Harryho Odesláno Březen 5, 2013 Sdílet Odesláno Březen 5, 2013 Ahoj vsem, co se nejhojneji objevuje na Octavce I predface/poface (bude stejne asi) z hlediska pouzitych sroubku apod. Nektere drobnejsi veci si chci delat sam, ale jak to jeste nemam okoumane, nevim poradne co kde je pouzito. Napriklad vymena oleje (kryt motoru, vymena desticek, kotouce, nejake prace v interieru.... apod.) Zkratka, jakou kdo pouzivate sadu naradi, nebo co byste doporucili. Ptam se z toho duvodu, ze abych si neco nekoupil, pustil se do auta a zjistil, ze jsem s velikostma uplne mimo. Dalsi veci je samozrejme kvalita/prijatelna cena, aby to neco vydrzelo. Co byste mi doporucili prosim? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luks Odesláno Březen 6, 2013 Sdílet Odesláno Březen 6, 2013 Chystám se koupit si klíč na filtr,našel sem si tenhle http://www.svarecky-obchod.cz/dilenske-vybaveni/vybaveni-autoservisu/prislusenstvi-motoru/3774-miskovity-klic-na-olejove-filtry-178-0903.htm Bude to na OI TDI pasovat? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pepa007 Odesláno Březen 6, 2013 Sdílet Odesláno Březen 6, 2013 Tady ho máš malinko levnější http://www.univer.cz/miskovity-klic-na-olejove-filtry-178-0903-id1486 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luks Odesláno Březen 6, 2013 Sdílet Odesláno Březen 6, 2013 To je bez DPH :) Díky za odpověď,nebyl sem si tim jistej. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiraPros Odesláno Březen 7, 2013 Sdílet Odesláno Březen 7, 2013 A nebo.... http://www.autobyznys.cz/x6802/klic-na-olejovy-filtr-retezovy-09405 :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Harryho Odesláno Březen 7, 2013 Autor Sdílet Odesláno Březen 7, 2013 (upraveno) HEH, KOLIK DESITEK LIDI SE JESTE PODIVA NA MUJ DOTAZ A NEODPOVI? HEH NEBO TO JE TAK TUPY DOTAZ, NEBO NATOLIK ODBORNY, ZE NEMA NIKDO ODPOVEDI? Upraveno Březen 7, 2013 uživatelem Dakie necituj předchozí příspěvky ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Tomas_ek Odesláno Březen 7, 2013 Sdílet Odesláno Březen 7, 2013 tona sada torxů, a dvanáctihrany použiješ jen 8, 10 a 12 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Březen 7, 2013 Sdílet Odesláno Březen 7, 2013 Já používám tuhle gola sadu: Univer Předtím jsem měl nějakou 108 dílnou sadu a k tomu jsem si dokupoval sadu torxů od 10 do 50... Jinak na olejovej filtr používám tohle Na výměnu zadních destiček je potřeba speciální přípravek a nebo sikovky a trochu šikovnosti :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Březen 7, 2013 Sdílet Odesláno Březen 7, 2013 pouzivaji se Torxy, tisicihrany, krizove sroubky atd.... to ze ti nijdo neodpovi muze byt taky blbym dotazem... na aute najdes vsechny tytpy sroubku, maticet atd... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Březen 7, 2013 Sdílet Odesláno Březen 7, 2013 Já ho bral v Univeru A nebo.... http://www.autobyzny...-retezovy-09405 :) tohle je tak na Felicii, ale ne na ten plast, co je v Octuli.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Harryho Odesláno Březen 7, 2013 Autor Sdílet Odesláno Březen 7, 2013 pouzivaji se Torxy, tisicihrany, krizove sroubky atd.... to ze ti nijdo neodpovi muze byt taky blbym dotazem... na aute najdes vsechny tytpy sroubku, maticet atd... Tak Octavku jsem nikdy nemel, u Hondy jsem si vystacil na zakladni veci s trema velikostma klicu pomalu. Proto muj dotaz. Uceny z nebe nespadnul, tak proc do nej kopat. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Březen 7, 2013 Sdílet Odesláno Březen 7, 2013 nekopu, odpovidam... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Harryho Odesláno Březen 7, 2013 Autor Sdílet Odesláno Březen 7, 2013 Já používám tuhle gola sadu: Univer Předtím jsem měl nějakou 108 dílnou sadu a k tomu jsem si dokupoval sadu torxů od 10 do 50... Jinak na olejovej filtr používám tohle Na výměnu zadních destiček je potřeba speciální přípravek a nebo sikovky a trochu šikovnosti :) Na zadni desky? Aha :o Jsem udiven 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Březen 7, 2013 Sdílet Odesláno Březen 7, 2013 Ano, protože kvůli ruční brzdě se vzadu pístek šroubuje a zároveň tlačí zpátky :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiraPros Odesláno Březen 7, 2013 Sdílet Odesláno Březen 7, 2013 U mě zatím jedině tímhle.. :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Harryho Odesláno Březen 7, 2013 Autor Sdílet Odesláno Březen 7, 2013 Ano, protože kvůli ruční brzdě se vzadu pístek šroubuje a zároveň tlačí zpátky :) Aha, no vidis, ja mel vzadu vzdy jen bobny doted :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Harryho Odesláno Březen 7, 2013 Autor Sdílet Odesláno Březen 7, 2013 HEH, KOLIK DESITEK LIDI SE JESTE PODIVA NA MUJ DOTAZ A NEODPOVI? HEH NEBO TO JE TAK TUPY DOTAZ, NEBO NATOLIK ODBORNY, ZE NEMA NIKDO ODPOVEDI? Jej, beru zpet, vcerejsi prispevky se dnes vubec neukazaly.....vidim je az ted 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Březen 7, 2013 Sdílet Odesláno Březen 7, 2013 Jo, protože jsem spojil toto téma s jiným 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Harryho Odesláno Březen 7, 2013 Autor Sdílet Odesláno Březen 7, 2013 Jo, protože jsem spojil toto téma s jiným AAAha. Jo a dekuji za poskytnute informace. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luks Odesláno Březen 7, 2013 Sdílet Odesláno Březen 7, 2013 A nebo.... http://www.autobyzny...-retezovy-09405 :) Tenhle nesmysl sem zkoušel,nefunguje,po tom plastu se to klouže a nepovolí. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Harryho Odesláno Srpen 30, 2013 Autor Sdílet Odesláno Srpen 30, 2013 Lidi, prosim, jaka velikost torxu?? potrebuji na sundani mechanismu steracu na octavii 1. Je tam hvezdice, mam jen do 25tky, nestacela. Vypada to na 26, nebo 27??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Harryho Odesláno Srpen 30, 2013 Autor Sdílet Odesláno Srpen 30, 2013 30 Myslim ty tri kotvici srouby, jestli jseme na stejne note :) 30? to jako fakt? ja prave, abych zitra dobre nakoupil v krame.. :D co jsem tam strkal T25 tak tomu schazelo jen kousek. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pazduch Odesláno Září 8, 2013 Sdílet Odesláno Září 8, 2013 řetězovým klíčem se to dá taky povolit, je ale potřeba dát mezi víčko a klíč hadr 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Září 9, 2013 Sdílet Odesláno Září 9, 2013 Harryho, vzhledem k tomu, že torxy jsou dělený po 5, tak 26 ani 27 neexistuje :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pazduch Odesláno Září 10, 2013 Sdílet Odesláno Září 10, 2013 Torx 27 mám v sadě nářadí, takže existuje :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.