Přejít na obsah

Fekiho greenlinovka


Doporučené příspěvky

jj samozrejme, ved kvoli dvojhmote sa ide menit... inak zabera este paradne :)

 

a pocut take nepravidelne klepanie pri volnobehu, miznuce s vytlacenim spojky... minule jak som dosiel domov a siel som otvorit branu tak to robilo slusny rachot, potom citit aj vibracie do pedalu pri vytlacenej spojke... a tiez mam pocit ze na diesla musim pri rozbehu dat celkom dost plynu na to aby ten rozbeh nebol trhavy.. nieco sa mi mari, ze som cital aj o tomto ako symptome konciacej dvojhmoty, ale neviem, mozno je to len vlastnost, ved uvidim po vymene ^_^

Odkaz ke komentáři

No to netusim. Ale je mozne, ze tam mam momentalne dvojhmotu, ze to sa zistit neda, co sa davalo od vyroby, jedine rozobrat a tak pozriet. Ale pri vymene tam uz ide jednohmota...simply clever :D

 

P.S: zrejme aj preto je na tom screene z etky uvedene, ze pred objednanim ND je nutna fyzicka kontrola stareho dielu. Pri tvojom, s indexom BM, to uvedene nie je.

Upraveno uživatelem Kyselinka
Odkaz ke komentáři

Prirataj este tusim 12e lozisko a par eur postovne :D miso a neda sa najst sada jednohmoty bez zotrvacnika? Ved na 1hmotnom zotrvacniku sa nema co pokazit okrem venca, pripadne ked ho spalis a popraska, no to hrozi tak na traktore :D potom by ta spojka mohla vyjst menej... ci ta prva cena je bez zotrvacnika?

Odkaz ke komentáři

co myslite, mozem uz prezut? :lol: tie by sa hodili tomiqovi :D

post-24561-0-80440600-1426610599_thumb.jpg

 

srandujem, dnes vymenena spojka a je to parada, konecne krasne hladke rozbehy, pedal nevibruje, tichucko... uz sa to malo spravit davno :palec:

 

pred letom este doplnit klimu, mozno preventivne spravit geo, alebo pockam na vymenu lozisiek? potom za 3.5tisic km maly servis - oleje filtre + vycistenie klimy a uz sa bude len dalej jazdit, dufam ze bez poruch :ph34r:

 

Odkaz ke komentáři
  • o 5 týdnů později...
  • o 5 měsíců později...

Zdravim, tak par km zas pribudlo, no aj par drobnosti k rieseniu, motoricky zatial stale ok, ajked to uz bude chciet nove tlmice...

 

post-24561-0-29949800-1443776258_thumb.jpg

 

zadny stierac zacal blbnut, dlhsie nefungoval no potom pri kazdom zapnuti zapalovania vydaval zvuky ako zbijacka par sekund... po vymene motorceka po zapnuti zapalovania stierac stiera, minimalne dvakrat mozno aj viac, nevie niekto preco? samozrejme nasucho, tak je zatial odpojeny... edit - zapnuty cyklovac, vyriesene :D

 

 

trubka taktiez nefunguje uz dlhsie, pisalo to pekne aj chybu, tusim o skrate na kostru... bude zla niektora z trubok, alebo skor nejaka kabelaz? da sa k nim dostat cez krytku ci musi ist naraznik dole?

 

 

inak s tym tankovanim, plavak fungoval, otec ma skor deravu hlavu... isiel potom natankovat a bola skoro plna nadrz :lol:

 

Odkaz ke komentáři

este pridam zly priklad toho ako moze vyzerat auto po 6r, z toho 3 roky u nas :ph34r: pricom ta biela smuha je tam len chvilku, ani neviem kedy pribudla, nastastie skoro cela zmizla :)

 

post-24561-0-04969900-1443803604_thumb.jpg

 

post-24561-0-78036600-1443803806_thumb.jpg

 

no trosku som ju poliecil, akurat sa mi odporucala lesticka tak je to prejdene len hrubou pastou...

 

post-24561-0-09178300-1443803700_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
  • o 4 měsíce později...

pre ozivenie jedna z vyletu :palec:

 

mimochodom pri kontrole oleja bol na dolnej ryske, dolial som zo 2-3deci, este je to pritom len asi 10tisic od vymeny :unsure:

 

 

inak viete mi poradit ako je to s uplatnenim havarijnej? mam spoluucast, tak ci sa tato spoluucast riesi na kazdu ,,vadu" alebo by som to mohol nahlasit a pod jednou spoluucastou dat opravit vsetky chyby? mam paru hrubych skrabancoch do plastu na viacerych dieloch - napr predny, zadny naraznik, zadne kufrove dvere ( zrazali sa naraznikom po zlej montazi TZ) nejaka mierna ryha je aj na prahu...

 

Dakujem za odpoved :)

post-24561-0-86178800-1456765935_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
  • o rok později...

Zdravim,

 

otazocka na vas, nefunguje mi klima, udajne(ja som si tam nesvietil) sa mi uz nekruti hriadelka na kompresore takze je vraj po smrti, je to pravda? :blink: kedze sa ma teda otacat stale a spinaju sa iba elektromagneticke ventily.... vraj teda strihlo akoby poistku...

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Příspěvky

    • Ahoj, nedořešil to někdo? Mám taky 1,4 TSI 2013 Liftback a takovou nestabilitiu jsem u žádného auta nezažil 😞 okresky jsou v pohodě ale jak člověk zajede na dálnici nebo jede rychleji, tak je auto šíleně nestabilní, stačí aby trochu foukl vítr a autem mě to hodí do strany.. Kola nafoukané dle doporučení výrobce, geometrie OK.. Neměnil někdo třeba převodku řízení ?
    • Laurinka je na prodej, cena k diskusi. Najeto 360 tkm, pravidelně měním rozvody a olej, tankuju jen Maxxmotion. Motorově všechno v pořádku, klimatizuje, interiér nese známky používání, exteriér odpovídá věku a nájezdu, začíná reznout, lak se loupe, takže co si budem... Minimálně jako pracant bude ještě dlouho jezdit (STK 01/2024), hezky hrát (zesík, můžu nechat i subwoofer).  Je čas se posunout dál, Baghíra zůstává doma. Fotky ještě nemám, průběžně čistím interiér.
    • Tak udělal sem co jste psal, sundal sem i manžety kde jsou spojené tyčky k řízení ale v tyčkách žádná vůle vše jde slyšet od hřebenu..ještě to řízení má takový stěhovací šroubek tím tomu asi nepomůžu? A 2. Otázka, řízení musí být ze stejného modelu? Mám 7.97 tj.kratší čepy..
×
×
  • Vytvořit...