Rammpa Odesláno Březen 5, 2013 Sdílet Odesláno Březen 5, 2013 zdravim viete mi niekto poradit? zacalo mi svietit vystrazna kontrolka. ta co vyzera : vykricnik v trojuholniku a okolo neho je sipka.. tusim to je ako ked zapnem ASR. ale mne to zacne svietit az cca po 15km, a ked vypnem motor, tak to prestane.. neviete co to je? diky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
petrpc Odesláno Březen 9, 2013 Sdílet Odesláno Březen 9, 2013 zdravim viete mi niekto poradit? zacalo mi svietit vystrazna kontrolka. ta co vyzera : vykricnik v trojuholniku a okolo neho je sipka.. tusim to je ako ked zapnem ASR. ale mne to zacne svietit az cca po 15km, a ked vypnem motor, tak to prestane.. neviete co to je? diky Ahoj měl jsem taky takový problém a zatím mám klid u mě stačilo vyčistit klapku vzduchu a napojit na počítač. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rammpa Odesláno Březen 12, 2013 Autor Sdílet Odesláno Březen 12, 2013 Aha..mne hovoria, ze je to vraj brzdami, ze tam je cidlo..ale neviem o tom, zeby to uz bolo montovane v taketjo starej verzii. no musim to dat pozriet, ze co to je.. lebo mi uz dost vadi ked to svieti :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rammpa Odesláno Duben 23, 2013 Autor Sdílet Odesláno Duben 23, 2013 ahojte takze je to nejaky senzor vzdialenosti co co to. vobec som to nikdy nepocul. vie niekto o co ide? a kolko to stoji a kde ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Duben 23, 2013 Sdílet Odesláno Duben 23, 2013 nemusí jít ani o závadu ABS, ale o něco na motoru, nejlíp napíchnout na diagnostiku a uvidí se 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.