MPower Odesláno Únor 22, 2013 Sdílet Odesláno Únor 22, 2013 Zdravim panove.dnes jsem se doslech ze se daji do 66kw nacpat vstriky z 81kw a mel by se snad i zvednout vykon.mate nejakou zkusenost??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Únor 23, 2013 Sdílet Odesláno Únor 23, 2013 Jj je to tak a pojede ti to lépe jak originál 81kW 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Únor 23, 2013 Sdílet Odesláno Únor 23, 2013 No dají v pohodě,ale určitě by bylo lepší to doladit na softu... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest wonder Odesláno Červenec 2, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 2, 2013 mam otazku co sa stane ak mam nacipovane auto z povodnych 66kw na 86kw motor AGR a dam trisky z 81kw? musim zas precipovat auto? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kahsa Odesláno Červenec 28, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 28, 2014 Jen tak ze zajímavosti, po kolika km se dělají vstřiky? Případně jaké jsou příznaky špatných vstřiku. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pajda077 Odesláno Červenec 28, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 28, 2014 Jen tak ze zajímavosti, po kolika km se dělají vstřiky? Případně jaké jsou příznaky špatných vstřiku. taky bych rád věděl....mě nejdou ani 2 vstřiky vyndat...bojím se že něco urvu ...za tepla také nejde co s tím? pozná vag jak jsou na tom trysky kolik práší nafty ?já jsem byl u jednoho týpka a ten mi přes vag řekl že bude potřeba vyměnit tryska že dává moc paliva ...tak se ptám jestli to takto mohl poznat.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.