Merlin80 Odesláno Únor 19, 2017 Sdílet Odesláno Únor 19, 2017 pokud máš rádio co bylo v autě z výroby MR2006, tak to AUX neumí, umějí to rádia až od MR2007 ale nabízí to povolení AUXu, tak by to mohlo jít. ale vyzkouším se podívat do manuál rádia, které mám. to by mě dojalo... mám audienci se SS na 6 cd s mp3. to by snad mohlo jít... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Únor 19, 2017 Sdílet Odesláno Únor 19, 2017 výbava nerozhodovala, šlo o modelový rok auta.... na popisku zapojení konektoru není ani AUX uveden 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zelo7 Odesláno Únor 20, 2017 Sdílet Odesláno Únor 20, 2017 No švagor má MR2006 a jemu som AUX na STREAM-e rozchodil. Asi to bol prelomoví rok a dávali čo im prišlo pod ruku. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Merlin80 Odesláno Únor 20, 2017 Sdílet Odesláno Únor 20, 2017 Tak to je pech, že mi to nejde. Jedině že by ten kablik byl špatnej, ale to asi nebude pravda. Tak to je na prd. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zelo7 Odesláno Únor 20, 2017 Sdílet Odesláno Únor 20, 2017 Veď vyskúšaj tú audience 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Merlin80 Odesláno Únor 20, 2017 Sdílet Odesláno Únor 20, 2017 Však já právě mám Audienci, viz foto. zajímavé je, že v rádiu je povolení AUX. Tak nechápu, proč to nejde. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sideA Odesláno Duben 2, 2017 Sdílet Odesláno Duben 2, 2017 Pozdravujem, kupil som z ciny kabel s aux stekrom do jumboboxu, a po zapojeni mi hra iba jedna strana. Predpokladam ze kabel alebo napinovanie je zle. Je to tak? Radio bolero octa2 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zelo7 Odesláno Duben 4, 2017 Sdílet Odesláno Duben 4, 2017 Môže byť aj zle napinovaný, alebo aj prerušený/zalomený káblik. Pri montáži sa mohol poškodiť. Ten z číny dokonca nie je ani tienený, preto by sa ho oplatilo aj vymeniť za tienený 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sideA Odesláno Duben 4, 2017 Sdílet Odesláno Duben 4, 2017 jeden kanal prepojeny so zemou-prepinovane a uz to facha. Tienenie tam asi nieje, ale kvalitou to je do seriovych repro postacujuce 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sneki Odesláno Říjen 20, 2020 Sdílet Odesláno Říjen 20, 2020 Navážu na toto vlákno s dotazem k AUXu u tohohletoho rádia. Pomačkal jsem všechny tlačítka co šly, pročetl všechny návody co jsem našel, ale to jak zapnout AUX jsem opravdu nebyl schopnej najít. V autě ho mám pod loketní opěrkou. Říkám si, na co by tam byl, kdyby nešel na rádiu zapnout. Takže má otázka je: nevíte někdo jak na tomto rádiu pouštět hudbu přes AUX? díky moc všem za odpovědi 🙂 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.