Přejít na obsah

turbo + podtlak. hadičky

Guest seppes

Doporučené příspěvky

Ahoj,minulý týden jsem dělal turbo,výměna za repas.olej filtry vše vyměněno.mám ale takový dojem že auto nemá takový zátah jak mívalo,jakoby se vytratil turboefekt. možná je to jen dojem, ale dřív jako by mě to koplo do sedačky a teď je ten nástup takový pozvolný.jinak nemátě někdo detailní fotku zapojení hadiček k ventilu N239??ulámal sem tu klipsnu co to drží na sání a zdá se mi jakoby Egr jen tak lehce přivřel a motor se při doběhu dost třepe.a taky mě začal jakoby zlobit brzdový pedál moc se mu nechce vracet. v čem může být problém?? hadičky jsem vyměnil všechny.jen kolem toho Egru si nejsem jistý.dík za pomoc. O 1 2002 81Kw Tdi ASV.

Odkaz ke komentáři

Ahoj,minulý týden jsem dělal turbo,výměna za repas.olej filtry vše vyměněno.mám ale takový dojem že auto nemá takový zátah jak mívalo,jakoby se vytratil turboefekt. možná je to jen dojem, ale dřív jako by mě to koplo do sedačky a teď je ten nástup takový pozvolný.jinak nemátě někdo detailní fotku zapojení hadiček k ventilu N239??ulámal sem tu klipsnu co to drží na sání a zdá se mi jakoby Egr jen tak lehce přivřel a motor se při doběhu dost třepe.a taky mě začal jakoby zlobit brzdový pedál moc se mu nechce vracet. v čem může být problém?? hadičky jsem vyměnil všechny.jen kolem toho Egru si nejsem jistý.dík za pomoc. O 1 2002 81Kw Tdi ASV.

Máš někde chybu nebo se ti někde ztrácí podtlak

post-218-0-81241700-1360874904_thumb.png

Odkaz ke komentáři

podle me je to co si napsal uplna blbost :)...ale nechme to zkusenejsim :)...

to reakce je mě??? no zkusím se zeptat kolegy co dělá diagnostiku uvidíme kde je pravda,jinak hadičky podel schématu sedí.

Odkaz ke komentáři

vždyť joooo je to blbost ............nevim proč za nim jezděj lidi ze škodovky a vw prej to neuměj tak dobře nastavit.Mě díky tomu šla spotřeba dolu loňská zima průměr 5,9l/100km jízda půl město půl mimo město dálnice vůbec jen pražský okruh do dnes jezdím pořád stejné trasy a spotřeba od 5 do 5,3l/100km oproti loňsku zajímavé za posledních 30 tisíc km to poznám jelikož tankuju pořád do plný a auto jede fajnově od spodu. zdar nechci tu mít chytrácké keci na to já nemám .dělám v jínem oboru kde můžu být za chytráka:-)

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...