlať, lebo bude platiť "Nejsou a nebudou" 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jan Pánek Odesláno Únor 13, 2013 Autor Sdílet Odesláno Únor 13, 2013 mám tady dvě sady. Jednu koupenou asi 8mi měsícema - taknějak loni na jaře, někdě u Skalska (zasek okolí MB...) za 16tis. a má najeto... 2000km max? Jenže ta je trochu odfláknutá, nemá červeně prošité hlavovky, a myslím si, že je to nějaká přečalouněná sada. Po zakoupení za cca 16t jsme zjistili, že v sedačkách jsou vůle a když nejsou zatížené, za jízdy se chvějí, což jsme vyřešili nákupem nového kloubu. Pak se po čase u jedné objevilo cca 0,5cm nastřižení pod otvorem pro hlavovku, prostě ten člověk co je dával dokupy asi nevěděl jak potah opěradla přetáhnout přes ty plastové krytky pod hlavovkama, tak potahy opěradla trochu nastřihl. Kdybych o tom nenapsal, pochybuju, že si toho kdo kdy všimne. Ale majitel aute je hnidopich a puntíčkář, a tyhle detaily mu vadily, proto po mě chtěl jinou sadu, a musím řict, že tahle dražší je proti té původní ve 100% kvalitě a snad bych řekl že je i opravdu nová, nebo poskládaná z nových komponentů, vzhledem k datům které na těch dílech jsou. Já jsem rád, že jsem je sehnal, a ten komu směrovaly je spokojenej, že interier zase muze cistit zubnim kartackem a usnima tycinkama, aniz by se potykal s nastrizenou kuzi v míste kam normalni clovek nikdy nekouka 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Únor 13, 2013 Sdílet Odesláno Únor 13, 2013 a na to má Octávku??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Únor 13, 2013 Sdílet Odesláno Únor 13, 2013 V CZ tento interiér vôbec nebol ponúkaný? Zrovna jedna referencka s tim interierem ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jan Pánek Odesláno Únor 14, 2013 Autor Sdílet Odesláno Únor 14, 2013 jo, na to má octavku... na to že si koupil 1,9TDi se slušnou výbavou, je z toho teď poface RS včetně snad všech detailů (vyjma motoru a převodovky...) ale jinak se na to kupoval komplet podvozek, brzdy atd. origo RS. Je to psycho, posmivam se mu porad, protoze ty prachy co do toho auta nacpal mu asi nikdy nikdo nezaplati, a hlavne si myslim ze je ve finale finacne na stejne urovni jako by si to poface RS koupil v originale :D ja to auto videl taky na salonu v zelene metalize a na tech cernych kolech, s timhle interierem, ale treba v nasich konfiguratorech proste neni, nejsou tam ani ty cerna kola, ani tenhle interier, a ze to par mesicu sledujeme. Ve francouzskym konfiguratoru je volba, obyc rs vs rs edition. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Únor 14, 2013 Sdílet Odesláno Únor 14, 2013 Včera jsem taky pro jednu byl a kombinace bílé a cenového interiéru super 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Únor 26, 2013 Sdílet Odesláno Únor 26, 2013 nevíte kde by se dali sehnat tyhle plno kožený sedačky,nemusejí mít tu červenou nit... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jan Pánek Odesláno Únor 26, 2013 Autor Sdílet Odesláno Únor 26, 2013 vim kdo ma nejakej priplatkovej interier z poface RS-a, je to cerna kuze s cernou perforovanou v prostred, jsou k tomu i tapecaky... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Únor 26, 2013 Sdílet Odesláno Únor 26, 2013 A nebude to ten šílenec, co to měnil za tu červenou nit B) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Únor 27, 2013 Sdílet Odesláno Únor 27, 2013 A nebude to ten šílenec, co to měnil za tu červenou nit B) tak proč šílenec, když se mu to líbí... "šílence" můžeš nazvat určité uživatele fora, který si udělali z II okty FL oktu... ;-) Co za to chce má nějaky fotky? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.