Přejít na obsah

Po startu hodně kolísají otáčky

Guest otipkavasek

Doporučené příspěvky

Guest otipkavasek

Zdravím místní fandy Octávek. Hledal jsem tady na fórku nějaké vlákna k tomuto tématu, něco jsem našel ale ještě se raději zeptám. Mám už delší dobu takový problém, když nastartuju auto tak mi otáčky na volnoběh létají v rozmezí většinou 1800-2500 ot/min. Jak se rozjedu tak už to nekolísá a jede v celku pěkně, dělá to většinou studený motor, někdy ale i teplý ale s tím rozdílem že zase otáčky padají hodně dolů a motor se na rozjezd zakuckává. Tady na fóru jsem četl že pomáhá vypojit baterku - to mi taky pomůže, motor pak jede pěkně asi měsíc, zpočátku táhně pěkně, reaguje svižně, pak se to začne horšit a nakonec ty otáčky a celý cyklus se opakuje. Klapku jsem čistil, svíčky jsou nové, nedávno jsem vyměnil i víčko rozdělovače, kabely vypadají OK. Nenapadá vás v čem může být chyba? Je to klapka nebo něco? Je mi divné že to vždycky tak měsíc jede a pak to začne znovu. Díky za odpověď.

Odkaz ke komentáři
Guest otipkavasek

Ještě jsem zapomněl napsat i když nevím, jestli to s tím souvisí, že se někdy po otočení klíčku rožne kontrolka ABS, někdy i za jízdy a třikrát to pípne. ABS ale v autě nikdy nebylo a ani není, alespoň si to myslím že nebylo. Nedělá to ale často, ale někdy v jeden den i vícekrát.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...