Crewe Odesláno Březen 10, 2013 Sdílet Odesláno Březen 10, 2013 Cena: 169 999 Kč Stav: ojeté Karoserie: hatchback Najeto: 139 000 km Palivo: nafta Objem: 1 896 ccm Výkon: 77 kW Průměrná spotřeba: 4.8 l/100 km Rok výroby: 1/2006 V provozu od: 1/2006 STK: 6/2013 Země původu: Španělsko Barva: stříbrná světlá, metalíza VIN: TMBCS61Z762194661 Převodovka: manuální Počet airbagů: 10 Počet míst: 5 Počet dveří: 5 Klimatizace: manualni První majitel: ne Servisní knížka: ne Výbava: ABS alarm autorádio CD přehrávač centrální zamykání dálkové centrální zamykání deaktivace airbagu spolujezdce el. ovládání oken el. ovládání zrcatek imobilizér LED denní svícení mlhovky nastavitelná sedadla nastavitelný volant navigační systém otáčkoměr palubní počítač parkovací senzory posilovač řízení protiprokluzový systém kol (ASR) satelitní navigace tažné zařízení tempomat venkovní teploměr vnitřní teploměr výsuvné opěrky hlavy výškově nastavitelná sedadla výškově nastavitelné sedadlo řidiče xenony zásuvka na 220 V Další informace: Xenonová světla, Navigace Columbus, Plechové disky + zimní kola + poklice, RS křídlo, Odkaz ke komentáři
Steel Odesláno Březen 11, 2013 Sdílet Odesláno Březen 11, 2013 Klimatizace automatická a ESP? To se mi moc nezdá Odkaz ke komentáři
Crewe Odesláno Březen 11, 2013 Autor Sdílet Odesláno Březen 11, 2013 Co se ti na tom nezda? Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Březen 11, 2013 Sdílet Odesláno Březen 11, 2013 Že na fotce je manualni klima a neni tam tlačitko na esp ;) , a jsou to xenonny nebo jen čočkové světla? Nejsou ostřiky a u vypínače je kolečko na regulaci světel. Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Březen 11, 2013 Sdílet Odesláno Březen 11, 2013 Uprav si informace dle skutečnosti, jinak inzerát mažu.. Odkaz ke komentáři
Crewe Odesláno Březen 11, 2013 Autor Sdílet Odesláno Březen 11, 2013 Že na fotce je manualni klima a neni tam tlačitko na esp ;) , a jsou to xenonny nebo jen čočkové světla? Nejsou ostřiky a u vypínače je kolečko na regulaci světel. Diky za info. Neni to moje auto, takze ja nevim, tenhle text jsem dostal a byl jsem zaukolovan at to hodim na internet. Xenony to jsou urcite. Uprav si informace dle skutečnosti, jinak inzerát mažu.. Hotovo :-) Odkaz ke komentáři
Crewe Odesláno Březen 11, 2013 Autor Sdílet Odesláno Březen 11, 2013 Jsou dodělávané, xenony ještě poznám. - To jestli jsou HID opravdu nevím. Jinak díky za info chlapy - Aspoň to můžu dávat správně na net. A rovnou to řeknu prodávajícímu ;-) Odkaz ke komentáři
Crewe Odesláno Březen 24, 2013 Autor Sdílet Odesláno Březen 24, 2013 Prodáno - Prosím o smazání Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky