Guest seppes Odesláno Únor 14, 2013 Sdílet Odesláno Únor 14, 2013 Ahoj,minulý týden jsem dělal turbo,výměna za repas.olej filtry vše vyměněno.mám ale takový dojem že auto nemá takový zátah jak mívalo,jakoby se vytratil turboefekt. možná je to jen dojem, ale dřív jako by mě to koplo do sedačky a teď je ten nástup takový pozvolný.jinak nemátě někdo detailní fotku zapojení hadiček k ventilu N239??ulámal sem tu klipsnu co to drží na sání a zdá se mi jakoby Egr jen tak lehce přivřel a motor se při doběhu dost třepe.a taky mě začal jakoby zlobit brzdový pedál moc se mu nechce vracet. v čem může být problém?? hadičky jsem vyměnil všechny.jen kolem toho Egru si nejsem jistý.dík za pomoc. O 1 2002 81Kw Tdi ASV. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
stanley23 Odesláno Únor 14, 2013 Sdílet Odesláno Únor 14, 2013 zdar slyšel jsem od člověka co dělá turba tak prej při čištění nebo vyměně se musí znova nastavit regulace tlaku turba a palivová mapa jinak prej se snižuje rapidně životnost a auto nejede tak jak by mělo. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jersey Odesláno Únor 14, 2013 Sdílet Odesláno Únor 14, 2013 podle me je to co si napsal uplna blbost :)...ale nechme to zkusenejsim :)... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
stanley23 Odesláno Únor 14, 2013 Sdílet Odesláno Únor 14, 2013 hele ja taky nevím zda to tak je ale dělá do autosportu ja mu to třeba veřím hlavně to je otázka několika minut né hodin tak proč to neudělat. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pepa007 Odesláno Únor 14, 2013 Sdílet Odesláno Únor 14, 2013 Ahoj,minulý týden jsem dělal turbo,výměna za repas.olej filtry vše vyměněno.mám ale takový dojem že auto nemá takový zátah jak mívalo,jakoby se vytratil turboefekt. možná je to jen dojem, ale dřív jako by mě to koplo do sedačky a teď je ten nástup takový pozvolný.jinak nemátě někdo detailní fotku zapojení hadiček k ventilu N239??ulámal sem tu klipsnu co to drží na sání a zdá se mi jakoby Egr jen tak lehce přivřel a motor se při doběhu dost třepe.a taky mě začal jakoby zlobit brzdový pedál moc se mu nechce vracet. v čem může být problém?? hadičky jsem vyměnil všechny.jen kolem toho Egru si nejsem jistý.dík za pomoc. O 1 2002 81Kw Tdi ASV. Máš někde chybu nebo se ti někde ztrácí podtlak 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest seppes Odesláno Únor 16, 2013 Sdílet Odesláno Únor 16, 2013 podle me je to co si napsal uplna blbost :)...ale nechme to zkusenejsim :)... to reakce je mě??? no zkusím se zeptat kolegy co dělá diagnostiku uvidíme kde je pravda,jinak hadičky podel schématu sedí. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jersey Odesláno Únor 16, 2013 Sdílet Odesláno Únor 16, 2013 to bylo na stanlyho ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
stanley23 Odesláno Únor 16, 2013 Sdílet Odesláno Únor 16, 2013 vždyť joooo je to blbost ............nevim proč za nim jezděj lidi ze škodovky a vw prej to neuměj tak dobře nastavit.Mě díky tomu šla spotřeba dolu loňská zima průměr 5,9l/100km jízda půl město půl mimo město dálnice vůbec jen pražský okruh do dnes jezdím pořád stejné trasy a spotřeba od 5 do 5,3l/100km oproti loňsku zajímavé za posledních 30 tisíc km to poznám jelikož tankuju pořád do plný a auto jede fajnově od spodu. zdar nechci tu mít chytrácké keci na to já nemám .dělám v jínem oboru kde můžu být za chytráka:-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.