Přejít na obsah

Nelze nastartovat - Video!! prosím pomoc

Doporučené příspěvky

Ahoj, prosím o radu a pomoc. Dneska ráno jsem přišel k autu a nenastartoval jsem.. :-( Auto normálně začne točit, ale hned po první otočce přestane mít snahu chytit. Motor se točí celou dobu, ale ani nekucká, nic.. Podle zvuku to skoro zní, jakoby prokluzoval startér a asi točí moc pomalu - Můj laický názor... Po skončení točení vychází kouř za motorem(asi ze sání, snad někdo objasní :wallbash: ), který smrdí klasicky jako při startu studeného motoru. Auto potřebuju denně, prosím poradit co vyměnit? Pastorek ve startéru? Díky

video zde:

Odkaz ke komentáři
  • o rok později...

Ahoj, prosím o radu a pomoc. Dneska ráno jsem přišel k autu a nenastartoval jsem.. :-( Auto normálně začne točit, ale hned po první otočce přestane mít snahu chytit. Motor se točí celou dobu, ale ani nekucká, nic.. Podle zvuku to skoro zní, jakoby prokluzoval startér a asi točí moc pomalu - Můj laický názor... Po skončení točení vychází kouř za motorem(asi ze sání, snad někdo objasní :wallbash: ), který smrdí klasicky jako při startu studeného motoru. Auto potřebuju denně, prosím poradit co vyměnit? Pastorek ve startéru? Díky

video zde:

Přesně tohle jsem měl včera, s tím rozdílem, že jsem nebyl u baráku.... po tel. domluvě s kamarádem automechanikem, jsem našel přelomenou tyčku nastavení škrtící klapky...

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...