Guest janco76 Odesláno Březen 6, 2013 Sdílet Odesláno Březen 6, 2013 Ahojte, som tu nový preto začínam tematiku. pred 2 týždňom som menil rozvody na O2 1,9tdi BXE, motor má najazdených slušných 485.000 km,auto a predošlého majiteľa poznám preto som to kúpil(za dobré peníze), musel som aj dekarbonizovať sani aj egr nakoľko to bolo v hroznom stave. dnes som zas otvoril sani na klapke a vidím tam olej, je to normálne že stade trošilinku vyteká olej ked odpojím hadicu a tak isto aj z turba trosku oleja som našiel. skúšal som pomykať osku na turbe od sani ale nemá vôlu. kdiž stlačím pedál trošku rozmýšľa a potom sa zobudí a kopne ale až od 1.500-1.600 ot. A ked mrzne vonku tak pri studenom štarte ako keby strieľalo do sani, to sú asy podpálené ventily nakoľko tam bolo karbonu v sání. dám pár fotek! Dakujem!!!!!!!!!!!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libero1071 Odesláno Březen 7, 2013 Sdílet Odesláno Březen 7, 2013 problémy začali po výmene rozvodov?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest janco76 Odesláno Březen 9, 2013 Sdílet Odesláno Březen 9, 2013 problémy začali po výmene rozvodov?? práve že odvtedy je to trošku lepšie, a dneska som si všimol že tak divne smrdí od výfuku, ako keby benzínová lampa horela vo výfuku, ťažko vysvetlím ale aspoň spotreba sa znížila lebo doteraz bolo okolo 5,5-6 a dnes už to kleslo na 4,8-5,2. ja a ešte som vymenil tesnenie pri EGR ventile lebo trošku tlačilo dym von! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest iwp.sk Odesláno Duben 7, 2013 Sdílet Odesláno Duben 7, 2013 to s tym olejpm v sani mam aj ja - tiez by ma zaujimalo, čo to vlastne ma znamenat... inak predtym som mal A6 2,5 TDI a tiez bola mastnota v sani - jazdil som s tym 100000 km bez problemov, pokial som ju nepredal a viem ze jazdi stale... neviem ci by to mohlo prechadzat cez turbo a cooler az ku klapke - ak byto bolo z odsavania kluky a vicka motoru... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.