stanley23 Odesláno Únor 27, 2013 Sdílet Odesláno Únor 27, 2013 Zdar před rokem mě kapal ze spod výměníku olej tak jsem ho jen ze spod dotáhnul a olej přestal kapat šlo opravdu jen o mírné rosení ale po čase se začla špinit vyrovnávací nádobka může to být příčína vadného vyměníku?Díky za rady. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kenny Odesláno Únor 27, 2013 Sdílet Odesláno Únor 27, 2013 Zdar před rokem mě kapal ze spod výměníku olej tak jsem ho jen ze spod dotáhnul a olej přestal kapat šlo opravdu jen o mírné rosení ale po čase se začla špinit vyrovnávací nádobka může to být příčína vadného vyměníku?Díky za rady. já bych řekl že to bude těsnění pod hlavou 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PROCHY603 Odesláno Únor 28, 2013 Sdílet Odesláno Únor 28, 2013 Prasknuta hlava alebo tesnenie pod nou. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pavel71 Odesláno Únor 28, 2013 Sdílet Odesláno Únor 28, 2013 no já bych to spíš viděl na tu hlavu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
stanley23 Odesláno Únor 28, 2013 Autor Sdílet Odesláno Únor 28, 2013 Jasný takže mám vyloučit ten chladič a v servisu u známého jít rovnou na hlavu? Na ničem to nepocituji jen to občas hůř startuje ale je to vyjímka jak kdy.....jinak vše je cajk díky....... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.